Vaan kuinkas sitten kävikään..

OHO.

Anonyymikommentoinnin esto meni päälle tässä blogissa. Tämä päivä on siis vihdoin saapunut! Muutama sitä on jo aiemmin pyydellyt, että enkö voisi jollain lailla suodattaa, mutta koskaan ei ole ollut tarvetta, vaikka sieltä tosiaan tulee täysin turhanpäiväistä juttua vähän väliä. No, nyt kun taas alkoi moisia tulla, niin nyt tuli mullakin se raja vastaan. Oletuksia siitä, että elän elämääni muka jollain tietyllä tavalla ja en jollain toisella tavalla, suoranaista p*skaa, ei uskota mitä vastaan, huudetaan lisää vaan, asioista mitkä ei tänne blogiin kuulu yhtään millään tavalla. En ymmärrä, miksi niitä pitää täällä jauhaa. No, ei jauheta hei enää!

Suurimmin tietysti ärsyttää se, miten postausten kommenttikentästä muodostuu välillä varsinainen oletusten kaatopaikka, lasten hiekkalaatikko jossa kiusataan toisia, ja koko postauksen alkuperäinen idea katoaa jonnekin. HUOH. Ja en tosiaan ihmisistä tykkää. Tahallista typeryyttä en voi sietää.

Ne ihmiset, jotka minut tuntee, tietää miten kovin tykkään aikaani haaskata. En sitten yhtään. Nuo kommentit haaskaa aikaani. Siispä tästä lähtien eivät anonyymit kommentoi. Ole hyvä ja rekisteröidy ja huutele sitten. Tuossa sivussa on myös sähköpostiosoitteeni, huutele sinne jos on suurikin tarve. Älä kuitenkaan oleta, että lukisin. Saatan myös jatkossa poistaa kommentteja, jos koen sen tarpeelliseksi. Se oisi ensimmäinen kerta se, mutta niin on tosiaan tämä estokin.

Olen pahoillani niiden mukavien anonyymien puolesta, jotka eivät nyt sitten enää pääse kommentoimaan. Kommenttien hyväksyntää en tahtonut kuitenkaan päälle laittaa, koska en yksinkertaisesti jaksa uhrata ajatustakaan sille, mitä julkaisen, miksi julkaisen, miksi en julkaise ja siihen samaan syssyyn joudun vielä kyseiset kommentit lukemaan. Lasken senkin ajanhaaskuuksi. Mulla on parempaakin tekemistä. Vaikka ilmeisen moni kuvitteleekin, ettei ole. :D HÄHÄÄ.

Mmmmhhh. Ai että kun tulikin hyvä mieli!

And there’s nothing you can do about it!

Suorastaan MAHTAVAA viikonloppua kaikille! Me mennään huomenna vuorikiipeilemään! :D

34 vastausta artikkeliin ”Vaan kuinkas sitten kävikään..”

 • Oooo, Heidi lähtee vuorikiipeilemään eikä punttaa ja peilaile sekä kuvaile kroppaansa koko päivää ;) Siis onko siun elämässä sittenkin oikeesti jotain muutakin sisältöä? ;)

  PUS muru ja kivaa alkavaa viikonloppua! <3

  • Hmm.. Täytyy kyllä ottaa kamera mukaan.. Jollain kivenlohkareella vois varmaan bodata? Puunrungolla? Täytyykin ottaa semmoset vaatteet, että saa helposti pois päältä, että pääsee pullistelemaan lihaksia.. Aika kylmä siellä kyllä taitaa olla, mutta mihinkäs meikäbodari itsestään pääsee, kun ne omat lihakset on vaan se maailman tärkein asia. <3 <3 Ei mene sitten aikakaan hukkaan siellä vuorella, kun se on aina punttitreeneistä pois ja se kyllä vähän hirvittää. :(

   p.s. Peilailua varten käsipeili aina mukana <3 <3

   Hah! :’) PUS teille! <3

 • Nimettömänä on niin helppo alkaa huuteleen kaikkea tyhmää. :) Ihan oikein teit! :)

  • Woohoo! Itte oot Huippu-Monna!! <3

   Oikeesti se on vaan jotain vaelluksen tapaista, mutta kun vuorelle mennään ja siellä kiivetään ylöspäin, niin eikö se ole silloin vuorikiipeilyä?! :D

  • No sitä se muuten kyllä olikin, tai melkein oli, muttei onnistunut, ja sitten tuli itku. :D Hahaa, siitä sitten lisää seuraavassa postauksessa! ;) mwah!

