Toisen iltatreenin tunnelmat

Eilen oli siis se toinen (poikkeuksellinen) iltatreeni. Tällä kertaa touhu alkoi vain kuuden minuutin hooverilla, verrattuna edelliseen kymmenen minuutin hooveriin. Hartiasärkyyn piti luovuttaa.

Ojentajat/olkapäät/vatsa/kyljet oli vuorossa. Eteenpäin mentiin ojentajissa, olkapäissä viparit pysyi samassa, mutta pystypunnerruksessa kärsittiin. Ekalla meni yksi enemmän kuin viimeksi, mutta tokalla ja kolmannella ei noussut, vaan jäi alle viimetreenin määrien. Ei ehkä tuon alueen treeni ole illalla kovin hyvä, kun siinä on koko päivän ollut hartiat korvissa, voimat on siltä alueelta illalla jo loppu. Aamuisin taas on pohjalla illan hieronta ja yön lepo.

Viparit (ilmeellä :D) sivuille, alas, eteen, alas. Ja uudestaan. Vitosen levypainot käsissä.
Hankala pitää niistä kiinni, sattuu sormiin. Kokeilen ensi kerralla kutosilla,
niihin oisi oikein mukavat käsipainot. Voi kyllä olla, ettei nouse.

Viime treenissä pystypunnerruksessa (tangolla) sain 11-9-9 26,9kilolla. Nyt ensimmäisellä tuli siis yksi enemmän ja muut kärsi, 12-8-6. Aika paljonkin kärsi siis. Ei vaan noussut. Onneksi ojentajissa mentiin melkein kohisten eteenpäin ja fiilikset jäi positiivisen puolelle!

Vatsojakin tein. Vähän varioin sitä perinteistä jalkojen nostoa penkillä maaten, ja nostin pyllyäkin ilmaan. Ihan parasta laskeutua sieltä alas taas hiiiiiitaasti..

En oo kyllä varma onko nää kuvat järjestyksessä. Tossa saattaa olla kaikissa kuvissa ylösvienti menossa,
eikä alastulo. :D Eli järjestys lopusta alkuun, näin menee jalat ylös!
Erilaista valaistusta ja iltamassua.
Ennen – jälkeen. Jos ei muuta, niin tukka ainakin meni sekaisin.

Eilen sitten hyökkäsikin nenä täyteen räkää, ihan tuntui tyhjästä tulleen. Yöllä heräsi siihen, miten sitä valui pihalle. Olkaa hyvät vaan tästä infosta.. :’D Ihme juttu. Viimeksi sain jonkinsortin flunssan (kaikki muistaa pähkinäepisodin? :D) sen jälkeen, kun kävin eräällä tietyllä klinikalla tapaamassa erästä tiettyä erikoislääkäriä. Tällä kertaa kävin samaisella klinikalla kuulemassa tuloksia samaiselta lääkäriltä – ja jo alkoi taas nokka vuotaa. Tänään aamulla oli vähän lämpöä. Joten lepoa nyt sitten. Onneksi tuli nyt, eikä loppukuusta muuton aikoihin. Ja onneksi tuolla lääkärillä ei enää pidä käydä. :D Toisella kylläkin, taas tuloksia kuulemaan. Jospas en toisi sieltä kotiin sitten muuta kuin niitä tuloksia.

Perjantaita ja viikonloppuja!

8 vastausta artikkeliin ”Toisen iltatreenin tunnelmat”

 • Sinne lääkärille ei selvästikään pitäis mennä ;)

  Olit tänään taas mielessäni ;) Tosin 3*yhden minuutin hooverit ovat vähän eri luokkaa siun kymppiin verrattuna :D Mutta tästä on hyvä lähteä. Plus että oisin vatsan kannalta kestänyt varmaan pidempäänkin, mutta alla ollut olka-hartia -treeni tuntui sen verran, että juurikin tuo siunkin mainitsema hartiasärky stoppasi miunkin hooverit (niin no joo, siulla vasta kuuden minuutin jälkeen ja miulla jo yhden, mutta joka tapauksessa :D)!

  • No enää en kyllä mene :D

   Hihih, 3xminuutti on kelpo! Ja jostain mäkin olen aloittanut. Muistaakseni puolesta minuutista.. :’) Pikkuhiljaa kestot on siitä kasvaneet! Mutta se on kyllä tyhmää, kun pitää lopettaa touhu johonkin epäoleelliseen, että massu jaksaa mutta muut paikat prakaa. Hööh!

 • Saanko kysyä että miten treenaat sun kyljet? Ku mulla on semmonen ongelma et mulla on ihan kamala kapeet kyljet (ihan ku ois kylkilihakset jätetty kropasta pois :’D).
  Oon tehny sitä kylkihooveria 2 min molemmille kyljille ja 3 min perushooveria ja ne kyljet vaan ei halua muodostua mitenkää :D

 • ^^ Vielä kylkiongelmainen anonyymi lisäää että kuntosalilla teen myös kiertoliikkeitä laitteella :)

Kommentointi on suljettu.