Viikko 18 ja kesämies

Treeniviikkokertaus numero kahdeksantoista luettavissa seuraavassa:

Maanantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:23, keskisyke: 118, max: 167, 258kcal.

Tiistai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:16, keskisyke: 108, max: 152, 195kcal.
+ 10.06km kävelylenkki. Kesto: 1:43, keskisyke: 113, max: 149, 301kcal.

Keskiviikko: selkä, hauikset. Kesto: 1:17, keskisyke: 106, max: 153, 199kcal.

Torstai: jalat. Kesto: 52min, keskisyke: 122, max: 160, 173kcal.
+ (ennen treeniä) 12.49km kävelylenkki. Kesto: 2:04, keskisyke: 115, max: 152, 375kcal.

Perjantai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:09, keskisyke: 107, max: 146, 176kcal.

Lauantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:03, keskisyke: 108, max: 148, 169kcal.
+ (ennen treeniä) 12.57km kävelylenkki. Kesto: 2:04, keskisyke: 123, max: 167, 411kcal.

Sunnuntai: rauhallinen 9.17km valokuvauskävelylenkki. Kesto: 2:20, keskisyke: 95, max: 129, 298kcal.

Jaa missä lepo? No ei ollut! Tämän päivän kävelylenkki tosin oli rauhallinen, eikä liikuntaa vaan nimenomaan valokuvauskävely. Meni palauttelevasta. Ensimmäinen tällainen kuvauskävely jolle pääsin täällä! Aika kauan on ootettu, että voi luottaa ilmaan sen verran, ettei sieltä ala sataa vettä kesken kaiken ja kalliit kameravermeet on sen jälkeen entisiä. Nyt oli kunnon keväinen lämmin päivä. Heti aamusta lämpötila hipoi pariakymmentä astetta. Tuuli on aina vilpoinen silti, mutta ensimmäistä kertaa jätin tänään hanskat kotiin. ;) Hihatkin rullattuna, eikä todellakaan ollut lämpösukkahousuja. :D Mies lähti pienelle (32km..) juoksulenkille ihan kesäasussa. Tällaisissa vaatteissa täällä paikalliset on juosseet läpi talven, enkä tajua miten he tarkenee. :O

Innokas kesäinen juoksijamies. :’) <3

Itse tallustelin sillä välin ympäriinsä kameran kanssa ja aika samoihin aikoihin tultiinkin kotiin, kun lähdin hieman myöhemmin. Olikin kiva piiiiitkästä aikaa päästä kameran kanssa menemään. Toivotaan lisää tällaisia päiviä. Kuvasatoa voi käydä katselemassa valokuvausblogin puolelta.

Pari kännykkäräpsyä.

Muuta en osaa viikosta sanoa. Kiva viikko oli ja energiaa tursusi ovista ja ikkunoista. Tarkoituksella jätin parit aerobiset parilta punttitreenipäivältä pois, kun tiesi viikonloppuna tulevan tuota lämmintä ja aurinkoa. Enkä mä silloin kyllä lepäile kotisohvalla sisällä! Tuleva viikko startataan kyllä ihan kunnon lepopäivällä. Ehkä tukkaa voisi värjätä ja iltapäivällä saakin jännätä, tuoko ne meille rahkaa vai ei. :D Tää on yhtä jännitystä koko elämä tällä rahkarintamalla nyt!

Ruokajuttuja ja -kuvia tahtoisin kovasti postata, mutta joudun tällä hetkellä panttaamaan niitä, kun on semmoinen ruokahaaste päällänsä. :) Mutta pian on materiaali sitä varten kasassa ja sitten tuleekin postauksellinen ruokakuvia ja pölinää niistä. Koittakaa kestää. ;) Hyvvee viikkoa!

6 vastausta artikkeliin ”Viikko 18 ja kesämies”

  • Tosta puukujasta tulee mieleen, joku stephen kingin kauhukirja ”siellä päässä se mörkö odotti”.

    • Yksi whippet sieltä loikki kohti, mutta kyseisessä elukassa ei kyllä ollut materiaalia Kingin kirjoihin. Lipaisi mun sormenpäitä ohi mennessänsä. PAITSI JOS SE TARTUTTI JOTAIN KAMALUUKSIA MULLE APUAAAAHH..

    • Nyt se kuola takaisin suuhun siellä! :’D Odotuksenne palkitaan todennäköisesti parin päivän päästä. Että koittaa nyt rauhottua vaan vielä. :D

  • Voi ihanuus tota sun kameraa!! <3 Kateellisena katson tota ja mietin miten ihania lähikuvia saatkin tolla! :)

    • Se on ihanuus! <3 Syytä tosin ollakin siihen hintaan. :D En oo varmaan ikinä kanniskellut mitään noin kallista ympäriinsä.. Huh!

Kommentointi on suljettu.