Treeniviikko 24

Perinteinen sunnuntain treeniviikkopaketti tässä, kuvituksena tämän päivän treenimeininki.

Maanantai & tiistai: lepo.

Keskiviikko: jalat, vatsa. Kesto: 1:15.
+ 5.56km kävelylenkki. Kesto: 1:04, 196kcal, keskinopeus: 11:31min/km.

Torstai: ojentajat, olkapäät. Kesto: 1:10.
+ 8.0km kävelylenkki. Kesto: 1:27, 281kcal, keskinopeus: 10:56min/km.

Perjantai: selkä, hauikset. Kesto: 1:09.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, vatsa. Kesto: 1:15.

Takareisiä kuminauhalla. Harvinaisen tyhmän näköistä, kun koitan ollaa läästimättä tatuointeja mattoon. :D

Tuosta! Eli toinen tällainen puoliksi kevyt viikko. Yhteensä siis yksi kokonainen. Perustohinat huomisesta alkaen taas kun tatuointien paranemisenkin kanssa ollaan jo voiton puolella. Kohta ei tartte enää lapata rasvaakaan jatkuvalla syötöllä. Huomenna tulee kymmenes päivä jo niiden tekemisestä. Nahkahan lähtee ihan kivasti, eikä niitä oo kiva kattella justiinsa nyt, ei oo yhtään nättejä. :’) Tulee mieleen repaleinen märkä sanomalehti.

Viimeinen toisto yhellä jalalla meni siinä.

Huomenna lähtee taas testiin kaurapuuro. :) Tää on nyt sitten kolmas kerta kun testaan, että voinko sitä syödä vai en. Viikon verran ainakin syön aamupalaksi. Ei oikeastaan muita syitä kuin kustannussyyt, sillä banaaneita ja jogurtteja on saanut ostaa aika kaksin käsin kaupasta, kun olen noita banskupannareita syönyt jogurtin kanssa. Epäsäännöllisesti sitten tästä eteenpäin, ainakin toistaiseksi. Edelliset kaurapuurotestit ovat olleet tulokseltaan sitä, että ei mulle sovi. Mutta samaan aikaan olen syönyt molemmilla kerroilla myös muita viljoja, mm. maissia (löytyy jo protskupatukoista). Eli nyt viikko kaurapuurolla, eikä ainuttakaan protskupatukkaa (joita en ole muutenkaan syönyt pariin viikkoon) tai muutakaan viljaa. Kolmas kerta toden sanoo ja sitten voin olla varma. Viime kokeilun aikana, jolloin söin myös gluteenia ja muita viljoja (Food detective -testin vuoksi), kirjasin kaikki tuntemukset ylös. Samalla tavalla meinaan tehdä nyt ja sitten onkin helppo vertailla, että mikä johtuu mistäkin. Eli ihmiskokeet täällä senkun jatkuu vaan. :)

Onks jo huomisaamu?! Kaurapuuro.. <3 Leppoisat sunnuntain jatkot!

9 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 24”

 • Nam, kaurapuuroa. Jäisiä marjoja sekaan vielä, niin oijoi.. Toivottavasti selviät ilman oireita!

  • Jäiset marjatkin on täällä luksusta. Eipä ole moisia kertaakaan täällä saanut, siinä missä niitä söi joka päivä Saksassa. Tuoreita saa kahdesti viikossa, kun raaskii ostaa. Mutta kaurapuurohan on itsessään jo perkuleen hyvää ja kaikenlaista sinne sekaan täälläkin päätyy. :) Peukut on pystyssä, että sais jatkaa tätä vaikka ikuisesti! :)

 • Mee äkkiä nukkumaan niin huomisaamu tulee sitä nopeemmin! …tai näin se ainakin lapsuudessa aina toimi ;)

  • Tää on kyllä aina toimiva keino! :’) Harmi, ettei tässä iässä vaan se uni tule, jos koittaa aikaistaa omaa rytmiä. Hmph. :)

 • Mä oon ite joutunu opetteleen ton puuron syönnin, mutta oon kyllä joo todennu todellakin sen parhaaksi vaihtoehdoksi itselleni! Varisinkin kun treenaan aamusin niin kaurapuuro antaa voimaa hyvin siihen, eikä se tee sellasta ähky oloa vatsaan ! :) Muutenkin puuroon sekaan lisättävät marjat ja raejuusto. namskis! :)

  • Voi mä söisin kaurapuuroa vaikka AINA jos vaan voisi. :D Se on kyllä niin hyvää, kun sinne sekaan voi heittää pitkälti mitä vaan, mitä makua sitten kaipaakin. Mun oma versioni maistuu ihan pullalle. :D
   Kiitti peukuista! Mä toivon kanssa! :)

 • Juu-u, kustannussyyt. Niiden vuoksi mäkin jouduin luopumaan mun ultimatelempparista, Totalista. :( Nyt vaan tavallista maitorahkaa, möh.
  Mielenkiinnolla odottelen raportointia, synkkaako sulla puuron kanssa. Peukut pystyssä! :D

  • Ei oo helppoo, kun ei oo miljardööri. Tai edes miljonääri. :D Mutta on tosiaan suuri hintaero, kun kilon verran kaurahiutaleita saa samalla hinnalla kun yhden purkin jogurttia. :/ Jos nyt ihan hirveitä oireita ei tule niin melkein kyllä jatkan vaan puuron syömistä, huikea säästö se on. Ja kun se on niin hyvääkin. :’)
   Kiitti sullekin peukuista! :))

Kommentointi on suljettu.