Teemana 12 ja kävelyä, eli perjantai

Alkuun lyhyesti eilisestä, eli oli olkapäät ja ojentajat treenin kohteena. Nyt pystyi jo tekemään sivuvipareitakin ilman kipuja. Tosin tänään sitten sattuukin taas niin maan perkuleesti.. Unikaveriksi otin ylimääräisen tyynyn viime yöksi, jonka päällä käsi lepää ilman kipuja. Mutta parempaan suuntaan mennään, kun viparit jo onnistui. Todistusaineistoa:

Olkapäitä ja ojentajia

Ja loppuun tietysti palkkaria maidolla <3 (mitä taas löytyy jääkaapista muutama litra) ja pillillä!

Mutta ilman lisäravinteitakin voi treenata (aatella!), huikeana esimerkkinä Kati Alander!

Sitten tähän päivään ja numeron 12 -teemapäivään! Jännää, eikö. :D Tänään oli siis selkä- ja hauistreeni. Tein kaikkea kaksitoista toistoa. Vaikka painolla olisi saanut vain kymmenen, tein silti kaksitoista. Ja jos oli kyseessä pienempi paino, josta huomasin heti alkuun, että tuntuu kevyeltä, tein hiiiiiitaasti (ja puhtaasti). Ihan loistava treeni! Hauikset teki niin kuolemaa, että jo tavaksi tulleet ylimääräiset veivaukset treenin loppuun pienemmillä painoilla jäi suosiolla pois, päätreeni oli jo tehnyt tehtävänsä ihan totaalisesti. Sanon vaan, että nams! :D

Oma elopainoni on taas nousussa niin kuin plussilla on tapana tapahtua. :’) Heti olen tyytyväisempi, kun nesteet pamahtivat taas yläkroppaan(kin)! Treenin jälkeen naatiskelin palkkarin ja ihmettelin elämää jonkin aikaa. Ja sitten lenkkarit jalkaan ja ensimmäistä kertaa kävelylle Skotlannissa. Vihdoinkin!

Pumppia ja mutaiset tossut. 

Yhtään en etukäteen tiennyt miten täällä kävelyreitit menee. Apuna oli vain miehen kertomat reittiohjeet (siitä vasemmalle, sitten oikealle, sitten tulee sellainen kohta, siitä taas oikealle, pitkä suora, seuraavasta vasemmalle.. jne.). Ohjeet on hyviä, mutta putoan itse kartalta aina ensimmäisen käännöksen kohdalla. Puhelimessa mulla oli Endomondosta napattu kuva miehen juoksureitistä. Eikä se ollut yhtään helpompaa. Siellä menin pitkin mutaista peltoa ja mietin, että täälläkö se mieheni juoksee.. No ei juokse. :D Monen monta käännöstä tein, kun en tiennyt minne pitää mennä ja minne on sallittua mennä. Menin siis edestakaisin kunnes en enää jälleen yhden umpikujan jälkeen keksinyt muuta kuin palata takaisin. :’) Napsin kuvia matkalta, kivalta näyttää seutu!

Pihalta.

Matkaa kertyi vain 4.4km ja aikaa kulutin tunnin. Jälkeenpäin tarkkailin kulkemaani reittiä ja nyt tiedän missä menin pieleen ja minne olisi pitänyt mennä. Ensi kerralla sitten! :) Kotiin päästyä oli huutava nälkä. Ruoka oli vielä tekemättä. Hotkaisin äkkiä omenan ja menin suihkuun ja sitten ruoanlaittoon. Vuorossa oli hieman sovellettuja (:D) munakoisohamppareita!

Munakoisot laitoin uuniin kolmeen osaan pitkissäissuunnassa leikattuna. Siellä kypsyivät ehkä puolisen tuntia, käänsin puolessa välissä. Halusin niiden olevan napakoita eikä löysiä. Niiden väliin oli tarkoitus tehdä omaan tapaan tofupihvejä, mutta kun ei ollutkaan soijajauhoa kaapissa (eli kananmunankorviketta), niin siitä tuli sitten vain tofusössöä. :D Siinä on siis iso kimpale tofua, valkosipulitomaattikastiketta, tuoreyrttejä ja mausteita + hieman polentaa, ja kaikki surrautettu soseeksi. Jos olisi ollut soijajauhoa niin olisi saanut kasassa pysyviä pihvejä. Mutta maku tietysti taas tärkein ja tuli hyvää! Välissä lisäksi salaattia ja raejuustoa. Kuvakulma hämää hieman, sillä tuo oli todella korkea :D Täytettä oli ihan hyvä kerros.. Ei ollut mahdollista syödä noin vaan piti syödä puolikkaina. Haarukalla ja veitsellä tietysti.

Ja loppuun perjantaipiristys anonyymikommentin muodossa (Lomamökkitreenit 2 -postaukseen). Paljon outoa juttua tulee mutta..

..siis mikä on SUPERAMMATTILAINEN? Minkä alan? Missä alalla on superammattilaisia?!

Tää menee nyt heittämään Elumenia vihdoinkin päähän, mukavaa viikonloppua kaikille!

179 vastausta artikkeliin ”Teemana 12 ja kävelyä, eli perjantai”

 • Noissa kuvissa skotlanti näyttää just semmoselta kun oon sen kuvitellukin! :) Ja hei hauskan näkösiä hamppareita :D eipä tulis itellä mieleenkään täytellä munakoisoja

  • Niissä on kyllä ihan justiinsa sellaista Skotlantia kun mäkin kuvittelin etukäteen! :)

   Mä jostain bongasin munakoisohamppari -sanan ja heti alkoi raksuttaa päässä. :D

 • En ole vielä tähän päivään mennessä ymmärtänyt, että mikä siinä omien treenitulosten (eli kehittyneiden lihasten) ihailemisessa on niin väärin ja riskialtista? Miksi on riskialtista, että nuoren esikuvana on lihaksikas henkilö? Jos pitää valita ns. Ääri-ilmiöistä/kehonmalleista parhain esikuvaksi, niin mielestäni lihaksikas on siihen paras. En tarkoita, että kaikkien pitäisi haluta olla lihaksikkaita, mutta jos nuori esikuvan välttämättä ottaa, niin mieluiten lihaksikas verrattuna lihavaan tai laihaan. Ja tietenkin kaikki voi olla äärimmilleen vietynä vaarallista, mutta niinhän se on kaikessa tekemisessä. Mutta palataanpa alkuperäiseen kysymykseen eli siihen, että mikä siinä omien treenitulosten ihailemisessa on niin väärin vai pitäisikö siitä vain perisuomalaiseen tapaan pitää turpansa kiinni ja puhua vain siitä, mistä ei kropassaan tykkää, onko kellään ajatuksia?

 • Sitä paitsi jos on oikeesti yhtään seuraillut näitä siun tekstejä, niin pitää olla aikamoisesti pokkaa et kehtaa tulla sanomaan SIULLE noin! :D Veikkaan, että tietämykselläsi lyöt laudalta noi ”superammattilaiset” ja vaikka monet ihan oikeatkin ammattilaiset sata-nolla!

  <3

  • Siellä ne tietämättömät jälleen huutelee, jotka eivät tunne mua, tai kyseistä harrastusta muutenkaan. Vaikka kuinka oisi superammattilaisia. :’)
   Ja kiitti tietty kanssa <3

 • Iltalehden juttu viikonlaihduttajana oli huono juttu, kun puhutaan henkilöstä joka on lähemmäs 170 pitkä ja painaa 56kg ja laskee painoa vielä 10kg, ei ole ainakaan viikon laihduttaja.
  Asiaahan tuo ammattilainen kirjoittaa.

  • Joskus sieltä peilistä kannattaa katsoa jotain muutakin kuin omia lihaksia. Toivottavasti saat Skotlannissa jotain muutakin ajateltavaa kuin plussa- ja miinuskalorit.

