Viikko 19

Vatsa täynnä hyvää ruokaa (ja kahvia). Ruoka oli seuraavanlaista:

Lantturanskalaisia, ruusukaalia ja sipulia. Plus lisukkeet. Hyvää oli.

Ja sitten se treeniviikko:

Maanantai: lepo.

Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:12, keskisyke: 125, max: 161, 256kcal.
+ (ennen treeniä) 8.54km valokuvauskävely. Kesto: 2:44, keskisyke: 82, max: 130, 266kcal.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:23, keskisyke: 105, max: 144, 206kcal.
+ 12.45km kävelylenkki. Kesto: 2:04, keskisyke: 106, max: 145, 325kcal.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:08, keskisyke: 93, max: 141, 135kcal.
+ (ennen treeniä) 8.28km valokuvauskävely. Kesto: 2h, keskisyke: 87, max: 127, 235kcal.

Perjantai: jalat. Kesto: 1:12, keskisyke: 116, max: 159, 221kcal.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:25, keskisyke: 119, max: ?, 252kcal.

Tämän päivän sykemaksimi jää nyt tietämättä. Kokeilin semmoista juttua tuon sykevyön kanssa, että nostin sen tuohon ylös, näkyy tuossa ekassa kuvassa. Tätä vinkkiä ehdotettiin. Toimikin kyllä tosi hyvin ja vihdoin näytti sykkeet ihan täysin normaaleilta. Ainoa, mistä se ei tykännyt, oli ranskalainen maaten, jolloin tuli aika päheät kahdensadan maksimit. :D Eli siinä se ei pelittänyt.. Muuten kyllä tulen pitämään sitä tuossa, ellei muissa treeneissä tule samanlaisia ongelmia. Oikea maksimi taitaisi tälle päivälle olla 158, semmoisen lukeman bongasin jossain vaiheessa. Ihan täysin normaaliksi ne sykkeet nyt sitten muuttui (paitsi tuo väärä maksimi), kun fiksasi laitetta. Onneksi en mennyt itkemään lääkärille, että mun sykkeissä on vikaa. :) Innolla ootan nyt tulevia treenejä ja esimerkiksi huomisen hauista ja selkää, kun viimeksi kyseisessä ei mittari toiminut sitten ollenkaan. Jos huomenna sitten paremmin!

Valokuvauskävelyt merkitsen tosiaan tuolla sanalla, kun niistä on liikunta kaukana. Se on haahuilua. :)

Tärähtäääääää.

Eilen kävin siellä tatuointiliikkeessä ja vähän aavistelinkin, ettei peittokuvaideani ollut toteuttamiskelpoinen. Sain kuitenkin mukaani kasan tietoa, että millainen sen pitäisi olla, jotta onnistuu, ja eilen sauhusikin Google monen monta tuntia pitkälle iltaan asti. :D Siis aivan hirviä tatuointikuume on ja ideoita oisi vaikka mihin ja vaikka mitä, mutta tuo peittokuva on se mistä tahdon aloittaa ja se onkin se hankalin. Kun sen pitää olla mulle henkilökohtaisesti tärkeä ja siinä pitää olla tarina. Ei se voi olla ’vaan nätti kuva’. Jalkoihin voisin ottaa koristeita, koska en jaloistani niin pidä ja siten niistä tulisi nätimmät, mutta näkyvästi käteen en osaa ottaa! No, mietintämyssyt on päässä ja Google tulee sauhuamaan lähiaikoina hyvinkin kovasti. :D En tahtoisi oottaa enää yhtään pidempään! Käden tatuoinnin tahdon siis piiloon, koska se ei ole laadullisesti sitä mitä tahtoisin. Kyseinen teksti tulee kyllä uudelleen muualle.

