YAARRRR

+300g tuli painoa tähän viikkoon lisää. En voi uskoa, että painan normipainooni nähden aika lailla kaksi kiloa enemmän, enkä ole lähellekään niin pehmeässä kunnossa kuin olen ennen ollut tässä (ja tätä alhaisemmassakin) painossa. HELL YEAH tätä jatketaan! YAAARRRR

27 vastausta artikkeliin ”YAARRRR”

 • Niinpä, näitä ihmiskokeita kannattaa tosiaan aina silloin tällöin tehdä! Saattaa vaikka yllättyä iloisesti ;) Go Heidiiiii!!

 • Hei mahtavaataaa :) oletko normaalipainoinen melkein, bmi? Normaalipainoiset on yleensä kauneimpia =)

  • Kiitti! Ja sitten, ensinnäkin mä vihaan koko BMI:tä. Se ei kerro mistään mitään. Sen mukaiseen normaalipainoon mulla olisi vielä matkaa useampi kilo, joten sinne tulen koskaan pääsemään niin, että olisin edelleen edes suhteellisen timmi. Siksipä sen mukainen normaalipaino ei ole mun henkilökohtainen normaalipaino, se vaatii hirveästi hommaa. Mun tämän hetkinen henkilökohtainen normaalipaino on BMI -mittarin mukaan alipaino. Eli se paino, missä paino automaattisesti pysyy, söi sitten enemmän tai vähemmän tai liikkuu enemmän tai vähemmän. Se pysyy silti siinä. SE on se normaalipaino, ja se on jokaisella oma. Nyt saan syödä ihan h*lvetisti, että paino nousee.

  • Toivon ette loukkaa mutta bmi18,5 ei sulla kai niin pitkä matka ole? :oo
   Muttajoo oikeassa olet ^^ jokasella oma normaali. Kuitenkin olet nyt parempi ku laihempana.

  • On siihen matkaa, tiedän tasan tarkkaan mitä mun pitäisi painaa että pääsen sinne normaalipainon puolelle. Eikä mun painoni täällä ole mikään salaisuus ollut, se on kyllä helposti sunkin löydettävissä.

   Siksi mä vihaan BMI:tä, koska se kertoo milloin olen parempi! Minähän olen paras silloin kun mun on paras olla. Olen paras, silloin kun ITSE näen peilistä sitä mitä tahdonkin nähdä. BMI:llä ei ole MITÄÄN tekemistä sen kanssa. Bmi, vaaka, mitat.. Niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, milloin ihmisellä on paras olla ja milloin hän on ’parempi kuin joskus toiste’ tai ’mittarin mukaan sopiva’.

  • Joo mutta pakostikin tulee ihan ihme olo miten mä voin nähdä itseni bmin mukaisessa tukevasti normaalipainossa ihan hoikkana..että näkisin itseni todellista laihempana..

  • Nyt en ole ihan varma mitä koitat sanoa.

   Mutta kyllä, suurimmalle osalle ihmisistä bmi:n kaava varmasti sopii. Ihmiset on kuitenkin erilaisia, ja se paino mikä on toiselle ok ei ole toiselle ok, toinen voi olla saman mittainen ja saman painoinen, mutta AIVAN eri mallinen. Ne kilot mitkä pukee toista ei todellakaan pue toista.

  • Juu eihän se painoindeksi kerro lihasten tai läskin määrästä vaan elopainon suhteesta pituuteen. Esim. isokokoinen bodarimies voi olla painoindeksin mukaan läski mikä ei siis pidä paikkaansa. Että hiiteen koko painoindeksi :)

  • Joo painoindeksillä ei saa minkäälaista oikeeta tietoa… Peilistä näkee parhaiten pitääkö jotain tehdä !

 • Wow! Vähässä ajassa näyttää tulleen paljon muotoa käsiin, hienoa! Ylläolevaan BMI-keskusteluun viitatakseni, mun mies kävi terveydenhoitajalla, joka totesi 190cm pitkälle 105kg painavalle lihaskimpulle (rasvat sellasta 12% luokkaa) et olet hieman ylipainoinen.. BMI ku näyttää mitä näyttää! Mun mies oli kattonu pitkään th:ta ja kysyny et näytä mistähän kohtaa. Th oli vähä nolostunu. Käsittämätöntä tuo elämä tuon BMIn kanssa. Vaikka toiminee se joillakin (lihaksittomilla) ihmisillä joniinlaisena viitteenä joskus. Esim jos BMI 26 ja sali on tuntematon paikka, kyl mä huolestuisin :D

  -N

 • Mun mielestä tässä on myös todella asiallista pohdintaa painosta:
  http://silfvernagel.blogspot.fi/2012/12/paino.html

  Pääpointit:
  – Painoa on turha tuijottaa, se ei kerro mitään kehonkoostumuksesta eikä ota huomioon kehon rakennetta
  – BMI on usein huono mittari. Samat perustelut kuin vaakalukemille
  – Monenlaiset kropat on kauniita

  Sitä paitsi ei mitkään lukemat voi määritellä ketään. Peili ja mitä korvien välissä on kertoo aika paljon :)

  -A

Kommentointi on suljettu.