Veteläkäsi ja bodariromantiikkaa

Nyt kun mun persaus senkun kasvaa, niin tulee uutta puhtia saada kasvua myös yläkroppaan, jotta kropassa säilyisi edes jonkinlainen tasapaino. Tai okei. Se on jo mennyt. :D Eli pitää kasvatella yläkroppaa nyt oikein kiukulla ja etenkin niitä olkapäitä. Projekti on aloitettu kohti tasapainoa!

Etuviparit levypainolla. Tykkään pitää käsiä vähän koukussa, tuntuu paremmin!

Eilisestä oli tosiaan nyt yön aikana ojentajat normalisoituneet, eli ei enää tuntunut kipuja. Siispä tänään pääsi taas tositoimiin! Vaan eiköhän huomenna taas tunnu, sen verran tuli ojentajia kiusattua. Ja tietysti niitä olkapäitä kanssa. Olkapäille tuli tehtyä pystypunnerrusta tangolla, superina pystysoutua mutkatangolla. Aika tappava yhdistelmä! Ihan kiva hapotus.. Sen jälkeen etuviparit levypainolla ja lopuksi yksitellen sivuvipareita käsipainolla (käsi 90° kulmassa, ei siis suorana). Osui kyllä sinne minne pitikin!

Sitten vuoroon ojentajat. Aloitus ranskalaisella maaten, mutkatangolla, tyylillä tanko otsaan. Tein kaksi toistoa ja sitten kuului PIMPOMMM ovikello soi. Miksei ne anna mun treenata rauhassa? Tarvii kohta tehdä niin kuin Rahkamuija eilen kommenttikentässä ehdotti, lappua ovelle vaan, että täällä treenataan, ei saa häiritä! Pasmat meni ihan sekaisin ja kesti toipua tästä tapahtumasta pitkään. :D Tarttis varmaan lopettaa tavaroiden tilaaminen, niin ei soisi se ovikellokaan. Lopulta sain kerättyä itseni taas kasaan ja aloitin alusta. Eli ranskalaista maaten ja perään superina ranskalaista seisten käsipainolla, kahdella kädellä.

Tämä liike on mulla ollut tauolla ties miten pitkään. Voidaan puhua varmaan jo vuodesta. Mulla on ojentajien suhteen ikuisuusongelma tuntuman hakemisen kanssa, enkä saa kasattua oikein treeniin sopivia liikkeitä, joissa kaikissa olisi tuntuma kohdillaan, eikä vaihteleva. Kyselin mieheltä, että mitä liikkeitä hän ojentajille tekee ja sieltä tuli mm. tämä. Päätin kokeilla viime sunnuntaina ja ehkäpä siksi mulla olikin ojentajat niin jumalattoman kipeät, sillä tämä tosiaan tuntui! Tuo onkin hyvä, kun se asento käsillä on ja pysyy, eikä liikettä voi suorittaa mitenkään muuten kuin siten miten se pitää tehdä. Tuntuma on taattu. Ja aivan tappava yhdistelmä on nämäkin kaksi liikettä superina! Au. Näiden lisäksi vielä ranskalaista yhdellä kädellä, ensin normipainolla ja heti perään pienemmällä painolla. Käsikuolema on pitkälti taattu.

Vatsat taas loppuun ja olihan taas vaikea sieltä hooverista saada itseään enää ylös veteläkäsillä. Saapuneen paketin revin auki treenin jälkeen ja sieltä paljastui tällä kertaa psylliumia. En ole koskaan käyttänyt, mutta tarvitsee vaihdella kuidun lähdettä aina välillä, jotta ei tule herkkyyksiä. Meillähän on ollut käytössä pellavansiemenrouhe/pellavansiemenet ties kuinka kauan ja nyt vähän meinaan reagoida siihen, kun olen muutenkin tällainen herkkävatsa. Välillä jotain muuta siis. Suosittelevat vissiin, että parisen viikon välein vaihtaisi. Mutta nyt meillä ainakin on puolitoista kiloa psylliumrouhetta. :)

Ruokalautasella ei mitään ihmettä ollutkaan, kun jämiä heittelin jääkaapista. Eilistä parhaussoppaa oli myös jäljellä, mutta vain yhdelle. Uhrauduin ja annoin sen miehelle, kun hänkin siitä niin kovin tykkäsi. Toki minäkin, mutta kun hänkin.. Hyvää ruokaa onneksi mullekin tuli lautaselle, kun edellispäivän jämät siihen päätyivät.

Otsikkoon viitaten vielä loppuun kuva. Tämmöstä bodariromantiikkaa meillä harrastetaan. Tehdään haban avulla sydämiä. Aaaaawww..

Ei oo mun haba, mutta kiitti jos ajattelit niin. :D

6 vastausta artikkeliin ”Veteläkäsi ja bodariromantiikkaa”

 • Hehhheh, mun eka ajatus oli, että ohhohoh mikä pumppi. :’D

  Ja hei, hassu yhteensattuma: mun olkapäätreeni koostuu ihan samoista liikkeistä ja pareista, usein teen vaan pystiksen kässäreillä. :D Selvennykseksi siis, että en oo matkinut, vaan ihan itte suunnitellut!

  Sä oot niin ihana!<3 Pasmat menee sekasin. :’)

  • Eiköhän tossa ois jo paukkunut mun kolmenkymmenensentin ympärysmittatavoite.. :DD

   Ooo, great minds think alike vai miten se meni? :’) Hehe, et oo voinut edes matkia, kun ensimmäistä kertaa täällä nämä liikkeet mainitsin. Ellet oo ollut joulutonttuna ikkunan takana toljottamassa! :’)

   Hihi. Itte oot. <3 Mää oot tällänen herkkis-HSP, menee pasmat sekaisin äkillisistä kovista äänistä. ;)

 • mulla on varmaan ihan vammaset kädet, kun en saa ojentajiin tuntumaa kuin parilla liikkeellä :/ suurin osa liikkeistä, mukaanlukien kaikki variaatiot ranskiksista, sattuu vaan niveliin :( oon sit yleensä tehny vaan loputtoman määrän dippejä ja push downia taljassa… kick back on ollu ihan jees mutta jotenki sekin menee vikaan. plaaahh. onneksi valkku esitteli aivan loistavan liikkeen viimeksi ja joku kaunis päivä esittelen sen blogissa whiiii!

  ps. ajattelin että ihan saletisti sun haba, mutta ei sitten… :D

  • Voi itku! Muuten oon samanlainen vammaojentajatäti, mutta mulla ei satu niveliin. Tyhmää sellainen! Mulla se tuntuma on muuten vaan ihan hukassa. Ranskiksista toimii maaten tehtävä ja seisten kahdella kädellä, mutta yhdellä kädellä ei tuntumaa aina löydy. Kickback toimii joskus ja sitten taas toisina aikoina ei. Vaikea koostaa treeni, kun ei oo tarpeeksi niitä tuntuvia liikkeitä. :/ Whiiiii mä jään oottelemaan innolla jos joskus esittelet blogissa loistoliikettääähhhhh..

   ps. Muhaha. :D

 • No kyllä sun olkapääs ja ojentajas näyttää ainakin siltä ettei oo missään jäljessä :D

Kommentointi on suljettu.