Treeniviikko 46

Purkissa on pitkälti mallikelpoinen treeniviikko. Eli seuraavanlainen:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:05.
+ 10km kävelylenkki. Kesto: 1:45, keskisyke: 117, max: 146, keskinopeus: 10:32min/km.
Tiistai: jalat, vatsa. Kesto: 1:17.
Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:14.
Torstai: hauikset (ainoastaan, koska selkäkipu). Kesto: 1:00.
+ 40min crossailua, 15km.
Perjantai: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:20.
Lauantai: lepo.
Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:11.
+ 40min crossailua, 14.65km.
Tänään tosiaan jo normaalit treenikuviot. Migreeneitä ei hyökkinyt enempää, vaikka olin eilen ihan varma, että iskee. Ja tänään olin ihan varma, että iskee treenissä. Tässä olen edelleen ihan varma, että vielä niitä tulee. Kyllä sitä koko ajan jännittää, että jos se kaikki kesäinen alkaa uudelleen.. Mutta toistaiseksi mikään ei viittaa siihen ja Q10 saa luvan olla mun ihmelääkkeeni sitten. :) Tässä olen miettinyt, että se Q10:n puuttuminen yhdistettynä todennäköisesti SJMV -liikkeeseen aiheutti perjantaiset kohtaukset. Tuota liikettä olen tehnyt viimeksi joskus alkuvuonna ja nyt taisi tulla riuhdottua selällä jonkin verran, sillä illalla hieroessa mun selkäni oli kosketusarka! Ja se ei ole ikinä kosketusarka. Eli aikamoiseen kuntoon selkäni sillä sain, ja se yhdistettynä siihen aiempaan hartiajumiin + Q10:n puutteeseen = migreeni(t). Jalkatreenin aikaiset/jälkeiset migreenithän ei ole mitenkään tavattomia muutenkaan. Ovat niin paljon rankempia treenejä kuitenkin. Mutta en tee enää SJMV:tä. Ei oo mun liikkeeni oikein koskaan ollut muutenkaan. Kunhan kokeilin. Ei olisi pitänyt. :D
Eilinen lepopäivä meni vielä migreenin jälkeisessä pöhnässä. Pienessä kuvotuksessa kului puoli päivää ja pää oli sekaisin, eikä olo ollut ihan paras muutenkaan. Pieni päänsärky kummitteli jossain taustalla, jota en vieläkään suostunut lääkitsemään. Ei mikään rampauttavaa kunto kuitenkaan, eli kauppareissulle pääsi normaalisti ja sitä rataa. Mutta treeniä en olisi tehnyt, vaikka olisi ollutkin treenipäivä.
Eilen ja tänään. On taas saanut syödä salaattia saaveittain, kiitos migreenipäivän ruokailemattomuuden
ja sitä myötä salaatin jääkaappiin kertymisen.
Huomenna selkätreeniä hauisten kaverina ja ehkä taas vähän jännittää, että iskeekö. Ja tiistaina viimeistään jännittää taas vähän enemmän, kun on jalkatreeni. Elämme jänniä aikoja.. Onneksi mies on vapaalla nuo tulevat pari päivää, niin jännityskin puolittuu samantien. Ja jos tilanne sallii, niin tarkoitus olisi nautiskella pienet (isot) intialaisöverit huomenna. <3 Semmosessa maanantaissa on sitten kyllä niin perhanasti parhautta.
Parhautta teidänkin viikkoon!

4 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 46”

  • Kyllä vaan näyttääkin mallikelpoiselta, kuinkas muutenkaan kun susta on kyse ;) ja tää salapoliisi tuli samaan johtopäätökseen – kyllä se Q10 vaan on ihmeainetta ja hintansa väärti, jos sillä pysyy migreenit pois ♥

    • Hih, joo treenataan vielä niin kauan kun treenejä pystyy tässä määrin mukana pitämään! ;) Sitä ei tiedä miten tulevaisuudessa joskus käy, mutta tuskin tämä tahti ikuinen tulee olemaan. Siispä ilo irti. ;)
      Kyllä se näin on nähtävä, että tuo Q10 on ihmeainetta ja ihan jokaisen pennosensa arvoista!

  • oot kyllä niin vau. (tuolta Jeritan blogilistalta sut bongasin. ) tuun toistekin, ihanan simppeliä, selkeetä ja helppoo lukee plus et kuvat on niin HOT!

Kommentointi on suljettu.