Sitten mä pullistelin tänään treenin jälkeen (tietty) kameralle, ja löysin suht hyvän vertailukuvan. Näiden välillä alle vuosi:

26.6.2012 hauistreenin jälkeen, eli pumpissa! :D Ja tänään olkapää-/ojentajatreenin jälkeen. Kun katsoo noita kädessä
meneviä poikkiviivoja (eli lihasten rajoja ja jänteitä tms.) niin näkee miten paljon on paksuutta tullut.

Ensimmäinen kuva on hieman yläviistosta ja toinen kuva hieman alaviistosta, mutta kyllä sen näkee, että eroa siinä on. Ainakin mää näen. :D Olen niin iloinen näistä kuvista, kun välillä sitä niin tuntuu, ettei mitään tapahdu, mutta sitten kaivaa jonkun vanhan kuvan, niin on tapahtunut vaikka mitä. Kyllä mun käsiini on paksuutta selvästi tullut ja siitä tykkään! Olkoon sitten millainen rimpula tahansa, mutta kunhan nyt edes vähän eteenpäin pääsee, niin hyvä on. :) Hitaaaaaaasti, mutta kuitenkin! Tästä vertailusta tuli kyllä hyvä mieli.

En ole ehtinyt edes blogeja lukea nyt kun tuo tatuointiasia on vallannut mielen ihan totaalisesti. Varmaan tulee valtaamaankin nyt kunnes löydän sen mitä etsin. Koitan pysyä perillä teidänkin puuhista silti! Nyt mä aattelin taas jatkaa Googlettamista ihan kohta. :D Mukavaa äitienpäivän jatkoa ja alkavaa viikkoa!

8 vastausta artikkeliin ”Viikko 19”

 • Tässä sun blogissa yksi parhaita asioita onkin tuo lohduttava asia, että vaikka kehitys on hidasta, niin sitä kuitenkin on! Ei mua ainakaan haittaa se, että hauis kasvaa hitaasti, kunhan se vaan kasvaa ja vahvistuu. Ja koska meno on välillä hidasta, niin tosiaan kuvat ja tietenkin treenimuistiinpanojen tutkiminen auttaa muistuttamaan, mistä on lähdetty.

  • Pääasia tosiaan, että jotain tapahtuu! Vuosikin on loppupeleissä todella lyhyt aika, kun nykyään vuodet vierii ihan hirvittävää vauhtia eteenpäin. Ei ennen ollut näin vauhdikasta ajan menoa. :D
   Onneksi on kuvia ja treenivihossa merkintöjä sivukaupalla. Ja blogissa tietysti kanssa!

 • kehityskuvat on ihan parhaita :) oli kuvien välillä sitten miten paljon tai vähän aikaa tahansa. nyt ajattelinkin alkaa ottaa viikottain kuvia (vähintään) kun aloin taas liikkumaan ja kalorimäärät laski :)

  tatskakuumetta täälläkin, kas kummaa siitä lähtien kun sain tietää saavani hyvät veronpalautukset jouluna :D siinä on synttäri sopevasti samoihin aikoihin, eli hyvää synttäriä mulle ;)

  • Kyllä! Kuvien puolesta tuuletan isosti! :)

   Mä valaistuin eilen ja löysin sen idean mitä tahdon tatuoida. Oikein tuli kuule kyynel silmään :D, mikä kertoi siitä, että nyt on ajatus kohdillaan ja tarinaa niin monella tasolla idean takana, että palaset vain loksahtelivat kohdilleen.
   Jee veronpalautukset rulaa! :D Mulla oli nolla palautuksia ja nolla tuloja, kun lappuset tuli taannoin. Ihme juttu. :D

 • No ristus mitä kuvia taas. Olet beibe kaunis ja kätesi niin upeat!! <3
  Hihii, uutta tatskaasi innolla odottaen! ;)

  • Kiitos ihana!! <3 Sää ja sun niskasi. <3 :D
   Mä kanssa ootan aika innolla näitä tatskajuttuja!! ;) En kestä enää oottaa.. HETITAHDONHETI!!

Kommentointi on suljettu.