Tuosta!

Huh. Taitaa olla treeniviikko pulkassa. Viisi päivää normaalilla kaavalla ja huomisen treenivapaan lisäksi sunnuntain jalkatreeni jää hyvin suurella todennäköisyydellä väliin. Lisäksi edessä on kevyt viikko, josta ma-ke treenit jää pois. Loppuviikko paahdetaan sitten taas täysillä! :) Tälle viikolle on myös tullut myös oikein kunnon siivoamista ja kuuraamista viimeiselle kolmelle päivälle, joista osa kyllä varmasti menisi aerobisesta kuntoilusta.. :D

Aikaisemminhan tästä jo kerroinkin, eli huomenna on herätys siinä kolmen nurkilla aamuyöllä ja viiden aikoihin lähdetään kohti lentokenttää vanhempiani noutamaan meille keskiviikkoiltaan asti. :’) Ensimmäinen visiitti siis meille luvassa ja samalla ensimmäinen kerta sitten viime lokakuisen Saksaan muuton jälkeen kun nähdään. Kevyen viikon paikka olisi muutenkin ja sopii hienosti laittaa se tähän kohtaan.

Blogiin tuskin ilmestyy nyt joka päivä tekstiä, niin kuin pääsääntöisesti on tähän asti tainnut olla. Viikon treenejä en kirjaa tässä kohtaa vielä, vaikka ne varmaan olikin jo siinä, vaan säästän sen postauksen varastoon, ettei ihan tuhottomasti tule bloggailutaukoa! :’) Paljon ollaan tulevina päivinä tien päällä ja ties missä, mutta eiköhän sitä ole aikaa välillä istahtaakin. Kommentteihin pyrin kanssa vastailemaan kiltisti edelleen. :)

Nyt voisin loppupäivän rentoutua ja nautiskella mm. kohta alkavasta Das Perfekte Dinnerin viikon finaalijaksosta. :’) On ollut aika uuvuttavia nämä viimeiset kolme päivää, kun tekeminen ei ole kesken loppunut millään. Mutta nyt vihdoin on kaikki tehty. Huh. Nyt on helpompi hengittää. :)

Taannoisen kamerahassuttelun saldoa.

2 vastausta artikkeliin ”Tuosta!”

Kommentointi on suljettu.