Tehokas tiistai

Eilen rankaistiin taas selkää ja hauista. Toistot edelleen nousussa, samoin painoja nostin. Tangolla noustin painot 22,5kg -> 24,4kg ja viimeisenä hauisliikkeenä tuossa toistoja 10-8-8. Ihan yhtä epäpuhtaasti osin kuin ennenkin, älkää huoliko siis.. :D Keskitetyssä hauiksessa olen myös jostain syystä päättänyt nostaa joka kerta tulosta. Vaikka väkisin. Teen enemmän kuin mihin oikeasti pystyisin. Joo. Jos pystyisin tekemään kymmenen, teen kaksitoista. Ihan väkisin. Ei kauniisti. Ei puhtaasti. Eikä ihan tauoitta putkeen. Mutta kun on pakko niin on pakko. Persus ei penkistä nouse ennen kuin on tietty määrä toistettu! Voin sitten uskotella itselleni, että on oikeasti nousussa ja kehitystä on siinäkin. :’)

Nesteisessä kehossa nesteinen hauis. On tuollainen pehmeä pallo, eikä sellainen jykevä pallo, kuin habakehityspostauksessa jokin aika sitten esittelin.
Nesteinen on vatsakin, ei ihan niin selkeät ole vatsalihakset.
Siis taivas!! Maanantailta jäi kasvissoppaa vain miehen tarpeiksi eiliseksi. Otin itselleni salaattisekoituksen jämät, pilkoin sekaan omenan, heitin kuivattua basilikaa päälle, paistoin kasvissyöjän pippuripihvin ja pilkoin sekaan, ja laitoin vähän sitä soppaa sinne ikäänkuin kastikkeeksi. Raejuuston kanssa suuhun ja ei vaan kyennyt hillitsemään. Yksin täällä ahmaisin sen suurten ääntelyiden saattelemana. :D :D
Edellinen väri kesti viisi pesua ja haalistui epämääräiseksi kupariksi. Uusi taas päähän :/
Ja ostoslistalle pikimmiten suoraväri, jotta pysyisi. En tahtoisi värjätä nyt hetkeen uudelleen, kiitos.

Päätin myös antaa näille päivittäisille lisäkaloreille kolme-neljä viikkoa aikaa. Mikäli paino ei siis nouse. Jos se nousee, otan jotain pois. Sillä se tosiaan on sitten jo painonnousua ja ei, se ei ole lihasta.. :D Jos paino pysyy nyt tässä, niin annan keholle sen kolme-neljä viikkoa aikaa tottua, eli lopettaa tämän nestepöhöilyn. Jos se ei lopeta, niin minä lopetan. Kun ei oo tosiaan hyvä olla pöhöinen. Kasvotkin ovat vähän pöhöllä. Vähän on sitäpaitsi jo pitänyt väkisin syödä, kun tuntuu turvonneelta eikä ole nälkä, mutta tahtoo kuitenkin pitää nyt kalorit vakiona, jottei tämä kokeilu mene ihan hukkaan. Minä sitten vihaan pakkosyöntiä ja tulen siitä vihaiseksi. Samoin kuin turvottelu saa minut vihaiseksi, kun koskaan ei ole niin hyvä olla kuin voisi olla. Yksi kierto olisi kuitenkin hyvä kokea kokonaisuudessaan, niin saisi erotettua sen, mikä johtuu tästä ja mikä ehkä kierrosta. Koitan siis vielä kestää. Kohta kaksi viikkoa takana.

Pian jalkatreenin pariin. Oikea polvi vähän kiukkuaa. Ehkä sinnekin on ajatunut nestekertymää. :O

Olisikohan Tuhti Tiistai ollut parempi nimi tälle postaukselle.. :’)

4 vastausta artikkeliin ”Tehokas tiistai”

 • Toihan on jo ihan mahtava hauis! Eikä yhtään nesteinen. Ei kyllä mahassakaan ole mitään nesteitä. Pelkästään vaan wau!!! Ihan mieletön kyllä toi sun muodonmuutos. Ehkä varsinkin just kun olet muuten niin siro ja pienikokoinen, mahdottoman hienot lihakset olet saanut aikaan. Ja ihan ite!! :) Hyvä sinä! :)

  • No kiitos kiitos kovasti paljon! :) :) Itelle tuo ero on aika selkeä ja tuntee ihan ihon muuttuneen muutenkin. Semmoinen pehmeä, eikä napakka. Perusnestekertymää lisäkaloreista. Katsellaan lähteekö se siitä vai pistänkö lähtemään. :D Ihan itte! :D

 • Näin miehenäkin täytyy sanoa, että näytät oikein hyvältä ja uskomatonta työtä olet tehnyt. Naisella pitääkin olla mahan alueella vähän nestettä tai rasvaa, liiat vatsalihasten näkymiset eivät ainakaan mielestäni ole kovin kauniita. Hyviä postauksia olet tehnyt sekä treeneistä että ruuasta, niitä lukee ihan mielellään ;) Way2Go.

  • Kiitos tästäkin! :) Juuri kun kirjoittelen postausta, että nyt nipistetään.. ;)

   Tällainen ihmeellinen kun olen, että tahdon miellyttää vain ja ainoastaan omaa (ja mieheni) silmää ja sillä mennään ja sen pohjalta tehdään päätöksiä. :D Minä meinaan tykkään, että vatsalihakset on mahdollisimman näkyvät, ja rasvakerros siinä päällä on minusta harvinaisen epämiellyttävä. Itselläni. Muilla olkoon mitä hyvänsä, mutta itsessäni sitä en tahdo katsoa ja tuntea. Jos häiritsevälle asialle voi jotain tehdä, niin.. ;)

   Ja tosiaan, paino on edelleen nousussa josta seuraava postaus onkin, ja siksi nyt nipistetään vähän pois.

Kommentointi on suljettu.