Viikko 7 ja infoa

Paketoidaan viikko seitsemän!

Maanantai: lepo.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:16, keskisyke: 133, max: 171, kulutus: 280kcal.

Keskiviikko: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:08, keskisyke: 116, max: 160, kulutus: 190kcal.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:04, keskisyke: 115, max: 162, kulutus: 177kcal.

Perjantai: lepo.

Lauantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:32, keskisyke: 144, max: 178, kulutus: 389kcal.

Sunnuntai: olkapäät, ojentajat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:21, keskisyke: 119, max: 159, kulutus: 236.

+ kävely. 8.09km, kesto: 1:33, keskisyke: 111, max: 135, kulutus: 234kcal.

Päivän naama (panostin taas) ja arnold pressia ekaa kertaa ikinä.

Nyt on ensimmäinen viikko tehty uudella tavalla. Jokainen treeni koostuu pääasiassa supereista ja viikkoon mahtuu yksi tai kaksi lepopäivää, josta kumpikin on vapaavalintaisessa paikassa. Eli treenipäivät elää koko ajan. Viime huhtikuusta asti on menty sillä, että tiettynä päivänä on tietty treeni ja jokaikinen lauantai on ollut lepopäivä. Oli ehkä aikakin muuttaa päivärutiineja? :D Nyt on vaan ihan sekaisin päivistä, kun ei enää olekaan tiettyä treeniä kertomassa mikä viikonpäivä on menossa. :’)

Tänään aloitin taas treenin heti aamulla ennen kuin aamupalan jälkeen ehti tulla nälkä ja oisi pitänyt taas syödä. Tänään ei ikkunat menneet huuruun eilisen tapaan eikä tukkakaan ollut ihan yhtä mahtava kasarikampauksineen.. :D Mutta loistotreeni oli! Treenin jälkeen lähdin vielä ulos kävelylle eilisestä erittäin kankeilla jaloilla, palauttelumielessä. Hitaasti tallustelin aurinkoisessa Skotlannin säässä kahdeksan kilometriä. Otin ajan selviittääkseni hieman ajatuksiani ja onnistuinkin siinä, taas. Olen onnellinen siitä, että tuolla ulkona on aina paikka, jossa mieleni kirkastuu. Jos jokin on epäselvää enkä saa ajatuksista kiinni, painun pihalle peltojen keskelle ja jo alkaa tapahtua, kun on tarpeeksi kaukana kaikesta metelistä. Silloin kuulen sen, mitä kaikkea tuolla sekamelskassa pään sisällä myllertää ja tulen takaisin kotiin aivan eri ihmisenä kuin millaisena lähdin.

Päivän kävelylookkia.

Mistä sitten tahdon teitä infota? No siitä, että jatkossa ainakin jonkin aikaa tulee ehkä hieman vähemmän postauksia. Energiani suuntautuu tällä hetkellä hieman toiseen suuntaan. Ihan siis koska tahdon, eli mitään ei ole sattunut! :) Treenit jatkuu niin kuin tähänkin asti ja tavoitteet on samat. Treenien ulkopuolisella energiamäärällä tahdon keskittyä hieman toisiin asioihin, ja jokapäiväinen blogin päivittäminen saattaa sitä välillä häiritä. Toisin sanoen, jos mulla ei ole aivan todellista asiaa, en päivitä. Aivan poikkeuksellisista huipputreeneistä kirjoitan edelleen, mutten siis jokaisesta päivän treenistä. Huumaavan hyvästä kokkailukokemuksesta kirjoitan varmasti myös, mutten jokapäiväisestä sapuskasta. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, viimeistään viikon lopulla katsellaan taas viikon treenisaldoa. Eiköhän tässä välissäkin jotain silti ehdi sattua, josta on pakko kirjoittaa.

Siihen asti, mukavia treenejä itse kullekin. :)

20 vastausta artikkeliin ”Viikko 7 ja infoa”

Kommentointi on suljettu.