Viikko 12

Kuvituksena sekalaisesti tämän päivän treenistä. Tällä viikolla on pörhelletty menemään seuraavanlaisesti:

Maanantai: jalat. Kesto: 1:14, keskisyke: 126, max: 170, 252kcal.

Tiistai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:14, keskisyke: 121, max: 159, 231kcal.
+ 30min crossailua. Keskisyke: 134, max: 144, 148kcal.

Keskiviikko: lepo.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1h, keskisyke: 121, max: 167, 193kcal.
+ 3h kävelyä. 16.34km, keskisyke: 119, max: 148, 515kcal.

Perjantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:16, keskisyke: 120, max: 168, 229kcal.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:19, keskisyke: 120, max: 162, 232kcal.
+ 30min crossailua. Keskisyke: 149, max: 172, 169kcal.

Eilinen ei ollut alunperin tarkoituksella lepopäivä. Oli vaan sitten se päivä, jolloin syötiin taas jokunen särkypilleri. Tänään on sinnitelty ilman ja sainkin hyvät treenit tehtyä. Crossailussa tein taas niin, että viiden minuutin välein tasoa ylös ja kaikki työ jaloilla niin kuin ennenkin. Taustalla soi musiikki ja koneelta katselin, että miten se mies juoksee siellä puolimaratonia. :) Hirveät olosuhteet tuollaiselle kisalle, jonkin aikaa miettivät pidetäänkö kisa vai ei. Päätyivät muuttamaan reittiä, kun tosiaan osa teistä on poissa pelistä tällä hetkellä. Mutta hyvin meni ja hyvä aikakin vielä, näissä olosuhteissa. Tuosta juoksun seuraamisesta kartalta sai kunnon potkua siihen crossailuun ja hirveällä hiellä taas painelin menemään. Viimeisessä viidessä minuutissa hyppäsi ne sykkeetkin jo sinne lukemaan 172. Etureidet huusi, että nainen lopeta jo, mutta en mä voinut lopettaa ennen kuin oli puoli tuntia täynnä. Niih.

Viikon kohokohta oli kyllä taas tuo pitkä kävelylenkki. Siinä on vaan jotain niin mahtavaa kävellä tunteja. En kyllä tiiä miksi, mutta nautin tommosesta ihan hirveästi. Vaikkei se sää ollutkaan niin maailman paras ja naamallani taas siitä maksoin (ja maksan edelleen), niin silti se oli vaan parasta. Yleensähän en ennen jalkatreenipäivää tee mitään rasittavaa jaloilla, edes puolen tunnin crossailua, ettei vaan häiritse seuraavan päivän treeniä. No, nähtävästi sitä voi kävellä vaikka sen kolme tuntia ja silti kykenee tekemään jalkoja heti aamusta. :D

Muuta ihmeellistä läpikäytävää viikossa ei tainnutkaan olla. Ensi viikolla alkaa sitten viikonlopulta se viikon pätkä, mistä en osaa sanoa vielä mitään, mitä treeneihin, syömisiin tai edes internetin käyttämiseen tulee. Mutta katsotaan sitä sitten. Huomenna teen rästissä olevat NELJÄ (!!!) haastetta pois yhdessä postauksessa. Yhden niistä sain jo joulukuussa.. :D Mutta huomenna, vannon!

Sunnuntain jatkot lattialta! (Missä istuin aiemmin enkä enää ja tarkoitus oli laittaa ihan naaman kera, mutta silmänaluset oli semmoiset kunnon mustat, että tyydyin vaan rajusti rajaamaan, kun photoshopatakaan en osaa. :D) En kyllä tiedä mikä tämän kuvan pointti sitten enää on. Ei sillä semmosta taida ollakaan. Mutta siinä on nyt silti.

11 vastausta artikkeliin ”Viikko 12”

 • Noniin kiva treeniviikko sullakin ollut :) noi kävelylenkit on kyllä mielenkiintoisia, kun joskus ne tympii niin mielettömästi ja joskus niistä nauttii ihan täysin siemauksin. Ja hitsit en kestä miten ihanat noi hiukset sulla on!! <3

  • Hyvä viikko oli! Mulle kävelyt on aina vaan nautintoa, ja menenkin sinne sen takia että tahdon, enkä sen takia, että saan liikuntaa. Ihan sydämestä tulee se fiilis, että tahtoo kävellä. Mä oon semmonen tallustelija. :D Aina ollut kyllä. Ja mä oon kanssa ihan huumassa tästä tukasta! :’) Ihan maailman paras idea oli pistää taas tukka päähän. Jeih! <3

  • Käytkö aina saman lenkin vai uskaltaudutko teille tuntemattomille? Onhan se mahtavaa kameran kanssa lähteä kävelylle, sitähän voi törmätä vaikka mihin mielenkiintoiseen. Itsestä on vähän tylsää lähteä ulos vain lenkille (ikävystyttävää), mutta kunhan kesä tulee, aioin lähteä pyörän kanssa tutustumaan kotikaupunkiini vähän paremmin.

   Nytkin täällä paistaa ihana aurinko ja mun pitää kirjottaa jotain tylsää raporttia.

   -Anna-

  • Mulla on muutama reittivaihtoehto oikeastaan, ja siihen ne täällä jääkin, jos ei tahdo mennä kunnon autoteille pomppimaan ja mä en kyllä tahdo. :D Olihan nuo tuntemattomia kunnes niitä ensimmäistä kertaa tallusti. :) Kameran kanssa en ole vielä kertaakaan kävelyitä tehnyt, on liian arvelluttavat säät kameran hyvinvointia ajatellen. :/ Puhelin tietysti liikkuu mukana.

   Täällä tänään(kin) kamala ilma, eikä helpotusta ole luvassa ainakaan seuraavaan kymmeneen päivään. :O Toivottavasti pääset nauttimaan auringosta jossain kohtaa!

  • Joo, siksipä olinkin ovela ja päätin tehdä aamupäivän töitä kotona ja lähteä puolen päivän maissa kävellen työpaikalle.

   -Anna-

 • Apua! Teetkö sä beibe tossa yhessä kuvassa kylkiä tolla jumalamattomalla levytangolla?!
  You crazy mother fucker! ;D
  Pus <3

  • :) <3
   Tommosen kuvan voisi ottaa oikein sillain kunnolla, että näkyisi vähän ihoakin. :D Vähän tekohikeä ja lihakset pumppiin ja avot. Tätä pitää harkita! ;)

Kommentointi on suljettu.