  • En ole Heidi, mutta sanonpa vain, ettei Heidin ole ollut tarkoitus laihduttaa :)

  • Kuka edes haluaa olla Iltalehden viikon laihduttaja? Tuoda itsensä ja bloginsa omalla nimemellä julkisuuteen?

  • Oikeesti mikä näitä ihmisiä vaivaa :——–DD tulee ihan pikkulapsi mieleen; ”No kuka edes haluaisi olla iltalehden viikon laihduttaja? Njö en ainakaan minä, se on ihan nössöjen hommaa!” – tai jotain sinnepäin :DDD Ja bloggaajathan YLEENSÄ yrittääkin saada blogilleen julkisuutta, että saisivat lisää lukijoita,jos et sitä kateuspäissäsi ymmärrä. Ihan normaalia se on että omaa blogia mainostetaan :D

  • Mää oon mieluummin viikon laihduttaja kuin vuosien känniääliö. Tai päivän roskaruokailija. Tai kuukauden herkuttelija. Tai puolen vuoden tupakoitsija.

   Esimerkiksi. :P

  • No harvapa haluaa omalla nimellään esiintyä netissä ja avata henkilökohtaista elämäänsä. Blogilleen voin hankkia huomiota myös nimimerkillä.

  • Huomaan. Jotkut pysyttelee kokonaan anonyymi -nimimerkin takana. Minä taas olen ylpeästi oma itseni, seison ajatusteni ja tekemisteni takana ihan koko ihmisenä.

  • Pakko kommentoida näille anonyymeille että eikös TREENIBLOGIN tarkoitus ole kertoa TREENAAMISESTA!!! Ja mielestäni nuoriso tai kuka tahansa voi saada huonompia vaikutteita esim. uutisista (perhesurmat, kouluampumiset, vanhuksien pahoinpitelyt) kuin treeniblogista.

 • Kati Alanderin teksti oli kyllä asiaa siinä mielessä, että liika proteiini ei todellakaan ole hyväksi. Minähän en ole asian superammattilainen, mutta vaikutat syövän vähän liikaa proteiinia milloin jauheena ja milloin patukassa. Vaikka tottahan sinä tämänkin olet tarkkaan laskenut?

  Siinä mielessä olen superammattilaisen kanssa samaa mieltä, että elämäsi liikkuu aika paljon oman napasi ympärillä. Tai ainakin blogeistasi välittyy semmoinen kuva, että elämäsi liikkuu pelkästään treenaamisen ja miehesi ympärillä. Tai siis jos miehellesi sattuisi jotain niin mitä sulle jäisi vailla minkäänlaista työtä tai ammattia? Lihaskimput joilla et tee mitään muuta kuin posetuskuvia nettiin.

  Mutta that’s your life. And this is my opinion :D

  • Ööö.. Eikö oman elämän keskipiste ole lopujen lopuksi sinä itse? Ja suurin osa blogeistä pyörii sen kirjoittajan elämän ympärillä, ja en nyt tekisi muutaman blogin perusteella hirviän syvällisiä päätelmiä henkilöistä itsestään. Esimerkiksi itsekkin omistan treeniblogin ja siellä kerron vaan ja ainoastaan treeneistäni, enkä mistään muusta mikä liittyy elämääni. Tarkoittaako se siis että elämäni pyörii vaan urheilun ympärillä? – no ei…

   Enemmän olisin huolissani supermalleista, jotka ovat vieläkin suuressa suosiossa yläaste ikäisille tytöille. Jos pitäisi valita kumpi toimii nuorille parempana esikuvana urheilijat vai anorektikot huippumallit niin kumman itse valitsisit? Urheilunkin voi viedä äärimmilleen, eikä se ole sitten enää hyväksi mutta kummassa on pahemmat riskit; syömishäiriö+vähällä ruolla kituuttaminen vai urheilu+terveellinen ruokavalio? Jos ootte tuon ”superammattilaisen” kanssa ees vähänkään syvemmin tutustuneet tähän Heidin blogiin, niin hän kyllä täällä moneen otteeseen mainitsee ettei kannata ottaa hänestä mallia :p Ihmiset on yksilöitä ja samat treenit+ruokavaliot ei toimi kaikella toivotulla tavalla. Ja jos on epävarma miten tulisi treenata tai syödä niin kannattaa palkata SE SUPERAMMATTILAINEN – jolla tarkoitan nyt ravitsemusneuvojaa ja personaltreineriä :D

  • ^tämä äskönen oli siis eri anonyymi, jonka voi varmaan teksitä päätellä but just in case ;p

  • Mielummin posekuvia, kun on varaa näytellä! Mielummin lihaskimppu kuvia kuin kaljamaha kuvia:)

 • Mistä treeniblogissa kuuluisi sitten puhua? Muiden treenaamisesta?

 • Juuh :) Onneks olet sinä Heidi, koska et välitä jonkun randomin pölinöistä :D
  Ja todellakin aloin miettimään tuota ”onko-sullla-syömishäiriö-”juttua ja totesin että ei todellakaan. Aika harvalla anorektikolla on nuin mahtavat lihakset! <3 Lihasten saaminen vaatii kovaa treeniä JA syömistä mitä ne anorektikot ei paljoa teekkään.
  Ja oikeesti mitähän VITTUA kaikki anonyymipaskat tulee tänne inisemään sun kehosta. Ovat varmaan helvetin läskejä ja katkeria. Hankkikoot oman elämän. Perus suomi-meininkiä taas. Kun joku on saavuttanut jotain hienoa, etsitään asiasta mahd paljon epäkohtia ja negatiivisuutta, jonka jälkeen aletaan arvostelemaan ja ollaan itse täydellisiä.

  okei rauhotun…. :D

  • Mikä helvetin ”vaarallinen tie”!?

   NYT RAUHOTUN

  • Missäs sun penkit kapeella otteella? ;);) Sä lupasit!

  • Hahaa, ihanan suorasanainen purkaus. :D

   Penkit kapeella otteella on siirretty trigger -kipujen vuoksi jonnekin kaukaiseen tulevaisuuteen.. Jos silloinkaan sitten. :/

  • Tähän täytyy vain mainita, että jos näin yleisesti miettii syömishäiriötä, niin kysehän on siitä, että on jollain tavalla kieroutunut suhde omaan kroppaan ja ruokaan. Se vain ilmenee sitten esim. Anorektikoilla ja vaikka bulimikoilla (onkohan oikeinkirjoitettu?!?) eri tavoin. Itse aikoinaan syömishäiriötä sairastaneena ihmettelen usein, miten ihmisten mielestä syömishäiriö on sitä, ettei syö, syömättömyyshän on vain seuraus siitä itse syystä eli kieroutuneesta suhteesta omaan kroppaan ja ruokaan. Sen, että onko se oma ajatus omasta kropasta ja ruoasta sairas (ennen näitä seurauksia), tietää kyllä parhaiten itse ja ihan lähimmät ihmiset. Mikä toiminta sitten on liian pitkälle vietyä (terveellisesti syövällä ortoreksia) ja mikä ei (terveellisesti syövä terve henkilö), siinäpä hyvä kysymys, johon varmasti superammattilaiset tietävät vastauksen.

  • Jep. Monelle syömishäiriö = anoreksia and that’s it.

   Onneksi superammattilaiset osaavat kertoa missä menee terveen ja sairaan raja.

  • Ihan pakko tähän jatkaa syömishäiriö ajatusta. Itse olen viimevuoden aikana parantunut ja sitä ennen kuutisen vuotta sairastanut bulimiaa ja kun blogini aloitin, oli paranemisprosessi kesken, enkä tuolloin halunnut tuoda itseäni tunnistettavasti esille, nyt taas kun paraneminen on tapahtunut kuvailen itseäni välillä vähissäkin vaatteissa ja pystyn heittämään kroppani vieraiden arvosteltavaksi (vaikka en negatiivisia kommentteja olekaan saanut). Pointtina siis, että jos oikeasti sairastaisi ja olisi vääristynyt suhde omaan kehoon en usko että sitä voisi heittää susien suuhun niin sanotusti. Itsensä kuvaaminen vielä tunnitsettavasti kertoo hyvästä itsetunnosta (tai vähintään normaalista)!!

