Vatsani vihaa minua

Tämä on oikeasti jo aivan hirveetä. Joka päivä vatsa on huonompi. Se ei tykkää mistään siitä, millä koitan maitoa (pääasiassa proteiinia) korvata. Se vihaa soijaa, se vihaa hamppua, se vihaa kurpitsansiemeniä, se vihaa ihan kaikkea, mitä sille annan. Veikkaan, ettei se ole koskaan ennen ollut näin kamalassa kunnossa. Siihen sattuu, sitä turvottaa, sitä kivistää, se kerää nestettä koko ajan enemmän, enkä saa edes henkeä kun istun, koska se painaa palleaan. Seistä ei jaksa, koska se on niin turvonnut, että hengästyn vallan. Se on mulle tosi vihainen, että karsin maitotuotteet pois. Niistä se ei koskaan sanonut mitään. Niistä se tykkäsi.

Riisiproteiini ei ole vieläkään saapunut. Tänään kyseltiin jo sen perään. Hamppuproteiinikin loppui jo. Jos reagoin siihen riisiproteiiniin samalla tavalla kuin kaikkeen muuhun protskunlähteeseen, palaa maitotuotteet hyvin äkkiä takaisin. Siis mähän otan jopa satunnaiset migreenit mieluummin kuin tämän vatsan.

Sitäpaitsi uskon vahvasti, että maidossa ei se syy ollut niihin, vaan siinä kahvissa. Karsin liian nopeasti nuo maitotuotteet pois. Tai toisin sanoen; en tiennyt, että mun ongelmavatsani ei tule pitämään mistään, mitä sille maidon tilalla annan.

Katsotaan miten riisiproteiinin kanssa käy, kun/jos se joskus saapuu.

Ei tee mieli kirjoitella treeneistäkään, vaikka hyvin on sujuneet, kun olo on vaan niin tukala koko ajan. Teen sitten vaikka jonkun suuremman koosteen jossain kohtaa, että mitä täällä on treenailtu. Nyt mä menen jonnekin potemaan tätä vatsaa ja keskityn vaikka siihen, että saisin happea.

8 vastausta artikkeliin ”Vatsani vihaa minua”

 • Toi on niin perseest!!! Rairaijuustot takasi vaaa! Noi on jostai syystä tosi vatsa ärsytys kamaa noi muut prodet! Toi tila on viel iha jäätävän kauheeeee:(

  • No niiiihhh.. Tää on ihan ehkä eniten perseestä. :( Huomenna tulee riisiproteiini (ainakin näin nyt lupasivat) ja katotaan miten sen kanssa käy. Vähän tuntuu, ettei tämän paremmin tule käymään.. No sitten vaan raejuustot ja rahkat takaisin. Sittenhän sen taas näkee tuleeko migreeniä vai ei.

 • Oletko kokeillut munaproteenia? Et kai jättänyt kahvia kerrasta pois (siis KAIKEN) sekin saattaa aiheuttaa vaikka sun mitä oireita.

  • En käytä kananmunaa. ;) Kahvistahan tässä on vierottauduttu pikkuhiljaa tuossa ehkä kuukausi sitten vai millon se oli. Tossa Syväkyykky ja kahviallergia -postauksen kommenttikentässä Tiinalle viimeksi aiheesta selostin. Vatsaa ei kahvin poisjättö kyllä satavarmasti tämmöseksi saanut. :D Ihan selkeitä reaktioita noihin mitä mä nyt olen joutunut syömään.

 • Vaikeeta kai on tietää mikä aiheuttaa mitäkin kun jätit jotain pois ja otit toista tilalle. Joku kai ehdottikin et pitäis tehdä niin kun allergialapsilla eli jättää vaan muutama ruoka-aine ruokavalioon ja lisätä ruoka-aineita sitten yksitellen. Kropallakin kestää tottua uusiin ruoka-aineisiin. Kyllä toi turvotus voi olla ohimenevää kun annat kropan tottua noihin uusiin vaihtoehtoihin. Tsemii! =)

  • No mää kyllä tiedän, että ne on just nää mistä kroppa ei tykkää. :) Kun ei oo ennenkään tykännyt, saati sitten tässä määrin. Ei tässä mitään uuden uutta ruoka-ainetta oo.
   Kiitti. :)

 • Voi sua:( Mulla on hirvittävän herkkä vatsa ja oon myös kärsinyt (lähivuosina) hirvittävistä vatsaongelmista – tiedän niin mitä tuskaa maha voi aiheuttaa. Toivotaan, että masu – ja koko tilanne – rahoittuisi mahdollisimman pian!

  Ps. Ihan vaan kevennyksenä. Jokin aika sitten pitelin ekaa kertaa myskikurpitsaa kädessä, kun asiakas sellasen osti. Arvaa meinasinko huuta HEIDI ääneen siinä keskellä kauppaa. JA maistoin ekaa kertaa Quest baria ja oooh. Ajattelin vaan sua koko sen mussuttamisen ajan. :’D

  • Tää osaa kyllä olla aika tuskaa. Sillon kun vatsa on huonosti, kaikki on huonosti. Tosi tylsää, että sä oot kanssa joutunut kärsimään tämmösistä vaivoista. :(

   Ja ihana kevennys! :’D Tulin niin hyvälle mielelle tuosta! :’) Mitä patukkamakua maistoit? Oooh, ehkä mäkin saan niitä vielä syödä joskus.. <3

Kommentointi on suljettu.