 • Hyvän päätöksen teit, toisten ihmisten negatiivinen arvostelu on typerintä mitä tiedän, varsinkin blogin perusteella! En ymmärrä miksi pitää edes nähdä vaivaa niin paljon että kommentoi asiaa joka ei selkeästikään kiinnosta, lukis sitten sellaista mikä miellyttää. Eihän asioista tarvitse olla samaa mieltä, mutta asiallinen kommentointi ja haukkuminen on kaksi eri asiaa. Hyvä Heidi :)

  • Tää on mulle kanssa aikamoinen mysteeri, että miksi ihmiset lukee sellaisia blogeja mistä selkeästi kasvaa uloke otsaan.. Eikö olisi helpompaa siirtyä muualle?! Saati sitten, että murto-osa niistä kommenteista on oikeasti asiallisia. Niitä vastaan mulla ei ole mitään ollut, vaikka kuinka olisi erimieltä. Tottakai me ihmiset ollaan erimieltä asioista! Mutta on tosiaan eri asia kyseenalaistaa kuin suoraan syyttää. Ja siinä menee ainakin yksi asiallisuuden raja. No nyt ei sitäkään tarvitse enää onneksi miettiä. Jee! :)

  • Sammaa oon ite miettiny! :D Miksi vaivautua vieraileen jatkuvasti blogissa, joka ärsyttää selvästi? :) Mie en ainakaan kävis. :)

  • Mä en ole koskaan oikein ymmärtänyt ihmisiä, jotka tahtovat ihan tietoisesti käyttää aikaansa ja energiaansa johonkin sellaiseen, mikä kerta toisensa jälkeen aiheuttaa vaan puhtaasti ärsytystä! Ihme touhua. :)

 • ihan oikein tehty! oot saannut tosi kurjia ja asiattomia kommentteja anonyymeilta ja aina oon jaksanut miettiä että kuka ihme siellä pauhaa. uskon, että meno muuttuu asiallisemmaksi nyt jatkossa!=)

  • Mä toivon kanssa, että asiallisempi linja säilyy nyt tästä eteenpäin. :) Eikä mene kenenkään energiaa enää hukkaan typeryyksiin!

  • Kiitos, olikin mukava reissu! :) Ei nuo vuoret ihan Alppeja oo täällä enää, mutta kelpomaisemia täälläkin näyttäisi olevan. Vähän tuli semmoinen lappifiilis, vaikka en ole kyllä lapissa käynytkään. :’)

 • Ooo vuorikiipeilyä, kuulostaa ihanalta! Oikein mukavaa reissua!

  Aivan suu auki luin eilen tuota kommenttiboksiasi. Olit kirjoittanut aivan upean tekstin kehonkuuntelusta, ja sitten lauma anonyymeja kehtaa tulla arvostelemaan vieraan ihmisen elämäntapaa ja valintoja vailla kunnollista faktapohtaa. Ei jumavita, ihmisten typeryys jaksaa sitten aina ihmetyttää. En voi ymmärtää. Mutta lienee ajanhukkaa edes yrittää. Parempi käyttää sekin aika omannäköisensä elämän elämiseen ja siitä nauttimiseen täysillä.