   Niin ja minä olen terveydenhoitotyön (SUPER)ammattilainen.. ;)))

  • Tää onkin hyvä pointti myös! Syömishäiriöinen ihminen ei taida koskaan olla niin tyytyväinen itseensä, että laittaisi kuviaan nettiin vähissä vaatteissa, omalla naamalla ja nimellä, toisten arvosteltavaksi ja riepoteltavaksi.

  • Toipuva anorektikko ilmaisee eriävän mielipiteen. Netissä pro-ana ilmiö on todella suuri, ja monissa blogeissa näkyy riutuneita kehoja vähissä vaatteissa. Minusta monella anorektikolla (muut syömishäiriöt ovat asia erikseen) on nimenomaan suuri tarve esitellä kehoaan saadakseen kommentteja laihuudestaan. Eivät nämä ihmiset varmastikaan ole tyytyväisiä itseensä, ei esitteleminen sitä tarkoita.

 • Voi näitä intternetin ”psykologeja” ja ”personaltreinereitä” – ovat kyllä oman alansa ammattilaisia ja niitä löytyy kyllä joka lähtöön :–DD Sulla on kyllä hieno asenne, kun et ota moisista nokkiisi! :)

  • Näitä riittää. :) Kuulen harva se päivä, että treenaan väärin, syön väärin, etsimällä etsitään virheitä mun periaatteista ja elämästä yleensä. Mun elämä se vasta on väärin. Ja aina mua kiinnostaa ihan yhtä vähän mitä muut ovat mieltä.

 • :D Voi hyvää päivää. Joku haluaa selvästi Jutaksi Jutan tilalle, jos kutsuu itseään superammattilaiseksi, mitään muuta selitystä en keksi tuon sanan käyttämiseen kuin että Superdieettiä on katottu liian suurella intesiviteetillä..

 • Mun mielestä superammattilaisen kommentti oli kieltämättä erittäin hölmö (kuka edes oikeasti kutsuu itseään superammattilaiseksi?) :D

  Kuitenkin siinä mielessä olen hiukan samoilla linjoilla, että blogistasi saa kyllä aika oudon kuvan sinusta. Ihan kuin elämässäsi ei olisi muuta sisältöä kuin miehesi, jota tunnut palvovan, ja treenaaminen. Et edes treenaa missään ihmisten ilmoilla, vaan yksin kotona. Tulee mieleen, että onko miehesi joku narsisti tai psykopaatti joka ei anna sinulle lupaa poistua? :D Toivottavasti ei! Mutta mun on vaan niin vaikea käsittää tota sun elämäntapaa. Lisäks kuvaat itseäsi päivittäin omituisissa vaatteissa omituisissa asennoissa ja ilmeillä. No, huvinsa kullakin, mutta enpä oo muissa treeniblogeissa ihan tällaiseen sentään törmännyt. :D

  • AHAHAHAAH kiitos aamun nauruista!! :’D

   Minä ja narsistinen psykopaattimieheni, joka ei päästä mua kotoa pois. :’D En kestä!! Tää oli kyllä vielä parempi kuin superammattilaisen kommentti. :D :D

   Se, että sun on vaikea käsittää mun elämäntapaa tekee musta viallisen (tai mun miehestäni psykopaatin :D), eikä missään tapauksessa kerro siitä, että sun ajatusmaailmasi on rajallinen, ettet ymmärrä, että maailmassa ON ERILAISIA IHMISIÄ JOTKA ELÄVÄT ERI TAVALLA KUIN SINÄ?

   Ei mutta, tästä on hyvä startata päivä, kiitos. :’D

  • No nyt et kyllä yhtään ymmärtänyt kommenttiani. Mutta hyvä jos sait kommentistani edes iloa irti. :D

  • Kuka hullu jakaa koko elämänsä blogissaa kysympähän vaan?! :’D jos kyseessä on treeniblogi, niin miksi siellä pitäis kertoa joka ikisistä kissanristiäisistä? treeniblogejakin on erillaisia, mutta ne mitä minä luen käsittelevät ainoastaa treenaamista, ruokavaliota, treenivinkkejä ja muita TREENIJUTTUJA, eikä kirjoitajat kerro paljon muusta elämästään.

   Mutta tämä sun kommentti herättää aikamoisia mielikuvia susta ja siitä millainen ihminen oot, kun tuut väittää ihmisiä psykopaateiksi tai narsisteiksi YHEN BLOGIN PERUSTEELLA :—DDD

  • Kerroppa mulle missä kohtaa väitin ketään psykopaatiksi tai narsistiksi? Nyt silmät käteen.

  • ”Ihan kuin elämässäsi ei olisi muuta sisältöä kuin miehesi, jota tunnut palvovan, ja treenaaminen. Et edes treenaa missään ihmisten ilmoilla, vaan yksin kotona. Tulee mieleen, että onko miehesi joku narsisti tai psykopaatti joka ei anna sinulle lupaa poistua? :D Toivottavasti ei!”

   – SUORANAISESTI et tässä ketään väitä psykopaatiksi tai narsistiksi voin sen korjata, mutta tuo on pikemminkin sellainen kiertoilmaisu missä oletat/ehdotat niin… Vaikka et suoraa väitä että heidin mies kärsisi jommasta kummasta psykologisesta ongelmasta, niin herättää sun kommentti aika huolestuttavan kuvan susta, koska todennäköisesti et ole koskaan tavannut kasvotusten heidiä tai hänen miestään. Ja jos tiedät tarkat tieteelliset määritykset noille kummallekkin häiriölle, niin on aika loukkaavaa tulla jonkun sivuille edes vitsailemaan tollaisista asioista :DD

  • Kerrotko vielä paremmin että millä tavalla huolestuttavan kuvan se MINUSTA antaa, jos heitän ilmoille tuollaisen mahdollisuuden? :D Mähän tuohon vielä kirjoitinkin, että toivottavasti näin ei ole, enkä siihen tosiaan itsekään mitenkään satavarmasti usko. Kommenttini tarkoitus oli kertoa, että ihmiset voivat tehdä Heidin blogikirjoittelusta erinäisiä päätelmiä.

  • Viimeiseen virkkeesees voin vain sanoa, että no shit sherlock ja ihmiset (eli sinä, tässä tapauksessa) voisivat tehdä niitä päätelmiään vähän avarakatseisemminkin.

  • No jopas on hupaisaa, miten tuo yksi kommenttini on aiheuttanut näin ison haloon. Ihan kuin olisitte jotenkin verisesti loukkaantuneita Heidin puolesta. Sentään hän itse osaa ottaa asiat paremmin huumorilla. :D

  • No aika pinnallisia ja vähä-älyisiä ovat sellaiset ihmiset, jotka tekevät hirvittävän syvällisiä päätelmiä ihmisen persoonasta ja elämästä TREENIBLOGIN perusteella. Jos itse pitäisin blogia vaikka koirastani, niin tarkoittaisiko se että palvon mun koiraa, eikä mulla oo muuta elämää ja oon varmaan joku hullu millä on sitoutumisongelmia ja persoonallisuushäiriöitä koska mun blogi pyörii mun koiran ympärillä :—DDD Minua itseä kyllä henkilökohtaisesti loukkaa tämmöset pinnalliset ja äkkinäiset syytökset ja haukkumiset, kun ei ole edes kunnon perusteluja… Jos joku ärsyttää, niin onko sitä pakko sanoa ääneen? Itselle on ainakin opetettu, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin älä sano mitään :)

