Treeniviikko 3 ja vähän vertailua

Eilen oli aivan ihanainen lauantain lepopäivä. Miehen kanssa vietettiin mieluisten tekemisten parissa (mm. Trivial Pursuit! <3) koko ilta ja nukkumaan ei malttanut mennä ennen yhtä yöllä (!!). Aamulla uni maistui puoli kymmeneen asti, mikä oli kyllä pieni järkytys molemmille, mutta tarpeeseen se kuitenkin tuli. Aamulla oli vähän krapulainen olo, ei vanha enää jaksa valvoa. :D Mutta normaaliin vaan kiinni taas ja tänään treenattiin siis punttien parissa. Sen myötä viikosta tulikin seuraavanlainen:

Maanantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:05.
+ 5.80km kävelylenkki. Kesto: 1:06, keskisyke: 117, max: 146, keskinopeus: 11:26min/km.

Tiistai: jalat, kyljet. Kesto: 1:08.

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:13.

Torstai: selkä, hauikset. Kesto: 1:13.
+ 40min crossailua, 15.20km.

Perjantai: jalat, vatsa. Kesto: 1:20.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: ojentajat, olkapäät, vatsa. Kesto: 1:16.

Ihan nyt viime aikoina on peilista kattellut astetta harteikkaampi typy. Jei!
Vielä lokakuussa olin noin kapoinen. Olkapäät erottuivat kyllä, mutta leveyttä tai korkeutta ei ollut. Nyt on enempi!
En ole myöskään koskaan tykännyt, kun rintakehä paistaa läpi. Enää ei paista ja näin on paljon parempi.

Viikkoa sävyttivät ikävät ylävatsavatsavaivat, jotka ovat nyt onneksi hellittäneet. Nuo vaikuttivat siihen, että parista treenistä (tiistai & keskiviikko) jäi vatsat kokonaan tekemättä. Nyt on niidenkin pariin palattu ja kivasti saikin tuon tauon vuoksi niitä taas vähän kipeiksikin. Aivan äärimmäisen harvinainen tunne. :)

Ranskalaista välillä pään takaa. Normaalisti tankoa otsaan -tyylisesti.

Sunnuntainahan on normaalisti myös crossailut vuorossa, mutta jouduin jättämään väliin, kun tuli herättyä niin myöhään. Ei siksi, että ei olisi ollut aikaa crossailla, vaan kun en millään saa syötyä tarpeeksi, jotta ei jäisi miinuksille. Normaalisti mulla on sentään noin 17 tuntia aikaa syödä kaikki päivän sapuskani. Sitä samaa, kohtalaisen kokoista määrää, en tahdo tunkea 12-13 tuntiin. Olin siis fiksu ja jätin aerobiset tekemättä. :) Lihaskasvatus on mulla kuitenkin se ykkönen, jos valita pitää. Onneksi harvemmin tarvitsee valita, kun molemmista tykkään hirveän paljon.

Vipareita suorin käsin.

Tänään piti tehdä ihan muuta ruokaa kuin mitä lopulta tein. Mies mainitsi sanan riisi aivan muissa yhteyksissä ja se oli siinä. Tahdoin siis riisiä lautaselle! Kiehautin parsakaalia ja riisiä kasarissa. Kun olivat kypsyneet, kaadoin veden pois ja jatkoin paistolinjalla. Öljyä, mausteita ja yrttejä sekaan. Rinnalle porkkanasalaattia, minkä ajattelin toimivan hyvin tämän kanssa, ja oikeassa olin. Niin valtavan hyvää.

Nyt kello näyttää ruoka-aikaa taas, joten jääkaappia kohti on mentävä. On kyllä jo nälkäkin. Sen jälkeen pyrin lukemaan rästiin jääneitä (vähintään) miljoonia blogeja, jotka ovat päivittyneet eilen tai tänään. Koska seuraan melkein kolmeasataa blogia, joudun loikkimaan kyllä usein postauksien yli ja avaamaan vain ne, jotka ihan kamalasti kiinnostaa. Toiset blogit tulee luettua joka ikinen kerta, oli postaus mistä aiheesta tahansa. Aloitan niistä ja katson mitä jää jäljelle.

Mutta nyt. Nälkä.

8 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 3 ja vähän vertailua”

Kommentointi on suljettu.