Viikko 28

Täällä on kotiin jo selvitty päivän reissusta ja hyvin ehtii treeniviikon listata! Tällä mentiin:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:04.
+ 30min crossarilla. 10km.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:07.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:24.
+ 6.44km kävelylenkki. Kesto: 1:00, keskinopeus: 9:33min/km, 215kcal.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:00.

Perjantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:24.

Lauantai & sunnuntai: lepo.Semmonen vajaaviikko oli. Pääpaino ja parhausfiilikset tietty perstalkoilla, eli jalkatreeneillä. Mä ootan jo ensi viikkoa. Lisää rautaa tankoon ja kyykkyjä, beibe! Sitä ennen tietty pitää hoitaa muutamat muut treenit alta pois.. Vai pitääkö?! En muuten tiiä! Kattellaan huomiset fiilikset. :) Palautumispäiviä on ainakin jo välissä. Niskahartiameiningit on myös olleet hyvin isossa osassa kaikkinensa tällä viikolla, ja tähän liittyen on tulossa myös uusia suuria oivalluksia ja vaikka mitä. Kunhan saan asiat ensin kunnolla selviksi tältä osin. Pitäkää hatuistanne kiinni.. :D

Tänään oli miehellä tosiaan juoksukisa. Kyseessä oli 12 kilometrin ns. luontojuoksu. Muutama joen ylitys ja semmosta. Täähän sai sitten mennä napaa myöten SUOSSA ja lensi jokeen rähmälleen. Vähän erilainen meininki kuin yleensä. :D Työkaveri oli saanut innostettua mukaan, joka ei sitten itse lopulta osallistunutkaan. Just näin. :)

Ei niin puhdas mies maalissa.
Ruokailua autossa ja miehen maaliin oottelua.

Nyt mä jatkan tutkimuksiani. Tää on jännää. Teistäkin on, eikö oo? Mää arvasin!

6 vastausta artikkeliin ”Viikko 28”

 • Voi hitsi! Ei saa pitää hullua jännityksessä, kerro jo! :D

  Hauska juoksukisa. Tollaseen minäkin haluisin osallistua :D

  • :D Mutta kun mulla ei oo vielä mitään konkreettista kerrottavaa, tarvii saada tutkimukset loppuun! :’) Kyllä mä heti sitten kerron.

   Juoksukisa oli kuulemma hauska, mutta enempi tuommoinen maratoonari tykkää juosta tasaisella. :D

 • Juoksukisa tais olla vähän samanhenkinen kun Military run johon osallistuin tänä kesänä. Oli metsäpolkuja, mutaa, vettä ja joitakin esteenylityksiä. Kiva oli sekin.

  • Varmaan samantyylineen joo. Tuonne ei vaan oltu rakennettu mitään esteitä mihinkään. Reitti vaan meni laaksoissa ja kukkuloissa. Ja metsässä, joessa ja suossa. :D

Kommentointi on suljettu.