  • Ja jos et ymmärtänyt tosta mun aiemmasta kommentista, miksi tuo aiempi kommenttisi antaa huolestuttavan kuvan susta niin on se aika huolestuttavaa tulla edes ehdottelemaan, että ihminen jota et ole koskaan tavannut on psykopaatti tai narsisti :DD Molemmat ovat kuitenkin vakavia psykologisia häiriöitä, joista ei kannattaisi minun mielestä vitsailla :DD http://fi.wikipedia.org/wiki/Psykopatia

  • Vaikka ensireaktioni oli kommentille nauraminen (yksinkertaisesti sen järjettömyyden vuoksi), niin on se ihan hemmetin törkeä ja ajattelematon heitto. Muuta en jaksa tähän asiaan sanoa, Eikku ja Janssu on aika hyvin puhuneet jo mun puolesta. :D

  • Tän sun blogin kommenttiosasto on kyllä parasta viihdettä aina välillä. :D

 • Huoh, Bobby Jean on monet kerrat todennut, ettei ole mikään sosiaalisin ihminen ja hänellä ei tällä hetkellä ole työpaikkaa, mutta jos sopiva löytyisi, niin lähtisi töihin etenkin nyt Skotlannissa, jossa ymmärtää kieltäkin. Treenaaminen tapahtuu kotona eikä kaikkia juttuja kirjotella blogiin. Tietäen nämä jutut (kaikki tämä on käynyt ilmi aiemmissa kirjoituksissa) musta blogikirjoitukset on ihan normaaleja eikä aiheuta mitään suurensuurta ihmetystä/pohtimista tms. Bobby Jeanin tai hänen miehensä mahdollisista persoonallisuusongelmista. Toki tämä on vain mun mielipide, mutta mielestäni aika painavilla perusteluilla. Korjaa toki Bobby Jean, jos menin päätelmine ihan metsään.

  • Kyllä tää oli aikas hyvä tietopaketti ja faktat kohdillaan. :D Piristävää, että joku sentään lukee näitä juttuja eikä vain heittele lonkalta erinäisiä syytöksiä, ilman että on pienintäkään havaintoa asioiden todellisesta laidasta.

 • tuli nälkä kun kerroit tosta munakoisohampparista :( Nauratti toi ”superammattilaisen” kommentti kyllä :D Olet sinä vaarallisilla teillä! .. voi tsiisus

 • Kuka kuvaa omat treeninsä joka päivä ja jakelee kuvansa joka päivä muiden katseltaviksi?

  • Onko siinä sitten jotain väärää? : DD jos omistaa TREENIBLOGIN niin miksei sinne saisi laittaa kuvia omista treeneistä ja omasta kropasta, jonka eteen on nähnyt suuresti vaivaa. Ite ainakin tykkään tästä blogista siksi koska täällä on niin paljon kuvia, eikä pelkkää tekstiä.

   Minä haistan PIENTÄ kateutta monessä näissä kommenteissa : DD mutta joo voi voi vähän sääliksi käy teitä ihmisiä joiden pitää oikein hakemalla hakea vikoja ja syitä.
   – E

  • Ensimmäiselle;

   itseasiassa erittäin moni, joka treeniblogia pitää.

   E:lle;

   Niiii! :’) En sitten tiedä mitä ihmettä pitäisi heidän mielestä postailla.. Jos blogini käsittelisi kitaransoiton oppimista, postailisin kuvia itsestäni soittamassa kitaraa ja laittaisin äänitenäytteitä. Mutta kun tämä ei käsittele kitaransoiton oppimista, vaan kehon treenaamista ja lihasten kasvattamista. LUONNOLLISESTIKIN kuvituksena toimii kehityksen NÄYTTÄMINEN.. Voisin mä selitellä tietysti, että uskokaa nyt, haba on kasvanut, uskokaa nyt, näkyy vatsalihakset, uskokaa!! Ja laittaisin kuvia vaikka eläinpoikasista. <3

  • No harvapa kuvaa videolla joka päivä treeninsä ja sitten leikkelee sieltä kuvia itsestään blogiinsa + vielä valokuvat päälle. Kenellä on edes laittaa aikaa noin tuhottomasti päivässä itsensä filmaamiseen? Ei edes urheilun ammattilaisilla, heillä kun päivässä usein muutakin tekemistä kuin vain tuijotella itseään peilistä ja laskeskella kaloreita.

  • Taas kommentti, minkä voi jättää täysin omaan surkeaan arvoonsa, kun jälleen ei anonyymi tunne minua tai elämääni millään tasolla. Teet itsestäsi (tälläkin) kommentilla pelkästään typerän. Mitähän luulet ylipäätään näillä saavuttavasi?

  • Ei kai se filmaaminen vaadi paljoakaan aikaa, sen kun painaa tietokoneen web-kameran nappia. Ja monille kilpaurheilijoille on kalorin tarkkaa se treenaaminen, nimimerkillä kokemusta on kilpanyrkkeilijänä jolloin pitää paino saada tiettyyn luokkaan yleensä painoa tiputtamalla niin ettei lihas massa kärsi.

   – Freezy

  • Ja jatka sinä Heidi vaan samaan malliin oot upean näköinen timmi mimmi, sinä tiedät mikä sulle itselle on parasta :)

   -Freezy

  • Jep, ei siihen napin painamiseen mene ainakaan mulla aikaa. En sitten tiedä, kuinka hitaalla käy kyseinen anonyymi.

   Kiitos Freezy! Jatketaan ihan samaan malliin kuin ennenkin. :)

 • toi munakoisohamppari näyttää ihanalta, aion heti tnään kokeilla. ihanaa kun pääsi kahen viikon reissaamisen jälkeen omaan kotiin ja omiin ympyröihin, syömään ruokaa mitä haluaa jne. oma koti <3 ja haha en oikein edes jaksa sanoa mitään noista anonyymeista, ahdasmielistä porukkaa joista ei kannata välittää tippaakaan.

  • Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Itsekin teen varmasti uudestaan, joskus vielä oikeasti pihvin kanssa. ;) Uuu, keksin juuri että suuret tomaattiviipaleet sopisivat varmasti väliin hienosti!

   Ihan parasta on se, kun on ollut jossain muualla kuin kotona ja sitten pääsee pitkästä aikaa omien ruokien, jääkaapin ja pannujen ja kattiloiden äärelle! <3

 • Njoooo…mistä helevetistä treeniblogissa pitäisi puhua jos ei treeneistä, häh?

  Ei meikki/muoti/kynsiblogeissakaan kukaan valita ”sun elämä tuntuu pyörivän vaan kynsilakkojen ympärillä, teetkö mitään muuta ku lakkaat kynsiä??!!” ja valita siitä että kuvissa on…OHO, kynsiä ja kynsilakkoja.

  ihmiset on hassuja :) ja varsinkin anonyymit sellaiset :P

 • Sellainen kysymys tuli mieleeni, että ostatko Elumenia jostain kotiin ja onko se helppo laittaa kotona päähän? Itse käynyt aina kampaajalla ja tulee niin kalliiksi, ettei haittaisi ollenkaan, jos kotikutoisestikin sillä saisi värjättyä?

  • Saksassa tilasin amazonista. Moni suomalainenkin tilailee omat putelit Saksasta tai Hollannista, tosin en tiedä mitä kautta. Eihän noita periaatteessa ole tarjolla kuin ammattilaisille, mutta netistä niitä silti saa. :) Täällä näyttäisi olevan kanssa myynnissä netissä, hieman kalliimmalla tosin kuin Saksassa. Mutta satavarmasti tulee halvemmaksi kuin kampaajalla. ;) On se hieman erilainen laittaa kuin kotivärit, on erilainen koostumus ja kylpyhuoneen saa vuorata kyllä todella huolellisesti, jottei pilaa pintoja lopullisesti. :D Itse puuhastelen paljon tukkani kanssa ja olen aina tykännyt sitä värkätä, väreillä, saksilla :D, tehdä erilaisia kampauksia. Ei siis mulle ainakaan mitenkään ihmeellistä, mutta sanovat sen olevan hieman haastavampaa kuin normivärit, juurikin pääasiassa sen koostumuksen takia. Mutta pärjää sen kanssa kyllä.