  • Ihanaa olikin, kiitos! :)

   Tuo minua surettaa kaikista eniten. Mulla oli niin hyvä fiilis siitä tekstistä ja ajattelin, että siitä olisi varmaan apua monelle. Lisäksi tietysti heitin sinne sekaan paljon hyvinkin henkilökohtaisia asioita ja siitä vasta hyvä fiilis tulikin. Ja sitten kommenttiboksissa kehitettiin hirveät purinat siitä olenko töissä vai lusmuilenko kotona ja miten mulla voi olla aikaa treenata ja syödä ja ei muilla oo kuitenkaan ja miten olen täydellinen ja muut aina väärässä ja ja ja.. Huoh. Se siitä tekstistä sitten taas. :/ Onneksi sieltä jotkut kuitenkin bongasivat oleellisen ja kokivat sen jopa avualiaaksi, ja siitä olen ihan vilpittömästi iloinen!

  • Hassua kyllä joo. Että ihmisiä jaksaakin kiinnostaa. Aika monetkin on kotona jos vaikka mies pääsee ulkomaan komennukselle – itse asiassa ulkomailla asuneena tunnen paljonkin ja harva nainen käy töissä. Sehän on yhteinen päätös, joten mitä se kotona oleilu kenellekään kuuluu!!! Itse asuin vielä maassa, jossa jokaisen on tienattava toimeentulonsa itse eikä eletä edes tukirahoilla, kaikki maksettava itse lapsen koulutusta myöden. Ja Suomen etuudet menettää jos muuttaa pysyvästi ”lusmuilemaan” ulkomaille, kuten itse tein.

   Joku myös ihmetteli, miten on aikaa treenata, ei työssä käyvällä vain olisi. No kyllä on, monet työssä käyvät ja perheelliset treenaavat ihan jopa kisoihin. Itse en treenaa kisoihin, mutta aikaa jää ruhtinaallisesti laiskotteluunkin työn ja perheen lisäksi. Telkku on yksi aikasyöppö, jota ei tässä taloudessa ole!

   JOka puolella aina toitotetaan, ettei ihmisiä saa haukkua ulkonäön vuoksi, esim. lihavia. No ilmeisesti lihaksia haluavia saa haukkua. On se kyllä kumma, että jos joku tykkää jostain niin se häiritsee kovasti täysin ulkopuolisia ihmisiä. Siis niinkuin tuo miehen näköinen -kommentti. Miksi joku lukee lihaksenkasvatusblogia, jos selvästikään homma ei innosta? Mutta joo tyhmä olen kun en kaikkea aina ymmärrä. Järkevä ajankäyttö itselleni on juurikin sitä, että EN lue blogeja/juttuja, jotka minua ei kiinnosta ja kas, ;) NÄIN saamme aikaa vaikka kuntosalilla käymiseen! Ei ihme ettei aika riitä kun juostaan repimässä hiuksia toisten blogeissa ;) Eikös?

  • Mä allekirjoitan ihan kaiken tästä sun kommentista enkä osaa siihen juuri muuta todetakaan. Hyvä pointti myös telkkarista ja samaa olen itsekin sanonut. Jos on aikaa edes puoli tuntia katsella telkkaria päivässä (tai roikkua vaikka facebookissa), on aikaa edes puoli tuntia harrastaa liikuntaa. Tai jos on aikaa lukea blogeja, jotka aiheuttavat vain ärsytystä, on aikaa ihan satavarmasti treenaamiselle. :D

 • No aikamoista sontaa jotkut kehtaa suustaan uloslaskea. En kyllä itse keksi mitään muuta kunnon syytä moiseen kuin kateus. Sääliä saa pyytämättäkin, kateus täytyy ansaita. Ei mutta jatka vain samaan malliin ja tee meidät iloisiksi jutuillasi! :)

  • Tässä uskon minäkin kateuden olevan taustalla. Jos taas joku sanoo että mulla on ruma tai miemäinen kroppa tai vastaavaa, se tuskin on kateutta kuin erittäin harvoin. Se on varmaan vaan sitä, että ei tosiaan kaikki tykkää lihaksista naisella. Se on täysin ok. Mutta jos tuon esille että olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni näin, minut koitetaan repiä jostain oletetuista pilvilinnoista jalasta roikkuen väkisin alas, no siinä tuskin on mitään muuta syytä taustalla kuin kateus. Aivan kuin se olisi toisilta pois jollain lailla, että olen itse onnistunut pudottamaan painoa/saamaan lihaksia/löytänyt onnen.. Ihminen on kyllä vaan valtavan ihmeellinen. :)

   Täällä jatketaan niinkuin ennenkin, kyllä! Kiitos! :)

 • Moikka!

