Treeniviikko 40

Siis neljäkymmentä? Vuotta on jäljellä enää kaksitoista viikkoa, wtf!? Ei voi käsittää. Kieltäydyn käsittämästä! Sikäli mikäli tässä vuodessa on edes 52 viikkoa, eikä 53. En tarkistanut. Mutta en siltikään suostu käsittämään! Ja täysin ilman aasinsiltaa viikon treeneihin:

Maanantai: hauikset, ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:08.

Tiistai: jalat. Kesto: 56min.

Keskiviikko: vatsa. Kesto: 1:03.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:16.
+ 40min crossailua, 14km.

Perjantai: olkapäät, ojentajat. Kesto: 1:08.
+ 40min crossailua, 14.75km.

Lauantai: 9.72km vaellus. Kesto: 3:15, keskisyke: 109, max: 158, 471 kcal, keskinopeus 20:06min/km.

Sunnuntai: lepo.

Pakkotoistoja keskitetyssä habassa. Tänään, eli treeniviikkoon tämä ei edes liity.

Kesken viikon vaihtui ohjelma, osittain ainakin. Tällä viikolla saadaan tehtyäkin jo oikealla kaavalla jokainen treeni, ei tarvitse enää kikkailla ja yhdistellä ja erotella. Koko viime viikko meni todella hyvällä energialla ja aivan yllättävän hyvällä draivilla. Pitkästä aikaa. Johtuu varmaan siitä, että miehellä oli vapaaviikko, joten sitä sai nukkua tarpeeksi, kun ei viiden herätyksiä ollut. Tälle viikolle meidän rutiini muuttuikin herätysten osalta, kun nukutaan jatkossa kuuteen asti. Ei enää viiden herätyksiä!

Migreeneitä ei vieläkään kuulunut, eli viisi viikkoa oltu ilman niitä. Viikon palautettu ruoka oli ne kuivatut luumut, joita jaksoin syödä vissiin kolmena ekana päivänä vain. Ei olleet ollenkaan niin erityisiä kuin muistin. :) Ei niitä mun tattaribanaanivellipuuroni kaivannut. Mitään muuta en tilalle ottanut kesken viikon, mutta tänään tuleekin otettua sellainen taas mukaan, mikä vähän jännittää. D3 -vitamiini tekee paluun ja tarvitsee tuplata vielä se annoskin (ei ole enää kesä), kun nyt sitä taas tarvitsee niin kovin. Se mikä tuossa jännittää on se, että meillä on appelsiinin makuinen, nestemäinen. Sitrushedelmät on yleisimpiä migreenitriggereitä jälleen ja yhden kohtauksen sainkin klementiinien syömisen jälkeen. Vaikka edelleen uskon, että se kahvi teki vähän kaikesta triggereitä, eikä klementiinit aiheuttaisi yhtään mitään enää, niin silti jännittää nyt noita deekolmosia ottaa. Vaikka loppupeleissä sillä ei ole mitään väliä jos kohtaus iskee. Sittenhän tiedän, että tuosta se johtuu ja ostan jotain toista deekolmosta.

Eilen tein ison määrän wokkia taas, aineksina kaalikerä, yksi parsakaali ja herkkusieniä iso satsi. Nannaa siitä tuli ja tänään sitä riitti vielä. Itse valmistaudun jo nyt huomiseen kauppapäivään ja tyhjennän salaattimäärää jääkaapista, ettei tarvitse kerralla syödä ämpärillistä, vaan kaksi kertaa puolikas ämpärillinen. :) Eli jämiä salaattikasan päällä. Oli kyllä iso annos ja kyseiselle syvälle lautaselle aivan liian suuri. Ei ollut ihan kerta tai kaksi kun sai pöydältä noukkia salaattia takaisin lautaselle. Söin varmaan puoli tuntia koko settiä. :’)

Meillä on tällä viikolla pari juhlapäivää ja tarkoituksena oisi käydä viikonloppuna intialaisessa taas hakemassa terveellistä parhaussapuskaa. Sitä tässä jo ootetaan. :) Tosin kotonakin oisi tarkoitus viikolla kokkailla vähän erikoisempaa, näin meidän taloudessa erikoista siis. Intialainen onkin jännä kokemus taas migreenin kannalta. Hirveästi kaikkea jännää siis edessä. Jännää viikkoa teillekin!

4 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 40”

 • NIINPÄ, SIIS TUO AIKA MENEE IHAN SAUHUTEN! Enkä tiedä onko se hyvä vai huono juttu :D Mutta hyvä jos migreenit ovat poissa pysynyyt! Kuulin jostain että maitotuotteetkin saattavat migreeniä aiheuttaa :s En ymmärrä miten kestätä kahvista luopumista! Minä en varmaan siihen pystyisi. Joo-o todella kanustavaa hehe :D

  • Riippuu kumpi on mukavampaa, nykyisyys vai joku juttu siellä tulevaisuudessa oottamassa! :D Mä olen tällä hetkellä iloinen, että aika juoksee. ;)
   Maitotuotteet on yksi yleinen triggeri juu. Ei onneksi mulla. :) Huh! Testasin mä senkin tuossa välissä. Se oli kamala viikko se. :D Mutta kahvista luopuminen oli helpointa ikinä ja yhtään ei ole ikävä! ;)

 • Parhaussapuskaa. :’) Saako kysyä, mikä on Heidin lemppari intialainen parhaussapuska, vai onko teillä joku tietty vakkariannos? Pidän täällä peukun (kaks=huono onni) pystyssä, ettei niitä inhotuksia (=migreeniä) tulekaan, niin voitte samalla juhlistaa migreenittömyyttä!

  Toisaalta kivaa, että aika menee nopsaa, koska sitten tulee pian mun synttärit ja joulu. Kuulostan ihan pikkutytöltä. :D Mutta on ne kivoja päiviä kuitenkin. Toisaalta taas tämä kauhia ajanjuoksu kauhistuttaa.

  Kivaa viikkoa! <3

  • Sitä parhaussapuskaa se on.. :’) Meillä ei ole vakkariannoksia, eli ihan mikä tahansa niistä monen monista kasvisvaihtoehdoista käy meille. Ne on kaikki ihan hirmuhyviä! Migreenittömyyttä voinee juhlistaa myös samalla, kun kerran syödään jo kahden muunkin juhlan edestä. Saako sitten syödä kolminkertaisen annoksen?! :D

   Awww.. joulua ja synttäreitä on ok odottaa. :)) Mää ootan ensi vuotta. :D Tsihih.

   Kivaa viikkoa sullekin! <3

Kommentointi on suljettu.