   Mulla on kaksi pulloa, joista teen itse sekoituksen (+ poistoaine jolla saa ihosta irti). Mun päähäni noi riittää oikeasti varmaan kahdeksi vuodeksi. :D Pullot maksaa noin parikymppiä kappale.

 • Jännä, miten erilainen elämäntyyli herättää pelkoa ja kateutta. Suurin osa kommentoijista ottaisi varmaan koska tahansa yksityisen kuntosalin käyttöönsä. Ilmeisesti myöskään kumppaniaan ei saisi kehua julkisesti, koska se on jo suorastaan palvontaa, eli sairasta!

  • Monille treenaaminen on myös sosiaalinen tapahtuma. Ei minua ainakaan kiinnostaisi yksityinen kuntosali vain omaan käyttööni.

  • Onko se sulta pois että toinen tykkä treenata himassa? Itsekin käyn ryhmäliikunnoissa ja julkisella salilla. Kukin tyylillään!

  • Anumaaria, jos kommenttisi oli osoitettu minulle, niin eihän se tietenkään ole minulta mitenkään pois, enkä niin ole missään vaiheessa sanonutkaan. Kommenttini oli vaan Eikulle, että en usko että ”suurin osa” siirtyisi tuosta noin vaan omalle kotisalille. Omassa kaveripiirissäni on ihan yleistä, että mennään yhdessä salille, jotta saa kannustusta ja apua omiin treeneihin ja samalla voi jutella muistakin asioista.

  • Niin, sinne yksityiselle salillehan ei MISSÄÄN tapauksessa saisi niitä kavereita kutsua. Ja miksipä sinun uskosi tästä asiasta olisi yhtään sen painavampi kuin minunkaan :).

  • Jos mä menisin salille treenaamaan, menisin salille treenaamaan.. En pölisemään. Ehkä siksi olenkin saavuttanut tämän mitä olen. Ja sitäkin ylpeämpi olen, että ihan on kotona aikaansaatu. Jotain, mitä toiset ei saa edes oikealla salilla.

  • Itellä on just sama. Käyn salilla yksin, koska muuten se treenaaminen menisi ihan höpöttämiseksi :DD Toki on se joskus vaihtelunvuoksi kiva käydä jonkun hyvän kaverin kanssa salilla, mutta noin 99% käyn salilla treenaamassa itsekseni :) ja minusta kai se olis unelma jos olisi oma sali!! Kukaan ei oo tuijuttamassa sun suorituksia, voi huudattaa mieleistä musaa täysillä, ei tarvii autolla/pyörällä lähteä 20km päähän salille hirviässä pakkasessa/helteessä ja voi suoraa sängystä nousseena mennä vaikka pyjamasa treenaamaan jos nyt siltä tuntuu ja jne jne :D Kavereitten kanssa voi sitten netissä, koulussa, töissä ja muualla jutustella ja aikaa viettää. :)

  • Itse treenaan myös kotona, tosin ihan salivarustusta ei ole, joitain painoja, kahvakuula ja vastukuminauhaa. Joitain liikkeitä pitää varioida, mutta hyvin on tällaisella kukkakeppimallisella kropalla tulosta tullut (vaikken nyt todellakaan ole Bobby Jeanin kunnossa, vielä :) ). En ole koskaan tykännyt käydä salilla, treenaan paljon kovempaa kotona (ja treeneistä luistaminen ei ole edes mahdollisuus itselle), kun ei tarvi miettiä yhtään muiden ihmisten tekemisiä/aatoksia ja saanpahan tehdä treenin just niinku haluan. Musaa voin kuunnella mitä haluan niin lujalla kuin haluan ja vaatteina voi olla just mikä hyvältä tuntuu. Mulle toimii, jollekin toiselle ei.

  • Olen iloinen kotona treenaamisessa juurikin siitä, että

   1) ei ole muita ihmisiä, eli häiriötekijöitä
   2) saan irvistellä ja puhkua justiinsa niin kuin haluan
   3) vaatetus on vapaavalintainen
   4) naama ja tukka on vapaavalintaisia :D

   Enpä olisi koskaan aloittanut treenaamista, jos se olisi vaatinut salille menoa. Oisin jäänyt sohvalle.

  • Mä sanoisin, että itse olen saanut parempia tuloksia sen takia että treenaan kavereideni kanssa. Vaikka siinä ohessa jutellaan treeniin liittymättömiäkin juttuja välillä, niin kuitenkin niistä samanhenkisistä kavereista on enemmän hyötyä kuin haittaa. Kiva pieni ryhmäpaine ja kilpailuhenki kasvaa, toisaalta taas saa ihan konkreettista apua (esim. penkissä ja muutamissa muissa liikkeissä varmistaminen). Mutta siis mä en missään vaiheessa kritisoinut Heidin tai kenenkään muukaan tapaa treenata yksin/kotisalilla, se on mulle ihan täysin fine, miksi ei olisi? Tää keskustelu on lähtenyt ihan sivuraiteille.

  • Jokainen taaplaa tyylillään. Mie ainakin osallistuin keskusteluun ihan vain sen takia, että kotona treenaamisesta ei paljoa puhuta, koska ihmiset (osa, joskus tuntuu et suurin osa) pitää sitä löysäilynä salitreeniin verrattuna. Ihme vaikutus sillä, missä treeninsä tekee.

  • Varmistajasta; on mullakin sellainen kotona. Toimii myös toiseen suuntaan. Minäkin varmistan miestäni välillä. Itse en ole tippaakaan kilpailuhenkinen, muuta kuin itseäni vastaan. Siihen riittää oma seura. Oma seura on myös paljon parempaa kuin muiden ihmisten seura. Jaa miksikö? No lukekaapa näitä kommentteja! :’) En tykännyt ihmisistä ennen, enkä taatusti rakastunut heihin nytkään. :D

   EPixie, nimenomaan, kotitreenailut nähdään hieman eri tavalla. ’Kyllä sinne salille pitää jossain vaiheessa mennä jos tahtoo oikeita tuloksia!!’ No, minä olen kyllä saanut ihan oikeita tuloksia kotona. Lälläslää vaan kaikille. :D

  • Fakta on se, että useimmat (tai kaikki) salilla tehtävät liikkeet voi tehdä muunnettuna kotona, riippuen treenikamppeista. Liikkeethän ne treenistä tekee treenin eikä se paikka. Jos haluaa päästä helpolla (=vähemmällä treenin suunnittelulla liikkeiden osalta) niin on usein helpompi mennä salille ja tehdä laitteilla. Tuloksia saa yhtä hyvin kotonakin, treenaamalla kovaa ja syömällä oikein. Olen joskus kuullut ihmisten sanovan, että kotona tulis helpommin jätettyä treenejä väliin ja vedettyä ne puoliteholla. Täh, mulle ei ole tullut mieleenkään skipata treenejä tai löysäillä niissä, ihan sama vaikka on huono päivä. Treenit tehdään täysillä suunnitellun mukaan ja that’s it. Yksinkertaista. Treeneissä huijaamisesta kärsii vain itse, joten miksi tehdä sitä, jos tahtoo jotain saavuttaa. Sairastelut on asia erikseen.
   Ja olen kyllä itsekin pirun ylpeä tuloksistani, jotka hankittu kotona!

  • No ihan olen samaa mieltä tästä! Millä ihmeellä ne treenit jäisi väliin kun treenimahdollisuus on tuossa vieressä? Tekosyillä. En harrasta itse moisia.

   Syytäkin olla ylpeä! On hienoa saavuttaa kotona jotain mitä toiset pitävät mahdollisena saavuttaa ’vain ja ainoastaan salilla’.