  Uskomattomia noi anonyymit kommentit!! :D Joo o mullakin naiseus nyt ihan järkyttävästi kärsii kun treenailen ja syön terveellisesti… Tissejä ei oo kun on ne kolme muksua imenyt ne poes :P Ja en meinannut silareitakaan ottaa…. :O Mitenköhän mä nyt selviin ja näytän ihan mieheltä??! :D Itsellä ollut aivan samat lähtökohdat kun sulla, mutta nyt ollaan jo tultu tosi pitkälle ja voin sanoa että kyllä! Kyllä olen tyytyväinen kroppaani mutta ainahan on parannettavan varaa?! :D Tsemppiä sulle reeneihin koska eihän meillä muuta tässä elämässä olekkaan?! :D <3

  • Siis kyllä me nyt ollaan tuhon omia kun ei oo ees tissejä. :'( :D

   Ihan mahtavaa, että oot päässyt pisteeseen missä voi olla tyytyväinen omaan kroppaan. Se on oikeasti hieno hetki, kun katsoo itseään ensimmäistä kertaa hyväksyvin silmin. Jee! Ei muuta kuin jatketaan niitä treenejä ja peilailua ja pullistelua niin kuin tähänkin asti! Vähintään aamusta iltaan ja ehkä vähän yölläkin!! :’D <3

  • Jep, kyllä on heikoissa kantimissa jos naiseus on tisseistä tai muista ulkoisista avuista kiinni! Kyllä se naiseus tulee sisältä päin ja useimmat meistä toki tykkäävät naisellisista hörhöttimistä kuten korkkareista yms. mutta ne on vaan koristetta kakun päällä. Ja tässä nuoruuden maailmassa kaikki naisetkin vanhenemme ja entäs ne joilla on AA-kuppi (hah, onko sellaista kokoa?) niin hehän eivät kai ole naisia koskaan ollenkaan, hmph. Ihan käsittämätöntä lokerointia ja vieläpä ilmeisesti ”omiemme” taholta. Mitä helkuttia, jos joku haluaisikin näyttää vaikka sitten miehekkäältä, niin so wot. MIKSI, oi miksi se ärsyttää niin paljon. Ilmeisesti tässä maailmassa olisi paras kun olisimme toistemme klooneja kaikki?

   Ei minua haittaa/kiinnosta minkä näköinen joku blogikirjoittelija/kadulla vastaantulija on, ihan hirveäähän se olisi joka toisen ulkonäöstä riehaantua. Kun suurin osa meistä nyt ei tosiaankaan ole missejä tai misterfinlandeja, sorry. Olen huomannut, että elämässään enemmän tai vähemmän onneton yleensä hyökkää toisten ulkonäköön (tai johonkin muuhun), kai sitten pahaa oloa lievittääkseen. Tuskin auttaa kuin hetkeksi – koska nurkan takana on varmaan jotain muuta mikä nostaa ärsytystasot taas nousuun. Itse olen onnellinen ja tasapainoinen enkä koe, että kenenkään ulkonäkö/naiseus/oletettu naisettomuus minua häiritsee pennin vertaa. Jokainen näyttäköön siltä mistä tulee onnelliseksi ja kunhan ei loukkaa muita.

  • Nii! Siis se on selkeästi joltain toiselta pois, että mulla ei oo tissejä. No voi sentään sitten näitä kaikkia muita parkoja, on heidän onnellisuutensa aika heikolla pohjalla jos se mun tisseistä on kiinni. :’D

Kommentointi on suljettu.