Viikon 21 treeni- ja muut pöhinät

Näinhän siinä sitten kävi, että heti laakista tuli vain tämä yksi postaus tähän viikkoon. Monesti sitä viikon aikana mietti, että mikä on tarpeeksi suurta, jotta niistä kirjoittaisi erikseen blogiin, ja tuntuikin vain siltä, että mikään ei ole. Siihen entiseen tyyliin kirjoittaessa olisin kyllä turinoinut pitkät pätkät lähes joka päivä, mutta nyt sitten ei (mikä tuntui kyllä vapauttavalta). Tässä postauksessa sitten tuo kaikki oleellinen, ei tarpeeksi suuri, höpinä. Aloitetaan kuitenkin sillä treeniviikolla ja se näytti tältä:

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:16.

Tiistai: 40min crossailua, 14.80km.

Keskiviikko: jalat, kyljet. Kesto: 1:08.

Torstai: olkapäät, ojentajat + hauikset. Kesto: 1:13.

Perjantai: 8.50km kävelylenkki. Kesto: 1:28min, keskisyke: 133, max: 153, keskivauhti: 10:20min/km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: lepo.

Kuten näkyy, sunnuntain treeni jäi pois. Siihen oli parikin syytä, joten tällä kertaa näin. Lepo oli varsin suositeltavaa. Kuitenkin koko kroppa tuli tälläkin viikolla tehtyä läpi, joten mikään ei jäänyt harmittamaan.

Kovin olin suunnitellut laittavani ylös muistiinpanoja, jotta muistan mistä kaikesta pitää kertoa tässä postauksessa, mutta treeneissä ei ole tapahtunut mitään niin ihmeellistä, että olisin nähnyt tarpeelliseksi tehdä muistiinpanoja. Sellaisen olen tosin huomannut, että kun boksikyykky on syrjäyttänyt splitin ensimmäisen liikkeen paikalta, en enää saa kankkuja kipeiksi treenin jälkeisinä päivinä. Ja se on kurjaa! Vaikka boksikyykkyjä tehdessä kyllä tuntuu ja kovin tuntuukin, niin ei sitten vissiin ihan tarpeeksi. Voi olla myös, että se jumittaa lonkankoukistajat taas sitten splittiä ennen, jolloin splittikään ei mene enää täysillä kannikoille. On se vaan tuo splitti tuotava taas takaisin ensimmäiseksi liikkeeksi ja tehdä se alta pois niin kauan kun ne lonkat on vielä auki. Joskus aikaisemminkin olen paininut saman jutun kanssa, kun olen aloitellut syväkyykyllä. Sen jälkeen sain rullata uudelleen lonkankoukistajat auki ennen splittiä. Tuo tuntuu vähän turhan vaivalloiselta, joten palautellaan normaali järjestys takaisin.

Ja kun jalka- ja takapuoliaiheessa ollaan, jatketaan sillä. Nimittäin olen tilanteessa, jossa mulla ei yksiäkään sopivia farkkuja enää. Tavalla tai toisella ne on väärän kokoisia! Tämä on mulle hirveän traagista, sillä olen varsinainen farkkuholisti ja niitä on tuolla vaatehuoneessa hyllyt vääränä. Kolmetkymmenetjotain. Tämän lisäksi en ole oikeasti käyttänyt mitään muita kuin farkkuja vuosikausia, joten olen sitkeästi tursuillut noista ulos ja pelännyt niiden ratkevan milloin hyvänsä ja kaikkea sellaista. Kunnes yksi päivä tässä hoksasin muut pöksyni, joita jokunen pari on hyllyssä ootellut käyttöä, mutta joita ei ole voinut käyttää, koska ovat olleet liian suuria. Ja sieltä löytyikin pelastuksia!

(Paritkin) rennot suorat housut, jotka ovat ennen repsottaneet takamuksesta, ovat yhtäkkiä täysin sopivia! Nyt löytyy mullekin sopivia pöksyjä, jos ei aina jaksa tursuta farkuista ulos. Ruskeat ja mustat, kuvissa ne ruskeat. Vaikka harmittaa silti, että farkut ei enää sovi. Ne on niin mun juttu ja niitä on niin hartaudella kerätty ja rakkaudella pidetty. En ole vielä ratkaissut mitä asialle teen. Pari ratkaisuahan sille on.. Aika näyttää, mihin päädytään sen suhteen, mutta tässä väliajalla sentään on jotain päälle pantavaa, ilman, että täytyy pelätä pöksyjen ratkeamisia julkisilla paikoilla. Se olisi oikeasti aika kamalaa. :D

Toinen ongelma on ollut se, että kesävaatepöksypuolelta mulle mahtuu tasan yhdet enää päälle ja ne on tuollaiset mustat pellavaiset, ohuet. Pitkälahkeiset. Nuo ovat ennen olleet varsin löysät.. Ei ole enää, nyt istuvat hyvin. Kaikki muu on liian pientä. Viime kesän farkkushortsit suorastaan nauroivat mulle, kun koitin niihin mahtua. :D Onneksi on edes nämä yhdet ja onneksi ne on viileät, vaikka väri ei ehkä paras aurinkoon olekaan. Näillä kuitenkin mentiin perjantain kävelylenkki. Oli hassua mennä tuolla tuubitoppi vaan päällä, kun viime kesänä oli Skotlannissa yksi sellainen kävelylenkki, jolle lähdin toppi päällä. Siellä oli aina niin kylmä (viima). Täällä olisi saanut mennä suurin piirtein bikinit päällä, jotta olisi ollut ilmaan sopivin asu päällä. Valitettavasti ei ole toivoa, että nekään mahtuisivat enää päälle, enkä ole uusia aatellut hankkia, kun en ole suunnitellut niitä käyttävänikään.