  • Mä oon ainakin ihan kade tosta kotisalista!!! Itse haluisin ehdottomasti kanssa!!nyt on vaan 30,5neliöö kaksio, eli ei mahkuja ole, mut tavoitteena on, et joskus olis!!! Itsekkin treenaan omaa settiä ja ihan omissa oloissani! Ja olis ihanaa päästä puuhastelemaan silloin kun haluaa!!! Ja tosissaan, kukaan ei olisi laitteissa pulisemassa ;)

  • Oma kotisali on mulle luksusta! Siihen on ehkä miljoona syytä miksi mulla (meillä) sellainen on. :) Asunnot on aina valittu niin, että treenihuone on mahdollinen! ;)

 • Onneksi Heidi osaa jättää nämä kommentit omaan arvoonsa. TODELLA röyhkeää tehdä toisen yksityiselämästä yllämainittuja oletuksia. KUKA saa kiksejä tämänkaltaisesta nettikiusaamisesta? Vaikka itsellä menisi kuinka huonosti tahansa, ei se oikeuta kiusaamaan muita.

  Tämä blogi on mulle ainakin inspiraation ja hyvän mielen paikka. Harvoin ”tapaa” yhtä terävää, huumorintajuista ja älykästä ihmistä. Heidi, oot huippu! <3

  • Joidenkin on vaan pakko koittaa polkea maahan toista päästäkseen itse paskasta olostaan ylös. Mua saa kyllä koittaa maahan polkea, kun en sinne kaadu kuitenkaan. Tuntemattomien negatiiviset mielipiteet ei tunnu yhtään missään, koska ne eivät voisi mua vähemmän määrittää. Kyllä mä tiedän jo kuka olen, en tarvitse siihen yhtä ainutta superammattilaista sitä mulle kertomaan. :D

   Kiitos suuresti kehuista! <3 Hirveän piristävää täällä keskellä lukea tällaistakin! <3

  • Heidiheidi! Vielä on matkaa kommenttien loppuun, mutta tähän pysähdyin koska mun mielestä Anumaarian kommentti yllä ”tämä blogi on mulle ainakin inspiraation ja HYVÄN MIELEN PAIKKA.” hitto miten hieno lause.
   Hyvän mielen paikka, tänne palataan koska teksteistäsi tykätään. Ei sen takia, että voi päivitellä kun on toisella kamalat shortsit KOTONA päällä tms.

   Jos vain pystyisin täältä käsin nostamaan sulle hattua, tekisin sen. Ruokavalion tarkka laskeminen (ainakin aluksi) ottaa aikaa ja keskittymistä, mihin ainakaan oma pääni ei pystyisi. On käsittämättömän hienoa, että joku jaksaa ! :) (toivottavasti ilmaisin itseni nyt oikein :D)

   Kuten yllä jossain joku mainitsikin, sun kommenttiboksit on välillä hulvattomia. Nytkin otin ihan aikaa itselleni täällä sohvan nurkassa, jotta voin oikeasti lukea mitä hölmöjä täällä taas näyttäytyy.
   Tiedän, että jätät kommentoijat omaan maanalaiseen koloonsa. Jotkut kun eivät kritiikkiä ota hyvin vastaan, olet onneksi toisenlainen. :)

   Kiitos, Mamma Michelin! <3 Hahah ! ;)

 • Minä haluan kanssa olla Superammattilainen!! :D
  Onneksi osaat sivuuttaa tuollaiset diipadaapa-kommentit ja Superammattilaisten mielipiteet, itse kuitenkin tiedät mikä on sinulle ja kropallesi parasta :)

  Teillä on kyllä hienot maisemat Skotlannissa, kelpaa käydä lenkeillä!

  • Missä voi valmistautua superammattilaiseksi?! HETI TAHDON MENNÄ OPISKELEMAAN SUPERAMMATTILAISEN ALAA!!

   Täällä on kyllä nättiä. Kelpaa asustella. <3

 • Munakoisohamppari! Nam!! :)
  Muihin kommentteihin en ees avaa sanaista arkkuani.. Kiehuttaa.

 • Onko superammattilainen joku uusi ammattinimike?? Mielenkiintoista.. :D Onneks sulla on niin kova pää ettet paljoo jaksa välittää ! ;D

  Ihan mielettömiä maisemia muuten :)

 • Anonyymit ne jaksaa kateellisina jauhaa vaikka mitä. Jos ne pistäs ton kommentointiin ja kateuteen laitetun energian vaikkapa siihen omaan treeniin, niin voisi päästä itsekin yhtä hyvään kuntoon kuin sä. Ilmesesti nuo superammattilaiset eivät ymmärrä terveellisten elintapojen ja urheilullisuuden olevan paras mahdollinen roolimalli nuorille niitten lööpeissä örvellyksestä jatkuvasti olevien julkkisten ja huippumallien sijaan.

  PS. Mun silmään toi munakoisohamppari näytti täytetyltä suklaakuorrutteiselta munkkipossulta :D

  • Se oisikin hyvä, kun suuntaisivat tuon kaiken energian itseensä. Siitä voisi olla vaikka hyötyä. Nyt se ei vaan johda yhtään mihinkään. En henkilökohtaisesti ymmärrä ihmisiä, jotka tieten tahtoen tykkäävät tuhlata omaa aikaansa. Ja roolimalleista olen täysin samaa mieltä. On hienoa, että ihanne saattaa olla hieman muuttumassa ja nimenomaan sinne terveempään suuntaan.

   HAHAA, suklaakuorrutteinen munkkipossu :D :D

 • Uu, superammattilainen :D Mitä se sananvapaus tarkoittikaan? Jokainen meistä on ”oikeutettu” antamaan kommenttinsa, oli sitten ”superammattilainen” tai tavallinen tallaaja. Samalla tavalla kuin sinulla on oikeus kertoa treenaamisestasi ihan niin paljon kuin tahdot omassa blogissasi! Kukin tekee sitten oman valintansa, lukeeko vaiko eikö. Sananvapaus saa tosin rajoitteita mm. yksityisyyden suojasta, sillä mielipiteet eivät saa olla toisia loukkaavia. Kritiikin ja kunnianloukkauksen välinen raja on veteen piirretty viiva… Useat eri blogeissa solvauksia jakelevat tuntuvat unohtaneen tämän. Sinä olet oman blogisi valtija, joten sensuuri vaan kehiin, jos siltä tuntuu ;) You go girl, jatkat vaan samaan malliin! ;) PS. Kauniit maisemat! PPS. Ite oon ainakin tosi kateellinen sun kotisalista, koska saat treenata rauhassa ihan miten vaan tahdot, eikä tarvii tunkea noille julkisille täyteen tupatuille saleille, joissa ei rauhaa aina saa…

  • Mä olen kanssa kuvitellut, että tää on ihan mun blogini, jossa jaan asioita, joita tahdon jakaa. Ja sen päätän ihan vain minä. Miksi nämä anonyymit sitten lukevat blogia jota niin kovin vihaavat, se on se oudoin asia. Ihan ovat varmaan kykeneviä siirtymään toisille sivustoille. Pitäisi ainakin olla. Sensuuria en ota vieläkään käyttöön, kun ei nämä minuun vaikuta. Siinähän kitisevät. :D

   On se ihan eri asia siirtyä tästä muutama metri treenihuoneen puolelle kuin lähteä ties kuinka kauas salille. Missä on ihmisiä. Ja siitä en tykkää. :D Tää sopii mulle aivan justiinsakin täydellisesti. Elämäni parhaita päätöksiä oli aikoinaan hankkia se ensimmäinen kuntolaite kotiin. <3

  • Minusta tuntuu, että ihmiset (varsinkaan lapset ja nuoret!) ei ylipäätään ymmärrä sitä, ettei internetissä voi tehdä mitä vain joutumatta ongelmiin. Kaikki internettiin ladattu ja kirjoitettu on siellä AINA, vaikka kuinka itse poistaisi (esim. Fb:stä tms.) niin netistä niitä EI saa pois koskaan. Ja kaikki on jäljitettävissä. Ajatelkaa oikeasti, mitä netissä teette ja sinne lataatte!

