Viikko 4

Ensimmäinen asia mitä sanoin tänään aamulla sängystä kömpiessäni, oli että p*rseeseen sattuu. :’D Meni eilinen jalka/pakaratreeni tosiaankin perille! Tässä on päivän mittaan alkaneet jalatkin kipeytyä. Parasta!

Mutta viime viikkoa tässä ja sitä seuraa sekalainen kuvapläjäys.

Maanantai: Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:37, keskisyke: 109, max: 154, kulutus: 244kcal.

Tiistai: Selkä, hauikset. Kesto: 1:27, keskisyke: 114, max: 159, kulutus: 245kcal.

Keskiviikko: Jalat, vatsa. Kesto: 1:48, keskisyke: 116, max: 156, kulutus: 305kcal.

Torstai: Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:32, keskisyke: 118, max: 159, kulutus: 264kcal.

+ Kävely/juoksu. Matka: 4.52km, kesto: 0:52, keskisyke: 133, max: 176, kulutus: 223kcal.

Perjantai: Selkä, hauikset. Kesto: 1:29, keskisyke: 108, max: 157, kulutus: 222kcal.

+ Kävely/juoksu. Matka: 4.15km, kesto: 0:45, keskisyke: 128, max: 159, kulutus: 188kcal.

Lauantai: Lepo.

Sunnuntai: Jalat. Kesto: 1:58, keskisyke: 139, max: 173, kulutus: 469kcal.

Palkkaria. MMMMHHH.

Ylläolevassa kuvassa hamppuproteiinia sekoitettuna Innocent -smoothieeseen. Nättiä, eikö? :D Ei maistu hamppu läpi kun smoothie on niin voimakkaan makuista. Eli tästä koostuu mun palkkarini sitten nykyään. Aamulla en ole heittänyt tuota hamppua puuroon, kun en tahdo sitä makua sinne sekaan. Juon siis tuollaisen drinksukan aamullakin, että saa protskua heti kitusiin muiden ohella.

Viime viikosta olenkin tainnut erikseen höpötellä niin paljon, ettei enää riitä sen enempää kerrottavaa. Eilinen treeni oli viikon paras treeni ja torstain ulkolenkki oli paras ulkolenkki ikinä. :) Perjantaina ulkona kävi jo sellainen viima, että edelleen on posket punaiset. Mulla ottaa viima herkästi ihoon ja posket siinä kärsii. Saattaapi olla samaa vaivaa kuin varpaissa, joskus nousee ihan paukamille iltaa kohti jos on kylmässä kävellyt päivällä, joskus sitten vaan pysytään punaposkena useamman päivän. On ne vähän arat ja röpelöiset.

Lauantaina. Mutta edelleen on samanmoiset.

Koitin tänään ottaa jonkinsortin reisikuvia, kun siihen lauantain postaukseen ei ollut edes tuoretta vertauskuvaa, vaan kilo sitten -kuva. En oikein millään saanut tuolla hämärässä kunnollisia kuvia, mutta yritin nyt kuitenkin.

On sitä takareittäkin siinä jo vähän! Jiihaa!

Ja viikon vatsakuva on alla (unohdetaan se, että se on otettu tänään eikä viime viikolla).

Vieläkin pilkottaa, vaikka tänään on nestettäkin normia enempi kehossa
(eilen palautumismielessä enempi hiilareita).
Mulla on ihan hirveä nälkä justiinsa nyt. Ruoka on uunissa, muttei ole vielä valmis. Apuaahhhh! Luvassa on marrow -kesäkurpitsavuokaa herkkusienillä, sipulilla, soijarouheella, pinaatilla ja valkosipulisella tomaattikastikkeella. Oooo.. Täällä tuoksuu ainakin jo hyvälle! Mä menen vahtaamaan sitä änyyteeNYT. Mukavaa viikon alkua!

6 vastausta artikkeliin ”Viikko 4”

  • Ruokas kuulostaa niin hyvältä! Ja nuo takareidetkin ovat oikeet herkkupalat, saispa itekin johonkin ensi elämään mennessä tollaset treenattua! :D

    • Ja hyvää se muuten oli! ;) Kiitti takareisikehuistakin. :D Vielä on matkaa siihen, että jalkaa taivuttamatta olisi samanlainen kaari näkyvissä. :) Joten tsempit meille molemmille! ;)

  • Vautsi Heidi siun alakroppaa(kin)! :) Tosi nopeesti näyttää treeni purreen kyllä sillekin osastolle. Ja tuo maha – plussista huolimatta sekin niiiiiiin tikissään! :)

    • Iiihh! Kiitti Anna! :) Tuntuu kanssa että nopsaan puree, kun kiukulla vaan tekee! Sinne taitaa ne kaikki plussakalorit tosiaan mennä, kun ei juuri vatsassa näy. :D Ei se ihan niin tikissä oo kuin ennen, mutta vielä kelpaa mulle hienosti! ;)

Kommentointi on suljettu.