Viikko 17: totaalilepoviikon donitsit

Kas vain, en taaskaan kirjoitellut eilen. Se taas johtuu siitä, että oltiin leffassa! Melkein unohdettiin mennä, se oli tosi lähellä. Käytiin siis katsomassa Kurt Cobain: Montage of Heck -dokumenttielokuva, jonne oltiin ostettu liput ennakkoon jo ajat sitten. Ja sitten unohdettiin koko juttu. Siinä eilen päivällä, vasta kahdentoista aikoihin heränneenä, ihastelin päivän kulkua ja sitä, ettei tarvitse suihkussa käydä, ei tarvitse kuoriutua pyjamasta, ei tarvitse illalla tehdä yhtään mitään vaan voi vaan olla. Ja sitten meni jonkin aikaa, kun mies bongasi jostain fb -keskustelusta leffateatteriaiheisen kuvan, josta hänelle tuli yhtäkkiä mieleen, että millonkas se Cobain -leffan näytös oli.. Niin muuttui suunnitelmat ja kyllä, suihkuun piti mennä ja pyjamakin piti vaihtaa vähän toisenlaisiin vaatteisiin. Ei kyllä harmittanut, sillä tuo oli ihan loistava pätkä. Se näytettiin vain kaksi kertaa, viime viikon torstaina ja sunnuntaina. Enemmän olisi harmittanut menettää 20e liput (per lärvi), jos oisivat jääneet käyttämättä. Suosittelen kyllä tuota leffaa ihan jokaiselle, joka vähänkin on aiheesta kiinnostunut. Ihan huikean mielenkiintoinen ja pääsi kyllä Kurtia lähelle.

2015-04-25 15.45.07
Lauantaina olin peilissä ja otin siitä kuvan.

Niin, treenejä ei tosiaan viime viikolle tullut laisinkaan, joten niitä on huono lähteä tässä listaamaan. Tämä oli siis tarkoitus, eli lepoviikolla mentiin. Tuli kyllä ihan oikeaan aikaan, en oisi millään jaksanut tehdä minkäänlaisia treenejä. Viime viikkoon mahtui pitkiä ja rankkoja työpäiviä, sekä stressiä ikävien uutisten myötä myös töiden ulkopuolella. En uhrannut ajatustakaan salille, enkä siis potenut minkäänlaista ikävää sen suhteen. Hyvin tarpeeseen tuli tuo lepo. Nyt onkin akut toivottavasti ladattu tätä viikkoa varten. Kohta pitäisi lähteä jalkatreenille, kunhan tästä irtoan.. Iik. Viime kerrasta on aikaa, kun sen normaalisti suoritti. Sitten tuli se rasitusvamma ja sen jälkeen en ole perusjalkatreeniä tehnyt, enkä mitään muutakaan jalkaosaston treeniä kuin yhden vain.

2015-04-21 15.06.19
Tää on viikolta treenikuvaa lähinnä muistuttava otos. Bärsseotos.

Koska treeneistä ei voi höpistä, kun niitä ei ole, niin höpisen sitten donitseista. Arnoldsin donitseista. Söin niitä meinaan perjantaina viisi. Joo-o. Piti syödä kolme. Sitten kävi niin, että kun olin sitä kolmea himoitellut koko työpäivän ja mentiin heti niitä töiden jälkeen hakemaan ja siellä ei ollut vegaanisista (eli mm. niistä kaikista perinteisimmistä) vaihtoehdoista kuin yhteensä neljä, niin saatiin vain kaksi per lärvi. Ja kun halusin kolme, niin söin suruuni kolmanneksi yhden suklaalevyn. Mutta arvatkaa katosiko se donitsin himotus? Joo ei.

2015-04-24 15.02.58
Omenahillojammyja.