 • Oli kyllä mennä aamupuurot ”väärään kurkkuun”, kun näitä kommentteja luki täällä :D Sun treeniblogi on just hyvää luettavaa, olen saanut paljon uusia vinkkejä ;)

 • Ei härrendyydeli sentään!! En mie oikein muuta osaa sanoa. Mikä siinä on, että ei anneta ihmisten olla rauhassa omia itsejään vaan pitää tulla ”neuvomaan” ja tuomitsemaan toisen tapa elää hyvää, itselleen sopivaa ja onnellista elämää? Ja treeniblogeissa pitäiskin sit varmaan kirjoitella vaan päivän säästä ja laittaa maisemakuvia. Ei hyvää päivää noiden superammattilaisten kanssa. :D

 • Siis uskomatonta, meinas mennä päiväkahvit väärään kurkkuun kun tulin tänne näitä anonyymien viisauksia lukemaan. :-o Rajatonta on ihmisten typeryys, ahdasmielisyys ja kateus, ei voi muuta sanoa. Onneksi olet niin täydellisen sinut itsesi kanssa, että osaat ottaa tuollaiset huumorin kannalta. Tiedät, että vika on tasan tarkkaan ihan jossain muualla kuin sinussa.

  Oon ollut valitettavan laiska kommentoimaan, mutta suuresti ihaillen siis olen täällä jo jonkun aikaa kirjoituksiasi seurannut. Upeaa työtä olet tehnyt kroppasi ja hyvinvointisi eteen ja uskallat rohkeasti elää juuri omannäköistäsi elämää näiden toisten prioriteetteja ja valintoja dissaavien urpojen mielipiteistä piittaamatta. Sitä samaa opettelen koko ajan, oot mahtava esikuva tässä(kin) asiassa. :-) Joten go girl, jatka samaan malliin.

  • Siis se ihmisten typeryys on tässä se ainoa asia mikä suututtaa. Ei se mitä minulle sanovat, vaan se, että sanovat. Ajattelematonta, puhtaasti typerää. Itseeni kohdistuva negatiivisuus ei minua kiinnosta, kun negatiivisen kommentin antaja ei ole minulle tärkeä. Silloin hänen mielipiteensäkään ei ole tärkeä.

   Kiva kun jätit kommentin, kiitos paljon! :’) Täällä jatketaan juurikin tällä hyväksi havaitulla linjalla. ;)

  • Tässä viestissä itsekin kerrot, että negatiivisuus ei sinua kiinnosta ja negatiivisen kommentin antaja ei ole sinulle tärkeä. Miksi siis et suodata/jätä julkaisematta/jätä lukematta niitä kommentteja? Miksi haluat näitä ei tärkeitä kommentteja tänne sotkemaan tärkeitä kommentteja?

   I

 • Hei,

  oletko koskaan ajatellut laittaa jonkinlaista kommenttisuodatinta päälle? Luen ensimmäistä kertaa tätä blogiasi ja nämä ihmisten turhanpäiväiset jauhannat täällä vievät tätä blogia ehkä pikkusen väärään suuntaan. Voisin kuvitella, että monet tulevat vaan lukemaan näitä kommentteja, eivätkä keskity olennaiseen, sinun kirjotuksiisi. Lisäksi näistä ihmisten tylsistä kommenteista ja muiden reaktioista niihin tulee vaan huono fiilis ja ainakin itselleni sai sellasen huh huh enpä jaksa enää lukea koko blogia – olon. Saatat menettää lukioita/saada lukioita joita kiinnostaa vaan tuo sanasotiminen. Minusta blogit yleensä voisivat ihan hyvin olla sellaisia, joihin ei voisi edes komentoida.

  Terkuin Irmeli

  • Heippa Irmeli!

   En ole koskaan ajatellut suodattaa kommentteja, laittaa kommenttien hyväksyntää päälle tai estää kokonaan. Tämä tapa on minulle ok, kommenttikenttä on kaikille avoin. Toivon jopa, että tulevat tänne huutamaan ja haukkumaan, jos sillä säästää jonkun toisen, näille asioille herkemmän. Minuun nämä eivät koske tai pääse läpi, kun eivät ole tärkeitä ihmisiä itselleni. Mulla on tarpeeksi hartiatilaa, johon saa kipata kaikenlaista p*skaa. Ehkä joku jättää jonkun toisen rauhaan kun huutelee täällä.

   Totta on, että varmasti blogitekstin aihe menee helposti ohi jos jotain tällaista tapahtuu. Se on tietysti harmillista, mutta voi toisaalta nostaa esille jonkin toisen aiheen, mikä on aikaisempaa aihetta tärkeämpi. Tälläkin kertaa mielestäni kävi näin. Nettiparjauksesta ja treeniblogin sisällöistä on nyt kirjoitettu tämän vuoksi useammassa blogissa. Hyvä aihe esille nostettavaksi ja erittäin hienoa, että sitä käsitellään laajemmin. Jokainen on yhtä vapaa liittymään tai lähtemään tämän blogin parista, oli syy sitten mikä hyvänsä. Kommenttikentän voi myös varmasti yhtä helposti jättää lukematta, jos ei moisesta tykkää. Moni jättää mun blogini lukematta kokonaan, koska eivät minusta tykkää. :D Ja se on kaikki mulle itselleni aivan ok! :)

  • Heippa

   Minusta treeniblogeissa voisi keskittyä enemmän siihen itseensä, treenaamiseen ja kaikkeen siihen liittyvään, kuin siihen, mitä mieltä joku henkilö on itsensä kuvaamisesta tms. Itse tykkään lukea itse asiasta, enkä kärpäsestä tehdystä härkäsestä.
   Nettiparjaukset ja siitä spekulointi on aika päättymätön suo, enkä usko, että tälläinen meininki ajaa sitä sen parempaan suuntaan. Enkä myöskään usko, että avoin huutelu-mahdollisuus blogissasi jättää ketään muuta ns. ”rauhaan”, niin jalolta kuin se kuulostaakaan. Ihmiset kirjoittavat (ja laukaisevat muutkin kirjoittamaan) niin kauan pahaa, kuin sitä ei suodateta.

   Minusta tuntuu (en tunne sinua, tunne tulee lukiessani viimeisintä keskusteluryöppyä) että olet ehkä vähän koukussa keskusteluun ympärilläsi, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Varsinkin ne negatiiviset kommentit vaikuttavat kiinnostavimmilta, sen huomaa tyylistäsi kommentoida niihin.
   Nämä keskustelut myös aiheuttavat lukioissasi kiukkua ja harmitusta puolestasi, joten vaikka sinusta se olisi ok ja yhden tekevää, on se myös ajattelematonta lukioitasi kohtaan.

   Harmillista, että blogisi ympärillä pyörii jotenkin negatiivinen energia. Ajauduin tänne Go Sara Go, Too big to be me ja Monna treenaa blogejen kauttan, ja täytyy sanoa, että nuo kolme blogia saa hyvälle tuulelle ja kannustaa treenaamaan. :)

   Irmeli

  • Kuten sen itsekin sanoit, et tosiaan tunne minua. Kiitos (sinullekin) analysoinnista. ;) Onkohan kukaan vielä analysoinut oikein, lukuunottamatta niitä ihmisiä, jotka oikeasti minut tuntevat, tai ovat blogia pidempään oikeasti seuranneet (eikä satunnaisesti selailleet)?

   Suosittelen pysymään blogien parissa, jotka saavat hyvälle mielelle ja kannustavat treenaamaan. Tämä ei selkeästi ole oikea blogi sinulle seurattavaksi.

   Mukavia treenejä.

