Viikko 27

Tänään oli aamulla ihan ihmeellinen olo. Ihan kun oisi ollut tuhannen kuumeessa ja sen sellaista. Kuumetta ei kuitenkaan ole, enkä usko että olen kipeäksi muutenkaan tulossa. Mulla on omat epäilykseni voinnin syistä ja palaillaan niihin kun olen saanut ajatukset kasattua. :) Eilenhän oli lepopäivä ja sellaiseksi muuttui tietysti myös tämä päivä, kun olo oli kaikkea muuta kuin mukava. Ei haittaa, on ollut oikein ihanainen leppoisa sunnuntai ja viikonloppu muutenkin. Kissa on antanut kivasti nukkua muutaman tunnin pidempään aamulla ja lepoa on siis tullut enemmän ihan unenkin osalta. Tykkään.

Parin lepopäivän myötä treeniviikko on ollut siis seuraavanlainen:

Maanantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:14.

Tiistai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:17.
+ 30min crossarilla. 10km.

Keskiviikko: selkä, hauikset. Kesto: 1:11.
+ 30min crossarilla. 10.5km.

Torstai: jalat, vatsa. Kesto: 1:15.

Perjantai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:22.
+ 30min crossarilla. 10km.

Lauantai & sunnuntai: lepo.

Tällä viikolla olen tosiaan mennyt crossarilla puoli tuntia, vaikka katsomani Kylmä Rinki kestääkin melkein puolet pidempään. Se toinen puolikas menee kätevästi lepäillessä ja vähän syödessä ennen suihkua. :) Tuo lyhyempi aika on myös mahdollistanut sen, että voi nostaa vastusta tai mennä muuten vain nopeammin, kun ei tarvitse ajatella, että melkein tunti pitää siinä kuitenkin mennä. Toisinaan sopii toinen tapa ja toisinaan tämä toinen. Kävelyä ei tähän viikkoon tullut kertaakaan ja tuo vahinko otettaneen takaisin heti ensi viikolla. ;)

Viikonlopun treenittömyydestä johtuen ei mitään treenikuvia ole tarjolla, joten ruokakuvilla mennään. Vaikka nämä nyt on niitä samoja sapuskoja, mutta minkäs teet, kun on hyvää. :D Tänään siis lautasella uunitettua parsakaalia ja kukkakaalia.

Parina aamuna on myös ollut erilainen aamupala, vaikka todellista eroa ei juuri aineksissa paljoa ole.

Samat ainekset kuin banaanipannarissa, miinus No Egg -valmiste ja hillo. Eli tämä on vähän kuin erittäin banaanipitoista rahkaa. :) Nams! Iso banaani muussiksi ja puolisen purkkia rahkaa, pikkuloraus maitoa, auringonkukansiemeniä, pellavansiemenrouhetta ja ne kanelit, kardemummat ja piparkakkumausteet sekaan. Hilloa ei tuonne tee mieli laittaa, kun baania on niin runsaasti, että on jo todella makeaa. Olen tykännyt tästä kovin ja on kiva, kun ei tarvitse aina edellisenä päivänä paistella plättyä valmiiksi. Vaikka teen tämänkin tietysti edellisenä päivänä jo. ;)

Leppoisa sunnuntai jatkukoon. Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle!

2 vastausta artikkeliin ”Viikko 27”

Kommentointi on suljettu.