Treeniviikko 16 ja intialaista

Otetaankin tämä viikkokatsaus poikkeuksellisesti jo lauantaina, kun huomenna ei ole treenejä tulossa, eikä liiemmin aikaa näpytelläkään. Tänään on sekä aikaa, että energiaa, sillä vatsassa on isot määrät intialaista ruokaa. Mmmhh. <3 Mutta se treeniviikko nyt ensin..

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:16.

Tiistai: 40min crossailua, 14.80km.

Keskiviikko: jalat, vatsa + kyljet. Kesto: 1:08.

Torstai: olkapäät, ojentajat + hauikset. Kesto: 1:03.

Perjantai: 8.78km kävelylenkki. Kesto: 2:11min, keskisyke: 109, max: 142, keskivauhti: 14:55min/km.

Lauantai & sunnuntai: lepo.

Treenikuvat on viikolta käytetty, niin jotain muita kuvia sitten. Tänään ajeltiin isoon kaupunkiin ihan vaan ruoan takia. Kellonaika ei pidä paikkansa, se näyttää aina tuon verran.

Treeniviikko alkoi tällä viikolla nihkeästi ja parin nihkeän treenin jälkeen vaihdoin väkisin vaihdetta ja sainkin niihin ihan uutta puhtia taas. Siitä eteenpäin kelpasi taas treenata. Loppuviikolle tulee yhden levon sijaan kaksi ja se sopii tähän kohtaan enemmän kuin hyvin, kun tuo polvikin reistailee. Toivotaan, että se menee tässä levolla ohi, jotta saisi ensi viikolle vielä kaksi kunnon jalkatreeniä tehtyä ennen viikon totaalilepoa (muuttomatka) ja siitä seuraavaa osittain kevyempää viikkoa (ennen kuin treenihuoneen sisältö saapuu uuteen kotiin).
Jos kiinnostaa terveellinen intialainen ruoka ja ootte kulmilla, suosittelen.

Tänään tosiaan haettiin syömistä intialaisesta viimeistä kertaa. Otin uuden ruokalajin normaalin riisini kaveriksi. Kahta naania en ottanut, vaikka uhkasin, sillä oisi tehnyt vähän turhan tiukkaa. :D Kaikki tuli syötyä mitä hankittiin, saman verran meni molempien vatsoihin. Eli molemmille meni kaksi kokonaista ruoka-annosta + kokonainen naan. Syömisestä on aikaa kolmisen tuntia ja olen vieläkin onnellisesti täynnä. <3 Koska huomenna ollaan reissussa, niin ei tullut jätettyä jääkaappiin niitä normaaleita jämiä, joita seuraavana päivänä syö. Huomenna ei syödä mitään muita kuin eväitä kylmälaukusta tai auton lämmöstä.
 Valkosipuliriisiä ja pinaattista perunaa.

Erilaisia kasviksia kastikkeessa ja sieniriisiä.

Pompadumia.


Yllä kuvat ensimmäisestä ja toisesta annoksesta. Oli vielä kolmas ja tietysti naania se kokonainen, eikä vain tuo yksi pieni roikale. Tuon kokoisia roikaleita siitä sai varmaan seitsemän.
Tätä ruokapaikkaa tulee ikävä. Erinomaista palvelua, mukavia ihmisiä, loistavaa ruokaa. Eikä maksa paljoa! Koko setti tänäänkin alle £30. o/ Suklaan syöjille ilouutisia myös, sillä minttusellaista saa kaupanpäälle joka kerta. Mulla on vähän väliä ollut laukussa ympäriinsä sulanutta suklaata, kun meillä ei niitä syödä. :D
Palaillaan maanantaina postauksen kera, mukavat viikonlopun jatkot! Ja ilmeisesti myös pääsiäiset. Meillä ei se missään näy, joten unohdin semmosen kokonaan. Sitä siis kanssa!

7 vastausta artikkeliin ”Treeniviikko 16 ja intialaista”

  • Ai siis sen ravintolan nimessä on ihan ”healthy”, no ilmankos :D. Näyttää kyllä herkulliselta!

    • Hihahahih joo Suomeeeeen! :’) Pohjois-Savoon! :)) Ihan kohta!! APUA!!
      Mutta miten me pidetään sokkotreffit, kun tiietään jo toisemme? Tää jäi askarruttamaan mua!

  • Suomessakin on jotain tuonnepäin. Siis vähän erilainen intialaisen ravintolan konsepti löytyy Tampereelta -> Gopal. Näitä on kolme ravintolaa Tampereella, kaikissa vähän eri systeemi (tai no, jokainen niistä on päivällä lounasbuffet). Ei toi mun mielestä ehkä ihan normi-intialaisille vedä vertoja, mutta ruoka on yleensä vegaanista ja uskaltaisin väittää että myös sikäli terveellisempää (vrt. ton Monsoonin vähärasvaisuus, ja vähäinen sokeri ja suola jne). Että jos joskus vierailet Tampereella, niin tämmönen löytyy. :)

    • Me ollaan käyty Gopalissa Tampereella. :) Se missä käytiin oli nepalilainen. Ei ollut kyllä paikkana ollenkaan samanlainen kuin tämä. Tää Monsoona on hieno ja tunnelmallinen ravintola, jossa on ruokalistalla varmaan sata, ellei enemmänkin, ruokalajia. Ja ihan lukuisia valintoja vegetaristeille! o/ Ei siis eroa perusravintolasta millään lailla. Paitsi tietty että on terveellisempi kuin normi intialainen. Mutta kyllä silti Gopalissa saattaa käydä joskus uudelleenkin, jos on kulmilla. ;) Suomessa on niin vähän tommosia paikkoja. Minkäänlaisia tommosia.

Kommentointi on suljettu.