Viikko 21, päivän treeni ja haastevastaus

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:15.

Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:21.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:22.

Torstai: lepo.

Perjantai: 13.74km vaellus. Kesto: 4:32, kulutus: 1144 kcal (endomondo).

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: selkä, hauikset. Kesto: 1:23.

Viimeinen toisto arskaa.

Varsin orvon näköinen viikkokatsaus! Ei yhtään tuplatreenipäivää ja ainoana aerobisena vaellus. Lisäksi sykkeet ynnä muu data puuttuu, niin näyttää kovin vajaalle. Vaikka ei se juuri edes ole. :) Kymmenen tuntia tuli näillä kasaan ja kaikki tuli tehtyä mitä pitikin. Kaksi lepopäivää tuli tarpeeseen vaelluksen molemmin puolin. Edelleen on tänään kävely ollut haastavaa, kun pohkeet ei sitten yhtään anna periksi heti kun on hetkenkin ollut paikoillaan ja lähtee taas töpöttelemään. Koittakaa itse kävellä nätisti taivuttamatta nilkkaa ollenkaan.. :’)

Tänään taas normaalia treeniä ja kylläpäs otti selkä ja hauikset vastaan ihan tajuttoman hyvin! En edes muista milloin on ollut viimeksi näin hyvä tuntuma kuin tänään. Mahtavaa! Sen verran muokkasin ohjelmaa, että pois jäi käsipainoilla tehtävä hauiskääntö tyyliin ’kannat yhteen rinnalla’, koska nykyisillä painoilla en saa sitä tehtyä tarpeeksi tehokkaasti. Sen kanssa on ollut superina ’scottipenkillä’ käännöt mutkatangon kanssa, jonka nyt tein ensimmäisenä ja parina sama, mutta painoa pois tangosta ja taas jatkui. Tätä varten piti jo ottaa vanha kaveri paidan sisään..

TADAA duckfacet ja kaikki ihan vaan teille! Eli sohvatyynyparhautta paidan sisässä!
Ei paina penkki rintaa ja sinne on hyvä mennä piiloon kesken toiston!

Yllätin hieman itseni näissä, kun lappasin tankoon saman kuin ennenkin, jossa tämä liike on siis ollut superin kakkonen. Tein sillä KAKSIKYMMENTÄNELJÄ toistoa. Joopa. Eli vähän sai lisätä tavaraa tankoon, kun tämä liike aloitti. :D 18,5 kiloa siitä nousi kuudentoista sijaan. Tuon parina nousi se kuusitoista sitten sopivasti.

Hirvittävän hyvä fiilis jäi ja tosiaan tuntuma oli jotain huippua! Huomenna oisi kalenterissa jalkatreeniä, mutta näillä fiiliksillä tekee mieli sanoa HAHAHAHAHAHAA NIIN VARMAAN. No, jos pohkeet tästä vielä helpottaa niin sitten! Tosin juuri pohkeita en varmaan treenaile. :’)

Sitten vielä pikainen haastevastaus ihanaisen Mariliin antamaan haasteesen, jossa säännöt kuuluvat seuraavanlaisesti:

Jokainen haasteen saanut keksii itsestään kolme asiaa, joiden uskoo olevan niin erikoisia tai poikkeuksellisia, että voisi noilla jutuilla ”päihittää” kanssabloggaajat. Kun kolme asiaa on keksitty, haaste heitetään eteenpäin viidelle bloggaajalle, joiden täytyy vastata kysyjälle ja haastaa seuraavat viisi tyyppiä.

En ole koskaan…

…katsonut jääkiekkoa tai Putousta telkkarista (koska kumpikaan ei vaan kiinnosta :D)
…syönyt kebabbia
…treenannut salilla

:P

Löytyykö muita? :)

Haastan seuraavat: LiinaPiaTiina KatariinaElina ja Maya. Olkaatten hyvät! ;)

16 vastausta artikkeliin ”Viikko 21, päivän treeni ja haastevastaus”

 • Oujea, kiitos haasteesta! Nyt onkin kaksi haastetta tullut tässä viikon sisällä, joten kimppuun on käytävä välittömästi :)

  Täällä toinen joka ei ole syönyt koskaan kebua! o/

  • No ei muuta kun työn alle! Heti.