Ruokapuolella on ollut vähän ruokahalu kateissa, ilmeisestikin helteiden vuoksi, joihin on ollut vähän vaikea sopeutua. Tuon vuoksi ei ole tehnyt mieli liiemmin edes kokkailla ja olenkin parina päivänä tehnyt miehelle vaan ristikkoperunoita ja itelleni napannut niistä muutaman salaatin päälle. Seuraavassa kollaasissa viikon sapuskat:

Kolme ylimmäistä: maanantaina porkkanaplättyjä. Samaan tapaan kuin pinaattisia, mutta tietysti porkkanaraasteella korvasin pinaatin. Tiistaina salaattiannos, jossa päällä niitä ristikkoperunoita. Keskiviikkona uunissa tehtyjä porkkanatikkuja.
Neljä alimmaista: miehen pyynnöstä torstaina Subwayn patonki. Mulle puolikas ja makuna se perinteinen vegepihvi. Välissä ei mitään ylimääräisyyksiä, eli tuorepuoli vain. Perjantaina uuniparsakaalit, lauantaina jälleen tiistain kaltainen salaattiannos ja tänään sunnuntaina tein pinaattiohukaisia (kuvassa monta pinossa ja keskeltä halkaistuna). En ole vieläkään innoissani siitä riisijauhosta, josta kirjoittelinkin aiemmin jo tässä postauksessa. Lätyistä tulee tahmeita ja limaisia, eivätkä meinaa edes pannusta irrota sen vuoksi. Lisäksi maku tökkii, koska muistuttaa riisipuuroa. Yyh. Täytynee koittaa etsiä jotain muuta jauhoseosta.. Voiskohan Tescosta tilata kotiinkuljetuksena tännekin? ;)

Aamupalaa. Appelsiini, riiskakkuja maapähkinävoilla ja suolalla, ja banaanipannari raejuuston kanssa.

Semmonen oli tämä viikko. Ensi viikosta on tulossa viileämpi ja sekös vaan passaa tänne! Vaikka treenihuone meillä onkin ihanasti viileä, huolimatta helteistä ulkona, kun se on maan alla suureksi osaksi. Luksusta! Mutta oisi se kiva, että sitä viileyttä olisi täällä muuallakin. Kohta on, jee! Ostin kirpparilta juuri seitsemän paitaa, joista suurin osa oli pitkähihaisia, joten pian pääsen niitäkin käyttämään. :D o/

Tätä sitten taas joskus kun on taas tosi kuuma.
Raikasta viikkoa kaikille. Palaillaan taas tämän blogin puolella viimeistään sunnuntaina!

7 vastausta artikkeliin ”Viikon 21 treeni- ja muut pöhinät”

  • Farkut vaan kirppikselle! Vaatteiden pitää mahtua sulle eikä sun vaatteisiin. :) Itsellä hieman sama ongelma myös. Mulla ei oo tosin perse kasvanu vaan tursuilee muista paikoista. :D Mielelläni kuitenkin luovun lastenkoon housuistani.

    • Heti kun saan tilalle samoja farkkuja suuremmalla koolla. ;) Eli ei ihan heti oo tapahtumassa, noita kun ei missään valmisteta enää. Yleensäkään mun suosimaa mallia ei enää ole olemassakaan, muuta kuin kirppispiireissä. Ja kyllä mäkin suureksi osaksi tursuilen ihan tuolta jenkkisten tienoilta. :D Lastenkoon pöksyistä mulla ei sentään ole kyse, joten sillä verukkeella en rakkaitani pois laita. Vielä ainakaan. :)

  • Mulla on kans ollut vähän sitä ongelmaa, että viimevuotiset kesäsortsit ei oo enää yhtä väljät kuin viime vuonna. Mutta en enää halua edes niin pieneksi kuin olin silloin, ja jokaisen pikkuisen lihasgramman eteen on tehty töitä sen verran, että nyt vaan sovinnolla käytän sitten niitä vaatteita, mitkä mahtuu. Kuitenkin oon edelleen aika pieni, mutta tuntuu, ettei pää ihan pysy perässä tässä kropan kasvamisessa. Varsinkin vaatteita sovittaessa. Voisko joku vaan päivittää mun vaatekaappiin vaan ihan pikkasen väljemmät kopiot noista nykyisistä (juurikin rakkaiksi käyneistä) vaatteista?

    • No just näin! Mielelläni ottaisin vaan suuremmat näiden tilalle, kiitos. Itsekään en missään tapauksessa tahdo samaan pikkuruiseen kuntoon kun silloin joskus, eikä semmoiseksi onneksi tarvitsekaan ryhtyä. Ei edes, jotta mahtuisi näihin nykyisiin vaatteisiin vähän nätimmin. Pieniä tässä ollaan edelleen, vaikkakin selkeästi suurempia kuin muinoin. Tokihan ne noin kahdeksan kiloa jossain näkyy. :) Ja onneksi näkyykin!

  • Mulla oli viime viikolla sama ettei ruoka oikein maistunut kunnolla ja se varmaan johtui just helteistä :P

    • Ei lämmintä ruokaa ainakaan tee niin helposti mieli! Mieluummin kaikkea raikasta. Joku soppa oisi ihan vihonviimeinen helteillä syötävä. :D Tulee hiki pelkästä ajatuksesta!

Kommentointi on suljettu.