Treeniviikko 47

Neljäs perättäinen kova viikko näytti tältä:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 56min.

Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:13.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:06.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:09.
+ 40min crossailua, 14.50km.

Perjantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:07.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:03.
+ 40min crossailua, 14.70km.

Tosiaan, neljäs eli viimeinen kova viikko ja ensi viikolla kevennellään! Ripottelen kolme treeniä jonnekin viikolle (ei perättäisille päiville) ja muina päivinä tulee lepoa tai aerobista. Kävelylle ainakin tulee mentyä. Lepoa tulee ihan sohvallakin makoilun muodossa, sillä posti toi supermielenkiintoisia kirjoja pari, joita tahdon päästä kunnolla lukemaan. Lisäksi olen odottanut, että on sopivasti aikaa eräille postauksille, ja veikkaampa tuon hetken olevan sitten ensi viikolla.

Tällä viikolla oli ihan suunnitelman mukaiset treenit. Ainoana jäi uupumaan maanantain aerobinen, koska oli kiire syömään. ;) Mutta se oli ihan tiedossakin, että se sieltä jää pois. En siis laske suunnitelmasta poikkeamiseksi. Koko viikon on treenit kulkeneet hyvin ja ei tosiaan tunnu sille, että pitäisi alkaa kevennellä tässä kohtaa, mutta keventelempä silti. Viimeksi olin aivan täysin unohtanut koko kevyet viikot ja kovia viikkoja tuli putkeen aivan käsittämätön määrä. Oliko niitä kahdeksan vai yksitoista? En enää muista, mutta aivan sama, sillä molempi on aivan liikaa. Siksi nyt pidetään kevyet kalenteria töllöttämällä. Joka viides tai kuudes viikko on kevyt.

Poikkeava aamupala tänään, koska eilen laiskotti enkä jaksanut tehdä pannaria valmiiksi. Siispä jättimäiseen teekuppiin purnukka soijajogurttia (500g), pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, mantelivoita, vadelmahilloa, kanelia, kardemummaa, piparkakkumaustetta, Innocent -smoothieta ja banaani. Ei muuta. :D Hyvin tuli täyteen, kun melkein litra menee vettä tuon lisäksi.
Eilen ja tänään.
Eilinen lautanen ei varmaan selityksiä kaipaa, kun noita uuniparsakaaleja on täällä näkynyt vähintään kerran viikkoon. ;) Tänään oli lautasella porkkanaa ja kesäkurpitsaa raastettuna (ja kypsytettynä), seassa paistetut sipulit ja herkkusienet ja kunnolla taas tuoreita yrttejä. Namskis. 
Ja nyt nälkäistä kutsuu seuraava ateria, eli taas oisi ruoka-aika. Ravinteikasta viikkoa itse kullekin!

p.s. Käykää lukemassa Joni Jaakkolan MIELETÖN postaus täältä!!

3 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 47”

Kommentointi on suljettu.