Tuplat taas

Eilen uhrasin blogsautushetkeni toisen blogin parissa, joten tänne tulee taas suollettua kahden päivän edestä asiaa. Ei osaa enää hypätä päiviä yli, jos jotakin asiaa niistä olisi sanottavana. En sitten tiedä miten todellista asiaa on :D, mutta itsellenihän tämä blogi toisaalta toimiikin sellaisena treenien muistipaikkana, joten suoltaminen alkakoon! Sen mitä ylipäätään mistään enää mitään muistan.

Naama rutussa sivuvipareita, rystyset eteenpäin ja käsi kerrallaan. Kasilla menee treenin viimeisenä olkapääliikkeenä.

Kuten kuvatekstistä käy ilmi, eilen oli ojentajien ja olkapäiden treeniä, ja ilokseni sain lisäillä olkapääliikkeissä painojakin. Pystypunnerrus tangolla nousi kahdella ja puolella kilolla, sekä kädet suorina tehtävässä vipariparissa (sivuille + eteen) nostin kilolla. Tosin kun videolta katselin tuon suorituksen, niin tuo ihan viimeinen toisto ei tainnut vammakäden puolella mennä ihan olkapäälle enää? :D

Jooei.

Tällä kertaa kesken treenin häiritsi ihan lievästi sellainen seikka, että tuonne ikkunan taakse tultiin puhaltelemaan lehtipuhaltimella, tai tekemään mitä tahansa yhtä äänekästä yhtä äänekkäällä laitteella. Se oli muuten valtava ääni se. En kuullut enää omaa musiikkianikaan. Jotenkin onnistuin tuon mölinän silti blokkaamaan ulkopuolelle (ja laskin myös verhon alas) ja sain suoritettua treenin kivasti läpi, vaikka jopa minkäikinä -laitteen käryt tulivat sisälle. Ja metelihän luonnollisesti loppui siinä vaiheessa kun itsekin lopetin.

Syömistäkin eilen riitti, kun uhrauduin ;) tuhoamaan pänikän soijajogurttia ennen sen menoa vanhaksi. Nätisti säilytysrasiasta, joka sattui olemaan ainoa sopivan kokoinen ja sitten lisukkeet sekaan. Mun mielestä maustamaton soijajorgurtti on parempaa kuin maustamaton rahka, vaikka laittaa samat lisukkeet sekaan. Harmi, että soijatuotteita en tahdo syödä päivittäin (pari kertaa viikkoon on mulle ok), saati sitten, että mun vatsani yleensäkään tykkäisi niistä päivittäin.

Ruoaksi taas raastelin ja paistelin, kesäkurpitsaa tällä kertaa. Sekaan paistelin herkkusieniä ja sipulia. Tämä on meillä varmaan nopeimpia ruokia valmistaa kun on kone, joka raastaa mun puolesta. Koko touhuun menee vain puoli tuntia, niin ruoka on lautasella. Jos pitäisi käsineen raastaa, niin.. no, ei meillä syötäisi ollenkaan siinä tapauksessa tämmösiä. :D

Loppuun vielä kuva iltapalarahkatuokiosta siinä vaiheessa, kun aletaan niitä sotkottelemaan mieluisaksi.

Vasemmalta: miehen smoothie, rahka kulhossa, saksanpähkinöitä, kaneli- ja kardemummapänikkä, mantelivoi, vadelmahillo, mun rahka kulhossa, mantelilastuja, mun smoothie ja sitten mikrossa nopsaan osittain sulatetut pensasmustikat ja vadelmat.

Tänään sitten tuota kuvassakin sojottavaa hauista (ja sitä toistakin..) ja selkää. Treeni oli sellainen yleishyvä. Preacher curlissa piti nostaa painoa, vaikka juuri sitä sain laskettua paremmalle tasolle. Mutta kun meni viisitoista toistoa näin yhtäkkiä sillä edellisellä, niin ainakin tänään oli tehtävä seuraavat sarjat suuremmalla. Katsotaan taas ensi kerralla kumpi paino on parempi. Meinaa vaan aika helposti jäädä liike vähän vajaaksi suuremmalla painolla, kun ei käsiä kykene ihan kokonaan suoristamaan painoa laskiessa, jos sen meinaa sieltä vielä ylöskin saada. Tänään tuo meni kuitenkin ok:sti, kun videolta tarkastelin.

Takaolkapäille piti ottaa nyt joku liike facepullin tilalle (ennen kuin se kuminauha katkeaa mun naamalleni) ja selailin taas tuota yhtä nettisivustoa, mistä aina katselen sopivia liikkeitä tietyille lihasryhmille. Tällä kertaa päätin kokeilla tämän linkin takaa löytyvää kyljellä maaten tehtävää liikettä. Oli muuten mukava! Tein neljällä kilolla, joskin kolme olisi voinut olla parempi, mutta sellaisia en omista. Nyt tuli vähän vartaloa mukaan nostovaiheessa viimeisissä toistoissa tuolla vammakäden puolella, mutta kyllä se silti tuntui ottavan oikeaan paikkaan. Tykästyin tähän facepullia enemmän ja saattaakin olla, että tämä tuli jäädäkseen.

Lopussa tein vielä keskitetyn hauiskäännön ja hammerit superina ja sillähän se treeni sinetöityi varsin napakasti hauisten huutaessa hoosiannaa (mikä on tähän aikaan vuodesta varsin sopiva värssy huudettavaksi). Myöhemmin vielä crossailua, mikä sujui suorastaan lennokkaasti. Enteilee mahdollisesti muikeita jalkatreenejä huomiseksi!

Ruokaa ei tarvinnut tänään tehdä, kun parit jämät jääkaapissa odottivat syöjäänsä. Ruokakuvien sijaan otin kuvan meikittömästä silmästäni. Melkein sama asia. Ei?

6 vastausta artikkeliin ”Tuplat taas”

Kommentointi on suljettu.