Siinä sulattelin ajatusta jokusen tunnin ja sitten ei kun vaan menoksi kohti toista Arnoldsia, jossa toivottavasti olisi tarjolla meille jotakin. No olihan siellä, ei kyllä omenahillosia, mutta perinteisiä onneksi. Ja ei kai kukaan nyt siinä tilanteessa ota vaan sitä yhtä, eli sitä kolmatta (okei, ei meikä ainakaan), niin otettiin tietty nyt ne kolme per naama! Ja niin sitä tuli syötyä viisi donitsia. Ja yksi suklaalevy. Ihan vaan lauantain herkkupäivän kunniaksi. Perjantaina. Makes sense, doesn’t it.

2015-04-24 19.38.19
Kanelisokeri. Voisi kyllä pyytää seuraavaksi ilman sokeria. Ihan turhaa se tossa on.

Nämähän oli meidän ruokaa, eli skipattiin oikeat ateriat näiden vuoksi. Mitäpä sitä kasviksia puputtamaan, kun voi puputtaa donitseja.. Mullehan tuli näistä ihan tajuton nälkä ja piti sitä syödä kyllä ihan niitä perinteisiä pöperöitäkin sitten illan mittaan, eli ähkyä tai ällötystä ei todellakaan ollut havaittavissa. Mut hei, olihan ihan karmaisevan hyvää!

Herkkupäivä jatkui lauantaina, jolloin siihen kuului mm. tämä aamiainen:

20150425_122245
Sopivasti.

Kaurapuuro lisukkeineen ja kuusi croissanttia. Plus protskujuoma, joka ei ole kuvassa. Omnomnom. Tuli syötyä myös jäätelöä ja namia. Herkkupäivät on semiparhautta, mutta kyllä nää viljalliset sellaiset on superparhautta. Kaurapuuro on parasta, samoin croissantit. Söin myös rieskaa. Nami on kyllä ihan turhaa ja taas sen totesin. Jospa ensi kerralla muistaisi sen ihan siellä kaupassakin, että ne voi jättää ostamatta.

Muutoin viikolla on syöty oikein nätisti, kun oli lepoviikkokin salilta ja muutenkin teki hyvää syödä vähän kevyemmin. Vatsakin oli iloisempi. Ja sillähän sitä kroppa kestääkin nätisti viikonlopun herkut, kun muutoin syö edes suhteellisen siististi.

2015-04-20 17.23.37
Pakkasesta perunoita ja kaverina porkkanapihvit.
2015-04-21 17.20.01
Linssi-viininlehtikäärylesalaatti. Niin hyvää!
2015-04-22 18.04.43
Sama homma. Lisänä suolakurkkuja.
2015-04-23 18.14.22
Vihannessekoituspussukka ja linssejä + viininlehtikääryleet.
2015-04-25 17.54.35
Lauantain viljallinen ruoka: kuorrutettuja ristikkoperunoita (sisältää vehnäjauhoja) ja vegaanipihvit (joissa on vehnäproteiinia).
2015-04-26 17.10.00
Vihannessekoitus, linssit ja porkkanapihvit.

Huomaako sen, että oon ihan hullaantunut linsseihin? Ne on ihan hullun hyviä! Niitä voi syödä vaikka sellaisenaan. Yksi ilta vetelin niitä iltapalaksi viininlehtikääryleiden kanssa. Sydänsilmähymiö tähän kohtaan, oli meinaan ihan taivaallinen yhdistelmä. Ja mikä parasta, linssit sopii mun vatsalleni ihan täydellisesti, toisin kuin esimerkiksi pavut.

2015-04-26 11.45.08
Sunnuntaina herätessä oli tämä näky. Silloin kahdeltatoista.

Se oli semmonen lepoviikko. Kohta luulot taas pois ja jalkatreenille. Olisin voinut aloittaa viikon jollain toisella treenillä, mutta kun tahdon jalkapuntille ja sillä sipuli. Ei tartte varmaan muutamaan päivään taas kävellä. Apua.

Hyvää viikkoa!