   :D

   Ooo! Mä luulin, että olen ainoa kebuton. Kuitenkin lopetin nisäkkäiden syömisen 18-vuotiaana. Oisihan siinä kerennyt syödä monet kebabit!

  • Tehty! Ja viskottu sulle taas uusi haaste, hahaa! Kosto on suloinen ;)

   Mä lopetin punaisen lihan 16-vuotiaana, mutta sitä ennenkään ei kebu (tai pekoni, hrrr) päätynyt lautaselle.

  • Buhaha, kylläpäs nyt lentelee haasteita eestaas. :D Hihii, minäpä oon tuon tehnytkin kun Mariliin siihen haastoin. ;) Mutta vastailen sun kysymyksiin silti, vaikken sitä jakelisikaan enää etiäppäin!

   Voih, mä vetelin jo ihan pienenä pekonia onnessani napaani..

  • Heh, joo! Mä olen aina vihannut koko lajia. :’) Pienenä mun paras ystävä oli suuri jääkiekkofani ja mä yritin innostua hänen vuokseen. Sai houkuteltua mut Elyseelle katsomaan matsia! Mä menin sinne kyllä kattomaan, että mimmonen poikatarjonta istui yleisössä. :’D

 • En ole myöskään koskaan katsonut Putousta (enkä Big Brotheria) enkä syönyt kebabia. Jääkiekosta en muista; saattaa olla, että se on jossain taustalla ollut auki ja sitä on tuijottanut aikaa tappaakseen tms.

  Ootko muuten miettinyt koskaan, että vaihtaisit esim. kuukaudeksi yksi- tai kaksijakoiseen?

  • En kanssa oo koskaan Suomen BB:tä katsonut. Eipä voisi vähempää kiinnostaa! Katsoin silloin ihan ensimmäisen tv:ssä näytetyn BB:n (brittiversio) aikoinaan, jossa oli vielä jotain pointtia ja se oli psykologisesta näkökulmasta mulle mielenkiintoinen. Eipä ollut siinä pääasiana silloin kännääminen ja seksi.

   En ole miettinyt treenijaon muuttamista, kun en oikein tiedä miksi tekisin näin. Yksijakoisesta en ainakaan tykkää. :’)

 • Yhdyn osittain tuohon ekaan. Putousta oon kattonut kerran ~puolikkaan jakson verran ja se sai riittää. Ei vaan niin millään iske miuhun toi konsepti, jotenkin liian tekemällä tehty. Ne jutut vois olla ihan hauskoja jossain eri yhteydessä tai vaikka paikan päällä nähtynä :)

  • Osittainsamis! Mä en kanssa oikein osaa edes sanoa, että mikä siinä on. En oo saanut katsottua edes maistiaista, kun ei tosiaan nappaa. Ihan yhtä vähän nappaa jääkiekko, yhtä vastenmielisiä molemmat. :D Mut onneksi ei oo pakko! ;)

 • haha mäkään en ole ikinä katsonut jääkiekkoa enkä tasan ymmärrä sitä hypetystä ”tänää tuloo peli!!!1” ”missä kisastudio???” ”MAAALIIIIII!!!!” ”vittuku suami ei voittanu”

  ja mua pidetään antisuomalaisena moukkana. hmh. nii joo ja formulat on toinen. no, kaikki urheilu mitä telkkarista tulee ja mitä muut katsoo, yleisurheilut, olympialaiset, hiihdot… ainoa mitä joskus telkkarista oon katsonut on Helsinki International Horse Show :DD

  • Buhaha! Joo, mä en siedä jääkiekkoa! Eikä kiinnosta yhtään miten Suomella menee tai ei mene. YYYÄÄÄ.

   Eri asia sitten muut urheilut. ;) Formuloita seurasin ihan naama kiinni töllössä kymmenisen vuotta joka ikisen mahdollisen lähetyksen. Ja sitten se siirtyi maksulliselle kanavalle ja meikä protestoi. :D Kyllä mä tykkään jääkiekon ulkopuolelta kattella melkein mitä vaan. Paitsi hiihtoa. :D Mutta hevosurheilu se vasta onkin kivaa kattella! :D

Kommentointi on suljettu.