Treeniviikko 51

Kohta on koko vuosi paketissa, mikä on jotain aika uskomatonta. Ikinä ei ole ennen mennyt vuosi näin nopeasti kuin tämä kuluva. Kuukaudet juoksee hirvittävää vauhtia ja nähtävästi koko vuosi sitten siinä ohessa samalla tavalla. Enää yksi kokonainen viikko tätä vuotta jäljellä, mutta sitä ennen katsellaan kulunutta viikkoa treenien osalta ja vähän tietty ruoankin. Tai paljon, jos ruokakuvien määrästä voi jotain päätellä..

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:06.
+ 40min crossailua, 15.15km.

Tiistai: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:17.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:13.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:07.
+ 40min crossailua, 15.20km.

Perjantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:15.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:11.
+ 40min crossailua, 15.10km.

Taas yksi oikein oppikirjaviikko takana treenien osalta, tarkoittaen, että kaikki tuli tehtyä mitä pitikin ja hyvällä mielellä sai painaa. Aika tosiaan juoksee niin vauhdilla, että sitähän on enää yksi kova viikko ennen kevyttä viikkoa. Oisi ollut ehkä kiva saada samalle viikolle kevyt kuin miehellä, jolla on ensi viikko totaalilepoviikko, mutta tasan eivät viikot menneet.. No, sitä seuraava sitten ja mies on kotona lomalla kuitenkin pari viikkoa, joten yhteistä aikaa ajatellen sekään viikko ei huono ole kevyelle. :) Tällä hetkellä kevyen toteuttaminen tuntuu sille, että saatan toteuttaa sen tekemällä treenit pienemmillä painoilla, mikä on mulle suhteellisen harvinaista. Olenkohan kerran tehnyt aiemmin niin? Tuleeko lisälepopäiviä tai lisää aerobista tai muuta, niistä en vielä tiedä. Katsotaan viikon päästä.

Ylläolevista aineksista syntyi perjantaina oikein tujua valkosipulista myskikurpitsasoppaa. Oli kovin hyvää, vaikka lopputulos ei sekaan surrautettujen tuoreyrttien runsauden vuoksi ollut kovin nättiä. :’)

Eilen syötiin uuniparsakaaleja, joihin menee nykyään muuten varretkin mukaan. On tosi makoisia ja vähän hirvittää miten niitä on ennen heittänyt roskiin niin paljon.. Suuret määrät syömäkelpoista ruokaa! :/

Kuva-arvoitus alla. Kumpi annos on mun ja kumpi miehen? :D Meillä on vähän eri näkemykset näissä annosten kasaamisessa.. :’)

Jännä huomata, miten on vakiintunut tietyt ruoat tietyille viikonpäiville. Perjantaisin on aina myskikurpitsaa jossain muodossa, valkosipulin kera. Lauantaisin on parsakaalia ja sunnuntaisin jotain raasteruokaa, sekä yleensä tiistai on soppapäivä. Tänään raasteeksi pääsi kolme isoa porkkanaa, yksi iso palsternakka, yksi kesäkurpitsa ja yksi sipuli (oisi saanut olla kaksi). Ja yrttejä isot kasat. Wokkipannun kautta lautaselle.

Tämä taisi olla toinen tai kolmas kerta kun ostan palsternakkaa. Pitää ostaa useammin. Antoi tosi kivan maun tuonne sekaan. Sellaisen makean vahvan.

Herkullisia välipaloja menee tietysti normaaliin tapaan. Ostin erilaisia rääpynöitä (päärynöitä) kokeeksi pari, kun sellaisia bongasin. Ei ollut ihan yhtä hyviä kuin Conferencet, vaikka erittäin hyviä olivatkin. Maku on kyllä ihan eri. Nämä maistuivat ihan lapsuuden rääpynöille. :) Nimeltään nämä olivat vain Green pears, eli Vihreitä päärynöitä.

Loppuilta rentoilua, jos aamupalapannarin kokkausta ei lasketa. Miehellä on vielä huomenna osa päivästä töitä ja sitten alkaa se pitkä joululoma. Aika luksusta! Joulua meillä ei tänä(kään) jouluna vietetä. Viime vuonna muutettiin siinä 24. päivä ja oli kyllä paljon paketteja avattavaksi. ;) Tänä vuonna aateltiin hakea sapuskat intialaisesta silloin tiistaina, mikä on kyllä mun mielestä paras tapa ikinä viettää joulua. :D Kuolaan jo ehkä vähän valmiiksi.. Paikallisethan viettävät joulua 25. päivä. Ehkä joskus sitten jossain omassa kotona voi joku vuosi koittaa laittaa joulua. Edellisestä semmosesta kerrasta on aika monta vuotta jo. No joskus sitten, jos sille päälle sattuu!

Mukavaa alkavaa viikkoa, joulua, lomaa ja mitä kaikkea sellaista kenelläkin on edessä!

8 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 51”

  • Hih, meilläkin tänä vuonna suunnitelmissa mennä intialaisen kautta eikä tehdä ruokaa ite! :D Me tosin mennään sillon joulupäivänä, aattona taidetaan olla kaikki töissä vielä. :p

  • No en tiä kumpi annos on kumman, mutta itte ottaisin ton missä raejuusto on lätkäisty kaiken keskelle päällimmäiseksi. =). No se ei varmaan ole se sun annos.

    • Se ei tosiaan oo mun annos se. :D Mutta huomattavasti helpompi se on syödä, kun ei tartte kun haarukkaa tökkiä. Mulla menee aina hirveesti aikaa, kun pitää kerätä vähän sieltä täältä.. :) Mutta eipä tuu hotkittua!

  • Just olisin veikannut päinvastaista, että sun annos on se missä raejuusto on keskellä. :D

  • Parsakaali on minun suuri herkku! Käytän aina varretkin, koska ne on minun mielestä parhaita. :) Maistuu hyvin höyrytettynä ilman mausteitakin.

    • Parsakaali on aivan suuren suurta herkkua! Itse olen tykästynyt valtavasti näihin uunissa paahdettuihin versioihin, kun ensin pyöräyttää öljyssä ja sitten mausteissa. En olisi ikinä uskonut parsakaalin voivan maistua kanalle, mutta näin vaan on. :’)

Kommentointi on suljettu.