Viikko 20: melkein tyhjää täynnä, vatsaa myöten

Mulla on hirmuisen vähän kerrottavaa tästä viikosta, sillä kerroin siitä jo sen suurimman jutun jo aiemmin, kun tatuoinnista kirjoittelin edellisessä postauksessa. Tuon vuoksi treenejäkään ei kertynyt kuin alkuviikolle, ajalle ennen tatuointia, eli maanantaille ja tiistaille. Loppuviikosta olin ajatellut jalkatreeniä, mutta koska ei saisi ensimmäisinä päivinä tatuoinnin ottamisen jälkeen hikoilla ja töissä olen joutunut sitä vetistelyä jo muutenkin harrastamaan, niin totesin parhaaksi siirtää jalkatreeninkin ensi viikkoon. Huomenna sitä sitten ja keskiviikkona koitetaan vähän käsiäkin treenailla. Tiistaina ollaankin reissussa.

Maanantai: ojentajat & olkapäät. Kesto: 1:02min.

Tiistai: selkä, hauikset, takaolat. Kesto: 1:03min.

Keskiviikko – sunnuntai: lepo.

2015-05-15 13.31.52
Töissä rasvattuna, kelmutettuna ja teipattuna. Miau.

Mulla ei ole myöskään ainoatakaan treenikuvaa viikolta, sillä nuo kaksi treeniä tein itsekseni ilman kuvaajaa. Kuvia on muutenkin viikolta hyvin vähän. Ruokahalunikin menetin jossain kohtaa viikkoa. Helposti sen paikallistaa torstaille, kun oli taas se aika kuukaudesta ja ruokin itseäni särkypillereillä ja vietin päiväni suureksi osaksi sikiöasennossa. Sen jälkeen ei ole nälkää tuntunut ja varmasti treenien puutekin sitä pitää poissa. Olen syönyt vähän sitä ja tätä mitä on mieli tehnyt ja minkä on alas saanut. Torstaina kivuissani mies lähti etsimään kauppaa tai vastaavaa, mikä oisi auki, ja mistä löytyisi mulle suklaata ja jätskiä. Poissa oli noin puolitoista tuntia, mutta sain kuin sainkin suklaalevyni ja jätskituutin. Tosirakkautta, sitä se on.

Mm. tämmöisen kaltaisia sapuskoja olen syöpötellyt:

2015-05-11 17.23.19
Kas vaan, herkkusieniä currykastikkeessa ja riisipastaa.
2015-05-13 18.50.26
Kas vaan, ristikkorepunoita ja soijapalluroisia.
2015-05-14 17.36.39
Kas vaan, salaattiannos linsseillä.
2015-05-16 16.30.42
Kas vaan, vihanneksia pakkasesta ja porkkanapihvit sieltä myös. Ja oho, on siinä viininlehtikääryleitäkin.

Näiden lisäksi on ollut muita samanlaisia tai samankaltaisia ruokia ja tämän päivän sapuskoja ei ole vielä edes syöty. Taidan tehdä riisipastaa ja herkkusienikastiketta.. Kas vaan. Kuvienkin ruoista on ainakin kaksi jäänyt kesken, kun en ole saanut alas. Toisen söin loppuun myöhemmin ja toinen meni ihan vain roskiin. Höh. En tykkää haaskata ruokaa. Yleensä mulla ei sinä aikana kuukaudesta ruokahalu mene, kunhan vaan kivun saa hallintaan. Ei kivun aikana tee mieli syödä yhtään mitään, mutta ilman sitä ruokahalua on kyllä aina riittänyt. No, nyt näin. Onneksi on ollut suklaata ja jätskiä. :) Ja jotain muutakin, mikä meni hyvin nopeasti alas, nimittäin tämä:

2015-05-16 16.02.39
Omnomnom.

