Uusi treenirutiini startattu

Tuleepas myöhäistä postausta tänään. Meillähän kello ei ole vielä paljoa (Suomen ajasta kaksi tuntia jäljessä), mutta mulle tämäkin on myöhäinen aika postausta varten. Päivään mahtui taas niin paljon kaikkea, eikä kaikkeen ollut edes aikaa! Ja sitten istahdat kattelemaan Emmerdalea viltin alle, ja tämä tapahtuu..

Tänään oli viikon neljästä treenistä ensimmäinen tätä uutta treenirutiinia, josta edellisessä postauksessa kerroin. Selkää, hauista ja takaolkapäitä tein, ihan niin kuin normaalistikin maanantaisin. Mutta painoja ja niiden myötä toistoja tuli taas kivalla tavalla vaihtelevasti sarjoihin. Tämmöiset treenit on kyllä tervetullutta vaihtelua, oli sellainen olo tuossa, että jotain uutta saisi treeneihin tulla.

Kulmasoutua käsipainolla.
Kulmasoutua mutkatangolla.

Jokaisessa muussa liikkeessä harrastin sitä painojen vaihtelua, paitsi viimeisessä, eli Arnold’s 21:ssä. Sillä on niin loistava viimeistellä koko treeni, neljä sarjaa loppuun, niin se treeni on siinä. Tuo painojen vaihtelu on mulle hirmuisen mieluisaa. Saa ihan eri tavalla tuntumaa ja painetta ja hapotusta ja mitä vielä. Joskus tuntuman hakeminen on yhtä taistelua koko liikkeen ajan, mutta nyt se löytyy kyllä sieltä viimeistään sen pienemmän painon ja hieman useamman toiston kautta, jos meinaa hukassa olla.

Hammereita. Näytän niin pieneltä. Hö.
Takaolkapäitä naama penkissä.

Treenin tein tunnissa ja kahdessa minuutissa. Vähemmillä ajatusharhailuilla se oisi varmasti mennyt tunnissa. ;) Hauiksiin tuli viimeistään Arnoldin jälkeen sen verran sopiva pumppi, että käväsin mittaamassa ympärystä pitkästä aikaa. Näyttäisi pari milliä taas tulleen lisää. :’) Mä iloitsen mun milleistäni! Niiden avulla se kasvoi aiemmin kuitenkin siihen kolmeenkymmeneen senttiin (pumpissa). Lähtökohtahan oli siinä tavoitteen teon aikaan 29cm. Nyt on matka kolmeakymmentäyhtä senttiä kohti!

Tajusin myös kesken treenin, että ei mun alkuperäinen suunnitelma treeneistä tietyille päiville käykään, sillä olin sunnuntaille sovitellut sitä sekatreeniä, jossa tulisi myös hauikset treenattua parilla liikkeellä. No, maanantaina oisi taas hauisten treenauksen vuoro, joten tämä on ihan poissuljettu vaihtoehto. Jotta saan kaikille tarpeeksi toipumisaikaa, niin pitää mun tehdä hauikset toiseen kertaan kolmannessa treenissä (olkapäät, ojentajat, vasta), jonne laitan sitten pari liikettä niitä loppuun. Ja päiviä piti silti vaihdella alkuperäisestä suunnitelmasta.

Näillä näkymin tämä treeni on siis maanantaina, tiistaina aerobista, keskiviikkona jalkoja ja vatsaa, torstaina ojentajat, olkapäät ja vatsa + hauikset extrana, perjantaina aerobista, lauantaina lepoa, sunnuntaina sekatreeni ilman seuraavan päivän lihasryhmiä, eli selkää ja hauista, tai takaolkapäitä. Noin saan kaikkiin tarpeeksi lepoaikaa ja saan kaikki muutkin päivät haluamallani tavalla toteutettua. Esimerkiksi tiistain aerobinen on tervetullut tiistain jalkatreenin tilalle, sillä aerobinen vie kaikkineen paljon vähemmän voimia, ihan siis tuolla päänkin sisällä. Aerobisessa ei tartte niin keskittyä, saa olla tyhjäpää jos tahtoo. :D

Olipas siinä sepustusta. Alkaa olla nälkä, iltapalarahka suorastaan huutelee jo jääkaapista, joten lopetellaan postaus pariin kuvaan.

Ruokalautasella oli tänään ihanaista myskikurpitsamuussia. Laiskotti, enkä jaksanut kokata sille kaveriksi mitään.
 Mutta onhan tuossa noita eri sortteja vaikka mitä.
Ja eniten tänään otti päähän tämä. S**TANAAHHH. :D
Huomenna sitten jotain aerobista! Kattellaan mitä mun tatska meinaa, että mitä se oisi. Todennäköisesti crossailua vaan. Älkää siis ihan henkeä pidätellen siellä ootelko! ;)

4 vastausta artikkeliin ”Uusi treenirutiini startattu”

    • Meni varmaan 10 minuuttia pienen palluran kuorimiseen! Ensin saa kuoria noita pieniä palasia ja sitten uusi kierros, että saa tuon vaalean tavaran irti. Ja siinä se sitten hajoaa ja purskuttaa mehua pitkin käsiä jajaja.. ARGH!
      Ei oo helppoo. :’)

  • Voi kettu mikä mandariini. Jos mulle käy noin niin saatan hermostua ja vedän veittellä noi kaikki valkoiset osat pois ja samalla menee hukkaan syötävää osiookin.

    • Tää oli itseasiassa tangeriini (kaikkea ne keksiikin). Paholaisen tangeriini! Ei enää ikinä mulle tota merkkiä, laitoin sen mieleen. Seuraavana ootti onneksi mandariini ja ei oo varmaan koskaan tuntunut kuoriminen niin helpolta. Kyllä kuoren kuuluu lähteä helposti, tai muuten koko touhusta seuraa vaan kiukkua!

Kommentointi on suljettu.