Viikko 31

Pitkästä aikaa viikkokatsaus! Aika kivaa. :) Mutta heti alkuun pitää todeta, että kyllä oli vaimo taas miehestään tänään ylpeä, kun puolimaratonin loppulukemaksi tuli tänään 1:29:50. Hei haloo! :D Tavoitteenahan oli päästä alle 1:30 ja kymmenellä sekunnilla meni! :’) Huikee mies tuo mun mies. <3

Sitten se treeniviikko! Uusi jako ja kevyempi meininki tähän viikkoon.

Maanantai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:10.
+ 5.14km kävelylenkki. Kesto: 57min, 182 kcal, keskinopeus 11:07min/km.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:05.

Keskiviikko: 5.09km kävelylenkki. Kesto: 1:12, 187 kcal, keskinopeus: 14:08min/km.

Torstai: vatsa, selkä + kyljet. Kesto: 1:12.

Perjantai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:11.
+ 6.49km kävelylenkki. Kesto: 1:24, 238 kcal, keskinopeus: 12:54min/km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat. Kesto: 1:13.

Lökäpöksy. :’)

Treenien lisäksi viikkoon on mahtunut kolme (tai ilmeisestikin neljä) migreeniä, yksi lääkärivisiitti ja yhdet verikokeet. :D Elämässä on yhtäkkiä taas niin paljon tapahtumaa, ettei meinaa perässä pysyä.. :’) Uusi treenijako on ollut todella mieluinen juuri näin, enkä malta odotella, että jos sitä joskus pääsisi oikein kunnolla vääntämään! Mutta arvatkaas mitä tein tänään?! Kattelin ilmanpainekäppyröitä siinä aamupäivällä ja meno näytti sen verran tasaiselta, että totesin migreeniuhan olevan olematon, siispä uskalsin laittaa tankoa harteille! :D Mähän olen nyt päättänyt, että ilmanpaineista sen on johduttava ja sillä sipuli. Ja niin minä split squattasin ja kyykkäsin tangon kanssa! Painoa oli edelleen tangossa normaalia vähemmän ja sen lisäksi laitoin pehmustetta pyyhkeen muodossa harteille. Tommosta en oo koskaan tehnyt, mutta minimoidaan riskit nyt ainakin tälleen alkuun. Oli tosi kiva treenata kunnolla!

Tohon malliin mä sitä asettelin. :D

Ilman magnesiumia ollaan menty nyt yli viikko ja vaikutuksia huomaa enemmän ja enemmän. Vatsassa, lihaspaineineissa, tehossa, turvotuksessa, elohiirissä ja jopa mielialassa. En ollut huomannutkaan, miten kissaan ei enää ollut kertaakaan mennyt hermo tässä välissä ja nyt alkaa taas mennä. :D Tarkoituksena on nyt kokeilla ottaa magnesium takaisin. Mutta enpä tule koskaan syömään sitä enää siinä määrin, eli vatsa ei ole mittari. Vaan minä olen mittari ja sanon, että 400mg olkoon tarpeeksi. :D Otan tänään kuitenkin illalla vain 200mg ja katsotaan huomenna, reagoiko nuo kaulan imusolmukkeet. Jos ne sieltä pompsahtaa niin olen varmaan herkistynyt tuolle. Sitten sitä ei syödä. Siinä tapauksessa voisi vielä kokeilla jotain toista sortimenttia. Maltilla katsellaan ja tarkkana ollaan. Ettei vaan sattuis mittää.

Tää oli vissiin keskiviikkona. Olin taas suosittu. :D

Se on jännä viikko kyllä nyt edessä, kun on tulossa suuuuuret ilmanpainekäppyrät, eli katsotaas millaisia tainnutusmigreenejä sieltä tulee. Jos ei tuu niin ihmettelen! Siinä keskiviikon tienoilla pitäisi tapahtua viimeistään. Tänään on ollut koko päivän aivan tasainen ilmanpaine ja tässä mä olen ilman migreeniä, vaikka kuinka kyykkäilin ja kaikkea. :) Tuntuu kyllä, että nyt ollaan triggerin kanssa suurimmin jyvällä kuin tähän asti kertaakaan. En välttämättä usko edes ruoalla olevan mitään osuutta, mutta vältellään nyt tyramiinia vielä tuohon keskiviikkoon ainakin. Ja kahvia. Tänään en juonut enää yhtään kahvia. Hirveän surullista, että mun kehoni on nyt päässyt irti kofeiinista, eikä päänsärkyä enää tänään tullut. :'( Kahvi siis on ollut aina mulle (ja meille) suuri juttu, siksi se on nyt surullista. :D Ehkä mä vielä joskus vielä. Ikävä kahvia. <3 Ja banaaneita. :’D

Ei muuta kuin uutta viikkoa kohti! Veikkaan sen sisältävän migreenejä, treenejä, iltakävelyitä lehmien kanssa, lääkäriraivoa ja ummetusta. :DD Mukavaa viikkoa kaikille!

9 vastausta artikkeliin ”Viikko 31”

 • Toi loppukaneetti oli kyllä kaikkein paras! :DD Tsemppiä ensi viikkoon ja toivotaan ettei tuu ainakaan mitään kauheen massiivisia migreenejä. :)

  • Joo mitäpä sitä kaunistelemaan, tolleen se menee kuitenkin! :D Kiitos, en mä kyllä kanssa kaipaisi mitään jättimigreenejä. Oisi semmosia lieviä sitten vaan jos on pakko tulla!

 • Onnittelut miehellesi ihan käsittämättömän nopsasta puolimaratonajasta! En kässää. =D

 • Hei moro, minkä ajan sun miehesi on kiskonut! Wau! :D

  Ihanaa, et kaiken ton kurjuuden keskellä oot säilyttänyt huumorintajusi ;)

  • Älä muuta sano. :D Ja kun ei oo mikään sellainen hintelä maratoonari, vaan miehen kokoinen, hyvässä lihaksessa, niin en mä tajua miten voi mennä tommosta vauhtia. :D

   Mulla on jotenkin viime aikoina ollut nauru aivan erityisen herkässä. Onko tää sitten jo niin koomista koko touhu.. :D Katotaan vaan, eiköhän se hymy sieltä hyydy kun iskee kuitenkin jonkun übermigreenin vaikka neljänä päivänä putkeen.. :’)

Kommentointi on suljettu.