Pitkään kaupassa on ollut vain tyhjä hylly tämän kohdalla ja siinä lukee kausimaku. No nyt oli purnukka hyllyssä ja heti piti ostaa ja maistaa. En ole koskaan oikein ollut jogurtin ystävä, siis maidonsyöntiaikoinanikaan. Ei mulla oikein ole mitään jogurttia vastaankaan ollut. Ehkä se sokerimäärä on vain työntänyt luotaan. Eipä sitä tässäkään ihan vähää ollut, kun 11g/100g se sisälsi, muistaakseni. Herkkupäivänä silti täysin ok. Vaikka herkkupäivä mulla on ollut melkein joka päivä tässä viikolla muutenkin. :D Muhaha.

Mutta niin, maku oli minusta todella herkkua! Paksua ja kermaista, pehmeää. Happamuutensa puolesta tästä tuli mieleen ihan se perinteinen jogurtti, eikä soija maistunut läpi juuri ollenkaan. Tosi namia. Ostanen toistekin. Herkkupäivänä, mutta en jokaisena sellaisena. ;) Lisäksi soija ei sovi näissä muodoissa mun vatsalle, joten loppupäivä meni vatsaturvotuksessa. Niin, söin sen siis kaiken, mies otti maistiaisia välissä. Ja muuten, kun sheikkaatte jogurttia avaamisen jälkeen niin painakaa samalla korkkia sormella kiinni. Ei meinaan pysy. Siivosin tossa keittiön lattioita eilen jostain syystä.. :D

2015-05-12 18.28.02
Parhauskuppi.

Olen ollut tällä viikolla myös kovasti väsynyt, mistä voinee isoksi osaksi syyttää myös sitä aikaa kuusta. Ei ole normaalit unimäärät riittäneet, vaan esimerkiksi eilen lauantaina piti töiden ja ruokailun jälkeen mennä maate, kun ei silmät pysyneet auki. Nukahdin samantien ja heräsin puolisentoista tuntia myöhemmin ihan uutena ihmisenä. Päikkärit kuuluu mulla vain harvoin normipäivään, mutta paikkansa niilläkin näyttäisi olevan. Harvoin vain olen niin väsynyt, että tulee otettua päikkärit, nyt olen ollut. Nukkuminen on myös ollut vähän erilaista tämän tuoreen tatuoinnin vuoksi, kun normaalisti nukun kyljelläni pienessä rutussa ja nyt en ole niin viitsinyt tehdä. Selällään nukkuminen ei ole mulle peruskauraa ja ensimmäinen sellainen yö menikin pienissä pätkissä nukkuen. Nyt sujuu jo, vaikka ei varmaan enää edes juuri tarvitsisi.

Peruskaurasta tuli mieleen, hulluttelin tällä viikolla juurikin torstaina ja tein aamupalaksi kaurapuuroa. Eikä ollut edes viljapäivä! Crazy times.

Enemmän kerrottavaa ensi viikosta sitten. Tiistaina menen Helsinkiin lääkärille ja jännittää. Niin moni asia siinä jännittääkin, etten osaa niitä edes eritellä. Kunhan jännittää. Koko päivä siinä meneekin, täältä ei sinne ihan hetkessä hurautella. Niin, että jännä päivä. Täytyy alkaa nyt tässä seuraavaksi käydä papereita läpi sitä varten. Iiks.

Mukavaista viikkoa!

p.s. Ensi viikolla julkaisen miehen kirjoittaman tekstin viikon takaisesta 6h juoksusta. Pysykää kuulolla!

2 vastausta artikkeliin ”Viikko 20: melkein tyhjää täynnä, vatsaa myöten”

  • Voi menkkaviikkoja.. Miksi joudut lähtemään Helsinkiin asti lääkärille? Eikö kotikaupungissasi ole osaamista vai saitko lähetteen spesialistille. Kuulostaa meinaa tosi hurjalle :(,

    • Menkat on tylsin asia naisena olemisessa!
      Helsinkiin asti pitää mennä siksi, että siellä on tarjolla parasta. :) Olen juossut aika paljon lääkäriltä toiselle, ja nyt kenellekään muulle en tahtonut kun tälle jolle nyt menen. Viimeinen kerta vielä ja sitten ei enää, löytyi syitä tai ei löytynyt.

Kommentointi on suljettu.