Villi perjantai!

Voi vitjake kun olikin aamulla mahtavat treenit! Eilen kun sattuneista syistä jäi selkä-/hauistreeni välistä ja tänään oli vuorossa jalat, päätin yhdistää pari lempparia. Syystä, ettei tarvinnut eilistä vallan skipata tai että oisin menettänyt huomisen lepopäivän, jos olisin ollut skippaamatta. Siispä tein tänään jalat ja haban! BOOOYAAHH! :D Joo, semmonen villi perjantai täällä! Selän jätin tekemättä, kun ei sillä niin väliä mulle ole. Enpä olekaan koskaan näita kahta yhdistänyt (onkohan kukaan ikinä missään milloinkaan..), mutta kyseessä on tosiaan tämän hetken kaksi ihan lempparitreeniä ja nähtävästi niitä voi tehdä myös samassa! Ensin kuitenkin treenasin jalat normaalilla kaavalla.

Split squat ja uudet kuvakulmat.

Slipt squat, takakyykky, syväkyykky, leg curl on ball. Normaalisti tässä treenissä on sitten vielä vatsat päälle, mutta nyt ne siis vaihtuivat hauistreeniin. Vatsoja on tälle viikolle tehty jo kahdesti ja yksi kerta vielä tekemättäkin (sunnuntai), joten ne saattoi huoletta heivata menemään. Kyllä sitä ensin mietti, että mitä mahtaa tulla jalkatreenin jälkeen hauisten treenaamisesta, kun sitä on kuitenkin niin uupunut jo siinä vaiheessa. Kaikkeni annoin silti jalkatreenissäkin, tietysti, ja ajattelin tehdä hauista sen verran kun ylipäätään kykenee – on se aina parempi kuin ei mitään.

Syväkyykkyä ja oikein nättiä naamaa, olkaa hyvät.

Aikaa en kattonut ja ajattelinkin, että tällä kertaa sillä ei ole väliä, kun kerran poikkeuksellinen treeni muutenkin. Kun oli jalkatreeni tehty, sitä meni jotenkin ihan toiseen moodiin, sen sijaan että olisi tuntunut, että pitää jatkaa samaa treeniä. Sitä ikäänkuin aloitti toisen treenin siihen perään ja alun jälkeen ei enää tajunnutkaan, että äsken tuli jalat treenattua (jos ei lasketa sitä, että ne olivat ihan poikki).

Hauiskääntö tangolla.
Keskitetty hauiskääntö ja hammerit istuen.

Ylläolevat kolme liikettä olin vihkoon kirjannut ja ne sitten tehtiin niin kuin oli kirjattu. Ensimmäisissä käännöissä tein ensimmäisessä sarjassa kolme enemmän kuin viimeksi ihan perinteisessä habatreenissä, joten ei ainakaan tuo alla oleva jalkatreeni tehoja syönyt, päinvastoin! Ehkä kroppa oli nyt oikein kunnolla lämmitelty. ;) Muissakaan ei mitään tehon laskuja tuntunut ja toistot pysyivät siellä missä pitikin. Vielä olisi ollut paukkuja varmaan enempäänkin, mutta tuo oli kirjattu ja sillä mentiin. Treenin loputtua pysäytin ajastimen ja se näytti 1:19, joten eihän se ollut edes sinänsä liian pitkä treeni, kun itse pidän maksimina aikaa 1:15. Siihen samaan tämäkin vielä meni!

Tuntuma haboissa oli ihan tajuttoman hyvä ja tänään pitikin kaivaa se mittanauha esille ja katsoa, onko siellä pumpissa jo kasvua tapahtunut! Ja herramunjee, 0.2cm lisää ympärysmittaa! :D Siis sehän kasvaa! Olin aidosti iloinen näistä parista millistä, se on aina eteenpäin. Kyllä se tavoite vielä täyttyy! :)

Päivän fiilikset kruunasi valtaisan hyvä ruoka. Tälläkin saralla olin tänään vähän villi, kun tein myskikurpitsasta VIHDOIN jotain muutakin ruokaa kuin muussia, sillä päätin tehdä siitä soppaa! Kurpitsa halki, siemenet pihalle, uuniin kypsenemään. Kypsät pihalle, koverretaan kulhoon, vähän mausteita, yksi iso valkosipulinkynsi + valkosipulista oliiviöljyä ja riisimaitoa niin paljon, että siitä tulee soppaa. Sauvasekoittimella sekaisin. Tuoreyrtit silpuksi ja sekaan. Herkkusieniä ja sipulia pannulla ja siihen sopan päälle. Kuvan ottamisen jälkeen vielä raejuustot kehiin ja BOOYYAAHH taas, iso nam! Siinä teille varsinainen pikaresepti. :D

Aika iso kontrasti on ollut tällä päivällä ja sillä eilisellä. Eilen söin lopulta koko päivänä yksitoista särkypilleriä (kahta eri laatua). Se yhdestoista vasta sai sen aikaan, että kipuja ei ollut enää koko loppuiltana, ei yöllä, eikä enää tänään. Ohimennen välillä kirpaisee, mutta se on sekunnissa ohi ja tommosia ei tartte todellakaan lääkitä. Ainoastaan isoa, sietämätöntä kipua mä lääkitsen. Eli eilen sitä tosiaan riitti ja tuo pillerimäärä on itselle ihan käsittämätön. Toki siitä oksensin kaksi pois, joten yhdeksän vain taisi kehoon imeytyä. Mutta silti. Toivottavasti ei koskaan enää pääse tollaiseksi. Notta tujumpaa droppia kehiin ainakin, että vähempikin pillerimäärä riittäisi. No, ainakin uni maistui viime yönä! Tänään onkin sitten taas olleet energiat katossa ja mahtava treeni + loistava ruoka tietysti antaa lisäpuhtia päivään entisestään. Joten vielä kerran; BOOOYYAAAHH!

Ehkä vähän lellitty.
Villiä viikonloppua!

2 vastausta artikkeliin ”Villi perjantai!”

  • Kyllä sitä kasvua vaa tulee ku ruokkii hyvin, lepää ja reenaa… Pätee kaikkeen! ;) Kivaa viikonloppua Heidi!

    • Pyhä kolminaisuus. :) Ja stressata ei tässä mun tilanteessa saa sitten laisinkaan, tai mennään takapakkia.
      Vähän myöhässä kiittelen viikonlopputoivotuksista, mutta kiitosta nyt kuitenkin! :) Toivottavasti sullakin oli mukava sellainen. :)

Kommentointi on suljettu.