Viikko 25

Aivan mahtava viikko treenien osalta (ja miksei muutenkin) takana. Edellisten kahden puolikkaan treeniviikon jälkeen paahdoin täysillä koko viikon. Ihan vaan koska tuntui juurikin siltä! Tahdoin hikoilla ja nostaa raskasta rautaa. :D Tämmösellä setillä mentiin:

Maanantai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:16.
+ 12.50km kävelylenkki. Kesto: 2:02, 419 kcal, keskinopeus: 9.45min/km.

Tiistai: selkä, hauikset. Kesto: 1:12.
+ 6.53km kävelylenkki juoksupätkillä. Kesto: 58min, 247 kcal, keskinopeus: 8.56min/km.

Keskiviikko: jalat, vatsa. Kesto: 1:14.

Torstai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:19.
+ 55min crosstrainerilla. 18.27km.

Perjantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:18.
+ 56min crosstrainerilla. 18.47km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, vatsa. Kesto: 1:18.

Perjantaina. Hapotti taas vähän. :)

Jos lihaskivun määrästä on voinut jotain päätellä, niin kovat on olleet treenit ja perille on menneet! Olen saanut jokaisen lihasryhmän tällä viikolla kipeäksi ja jalka-/takapuoliosio oli vielä eilen kipeänä keskiviikon treenistä. Onneksi täksi päiväksi jo helpotti, että pääsin tekemään saman setin uudelleen, mitään vaihtamatta – ainoastaan toistojen määrää piti luonnollisesti lisätä. :P

Älä kysy. :D

En edes muista milloin olisi viimeksi tehnyt kaksi perättäistä jalkasettiä täysin samalla kaavalla. Mulla on niin paljon lemppariliikkeitä, että kyllä sitä tulee vaihdettua ainakin yksi aina. Nyt kun niin hyvin meni perille niin eipä tehnyt mieli vaihtaa ainoatakaan. Jos tällä kertaa ei kipeydykään niin ensi kerralla taas soppaa vähän sekaisin. ;)

Ja crossailu teki tosiaan paluun! Jee! On ollut piiitkästä aikaa aivan huikean kivaa hikoilla sen parissa, tajuamatta ajankulua ollenkaan. Kesto on tuo mikä on siksi, kun katselen Kylmän Ringin viimeistä tuotantokautta. Nämä on ihan ohjelmasta riippuvia kestoja. :) Nyt tekisi mieli koko ajan crossailla, taas kun makuun pääsi. Ei sitä vaan ihmisrukka voi semmosta koko aikaa tehdä. Voi sentään.. :)

Kaurapuuroa on syöty nyt koko tämä viikko aamupalalla ja kaikki muut viljat on pannassa sen aikaa. Toistaiseksi ei ole tullut mitään elämää liiaksi rajoittavaa oiretta, joten jatkan vielä. Oireet ovat olleet sellaista lievää luokkaa, joskin silti selkeitä, mutta katsotaan lähteekö ne kokonaan pois alkujärkytyksestä toivuttuaan vai kasvavatko kokoa – ja ryhtyvät elämää rajoittavaksi. Jännitys siis jatkuu!

Perjantaina ja lauantaina meillä syötiin taas valkosipulista myskikurpitsamuussia, kaverina uunitettuja parsakaaleja. Eli se paras setti ikinä.

Syvältä lautaselta, jotta salaattimääräni mahtui sinne kanssa.

Tänään olikin sitten erilaista sunnuntaiparhautta ilmassa, kun ruoaksi vedeltiin ikionnellisina banaanipannareita omien lisukkeidemme kanssa.

Hilloa ja rahkaa ja jogurttia ja miehellä välipalakeksiäkin pilkottuna sinne sekaan ja kaikennäköistä muutakin seassa, molemmilla. Aika luksusta syödä ruoaksi jotain muuta kuin ruokaa. :D Hurjaa tämä elämä. Söin tosin aiemmin päivällä eiliset uuniparsakaaliminijämät raejuuston kanssa. Oli kyllä tositosi minijämät. Sopiva minivälipala. Ja välipalaa sitten ruokana. Käänteisiä sapuskoja!

Siinäpä tatä viikkoa, ensi viikolla mahdollisesti vastaavaa meininkiä! Nyt alan vahdata ikkunasta ihmisiä, jotka hakee toivottavasti meiltä vähän huonekaluja pois. :D Operaatio Autonrenkaat Pois Ruokapöydän Alta on siis käynnissä!

Hyvää tulevaa viikkoa!

8 vastausta artikkeliin ”Viikko 25”

  • Meilläkin oli paras setti ikinä tänään, ainoastaan tuo myskikurpitsamuusi puuttui ;) Että kiitosta vain sinne suuntaan koko meidän porukalta!

  • Voih, mä oon tuota myskikurpitsaa kuolannut jo viikko toisensa perään! Vieläkään niitä kurpitsoita ei ole kaupoissa näkynyt, joten jatkan odottelua. Ja kuolaan sillä välin näitä sun ruokiasi <3

    • Mä olen kuullutkin, että on tosi vaikeaa Suomesta löytää. :/ Äiti-rukkakin ollut ihan hukassa kun olen käskenyt HETI kokeilemaan tuota :D mutta kun ei löydy kaupoista. Höh. Ei se varmaan ihan sama ole kuolata toisen ruokakuvia.. :’) Toivottavasti noita tulee jossain kohtaa hieman laajemmin kauppoihin sinnekin!

  • annan blogissa oli linkkaus tänne ja aloin miettii sit, että miks en oo pitkään aikaa lukenu mitää sun kirjoituksia. nii nyt ku tulin kattoo, nii olin jostain syystä poistunu tuolta lukijoista eikä sun kirjoitukset oo tietenkää päivittyny mun listalle :o höh! no, mut täällä ollaan taas :D toivottavasti sulle kuuluu hyvää! :)

    • No jopas! :O Onpas tylsää jos tommosta voi sattua, grrr! Mutta onneksi Anna linkkasi ja pääsit taas kuvioihin mukaan. :D Täällä on kaikki hyvin, kiitoksia, toivottavasti sulla on kanssa! Kiva kun tulit takaisin. :)

  • Onko tuo sun kaurapuuron kaurahiutale sitä normi kauraa vai sitä puhdasta kauraa?

    -Anna-

Kommentointi on suljettu.