  • Olin liian hätäinen. Piti vielä lisäksi todeta, että blogia en missään vaiheessa alkanut kirjoittaa kellekään toiselle kuin itselleni. Edelleen se on paikka, johon laitan ylös kaikki tähän harrastukseen liittyvät asiat. Lukijoita tuli matkan varrella mukaan. En uskonut, että niitä olisi tullut, mutta tuli silti. Edelleen kirjoittelisin tätä, vaikka kukaan ei jaksaisi seurata. Sillä edelleen kirjoitan pääasiassa ihan vain itselleni.

  • Ihanaa olla oikeassa. :)

   Kiitos, mukavia treenejä sullekin.

   I

  • No tuohon nyt et usko itsekään. Ihan turhaa selittää itselleen, että tämä on itseäni varten. Tälläisen blogin voi tehdä niin, että se näkyy vain itselle(si). Luin myös, että olet ollut Iltalehdessä. Ei sinne nyt ihan ”itselleen” kirjoittajat mene. Huomaatko miten ITSEkästä? ;)

   Tuli myös mieleen, että jos kirjoitat tänne ”itsellesi”, todennäköisesti kirjoitat siis omana itsenäsi, rehellisesti. Jolloin kaikki se mitä kirjoitat, kertoo sinusta. Näin ollen lukiasi saavat sinusta sellaisen kuvan, kuin haluatkin heille antaa. Sitten kun he kertovat, millaisen kuvan he sinusta saavat, sanot, etteivät he sinua tunne. Kuitenkaan, et perustele, vaan ns. naurat ihmisille jotka kyseenalaistavat sinut ja tekemisesi.
   Minusta on hassua, miten sanot, että sinulle saa laukoa täällä tulemaan mitä vaan, ettei kenenkään muun tarvitse sellaista kestää. Tai että tämä keskusteluryöppy täällä pelasti maailmaa jotenkin. Pidätkö itseäsi jotenkin parempana ihmisenä kuin muut?

   Eräs Superammattilainen kirjoitti tänne mielipiteensä, jolloin aloit vitsailla hänen kustannuksellaan (mikä minun mielestäni on eräänlaista nettiparjaamista jota vastaan käsittääkseni taistelet?). Et vastannut hänen väitteeseensä asiallisesti, vaan teit hänen itseään tituleeraamasta sanastaan vitsin/haukkumasanan.

   I

  • Huomaa, ettet ole seurannut blogiani (tai blogejani). :) Viihtyisit varmasti etenkin erään tietyn blogini parissa. :D Saat toki ajatella mitä tahdot, enkä jaksa tai edes tahdo itseäni puolustella tuntemattomille. Suosittelen edelleen siirtymään treeniblogien pariin, josta saat hyvää mieltä, kun täältä selvästi löydät kaikkea muuta. Voit myös etsiä vastauksia kysymyksiisi esimerkiksi tähän postaukseen linkittämäni Lomamökkitreenit 2 -postauksen kommenttikentästä. Muutenkaan näihin ei ole vaikea löytää vastauksia täältä blogista ylipäätään, jos sieltäkään et löydä mieleisiä vastauksia.

   En vieläkään tahdo sensuroida tai karsia. Anonyymien joukosta löytyy muutama loistotyyppi ja vakkarikaveri, samanhenkisiäkin ihmisiä. Jopa sinä olet siis edelleeen vapaa esittämään täällä mielipiteitä tai muita väitteitä. :)

  • Kerrothan vielä mikä on tämä ”tietty blogi”?
   Voithan sinä julkaista ne hyvät kommentit (loistotyypit, vakkarikaverit ja samanhenkiset ihmiset), mitkä aiheuttavat hyvää keskustelua? Sitähän se suodattaminen tarkoittaa.
   En ole seurannut blogiasi/-gejasi. Tämän viestiketjun vastauksesi kertovat sinusta hyvin paljon ja itseasiassa kiinnoistuin sinusta valtavasti. Minua ei kiinnosta lainkaan treenaamisesi tai kroppasi, vaan kaikki se, miten reagoit ja kirjoitat näihin ihmisten kommentteihin. Tämä on erittäin hyvä tutkimuskohde.

   Haluaisin hirveästi, että kommentoisit jotenkin tuohon edelliseen viestiini ja väitteisiini/kummasteluihini, vaikka olen tuntematon.

  • Oikeasti, samoja asioita kysyttiin tuossa toisessa postauksessa ja siellä on vastauksia.

   Tämän kommenttikentän Arttoriuksen (alin) kommentti myös antaa vastauksen tuohon suodattamiseen liittyen. En mä vieläkään näe syytä suodattaa. En tee asioita, joita en tahdo tehdä.

   Muut blogini löytyy linkitettynä tämän blogin sivuun. Yksikään niistä ei käsittele treenaamista. Tämän blogin sivusta löytyy monia muitakin hyödyllisiä linkkejä. Jos tutkia tahtoo niin ei todellakaan ole vaikea löytää minusta täysin avointa tietoa.

  • No mutta toisessa postauksessa olet vastannut joillekin toisille, et minulle. Luin hetken noita muita blogeja ja alkoi väsyttää. Kuten sanoin, kiinnostuin näistä vastauksistasi ja reaktioistasi enemmän. Eikä se avoin tieto minua kiinnosta.

  • ”Eräs Superammattilainen kirjoitti tänne mielipiteensä, jolloin aloit vitsailla hänen kustannuksellaan (mikä minun mielestäni on eräänlaista nettiparjaamista jota vastaan käsittääkseni taistelet?). Et vastannut hänen väitteeseensä asiallisesti, vaan teit hänen itseään tituleeraamasta sanastaan vitsin/haukkumasanan. ”

   Tähän en löytänyt mistään vastausta, vaikka kuinka selailin!?!

   I

  • Tietääkseni en ole sanonut taistelevani nettiparjaamista vastaan. Siinä tapauksessa olisi kommenttikentät kiinni tai suodatettu. Muuhun tuohon liittyen löytyy varmasti vastaus siitä toisesta postauksesta.

   Ja minä en jaksa toistaa itseäni. Lisäksi tämä ei ole minulle järin mielenkiintoista, joten reaktioni tässä kohtaa on sinun tapaasi, että alkaa väsyttää.

  • Ai se oli noin kaukana, että syyskuussa, ilmankos en löytänyt.
   Miksi harrastat nettiparjaamista? Kun haluat parjaajat sivuillesi parjaamaan, pois muiden sivuilta – koska kaikki eivät kestä kuulla parjaamista, miksi itse loukkaat halventavilla kommenteilla, sinulle vilpittömästi kommentoivia ja sinusta huolestuneita (tuntemattomia) ihmisiä?

   …minä en kyllä ihan usko tuohon sinun linkittämääsi postaukseen. En tiedä, mutta jotain outoa sinussa on.

  • Ihan se on tuossa blogin sivussa, kuten moni muukin hyödyllinen linkki.. Enempää en jaksa asiaa läpikäydä. Olet toki vapaa ajattelemaan tai uskomaan mitä tahdot. Voi, miten paljon saisitkaan selville, kun näkisit vähän vaivaa. ;)

   Outo olen mielelläni. Sekin kaikki varmasti selviää jos jostakin linkistä. :D

  • Eiku mä en usko noihin sun päivityksiin, näihin sun vähemmän mietittyihin ja spontaaneinpiin vastauksiin uskon enemmän. Paitsi että sä et vastaa kysymyksiin, vaan asian viereen, oot aika taitava siinä ja muutenkin siinä, miten sivuutetaan epämiellyttävät jutut. :D

   ..en edelleenkään ole saanut vastausta Superammattilais-juttuun.

  • Miksi pitäisi käyttäytyä toista kohtaan asiallisesti ja vastata kunnioittavasti jos kommentin laittajakaan ei siihen kykene? Toinen tulee anonyyminä (eli piiloutuu internetin taakse) kertomaan perusteettomia väitteitä ja syyttelemään ilman perusteluita, eikä ole selvästikkään edes hieman nähnyt vaivaa tutustua heidin blogiin. Tuossa sivupalkissahan on linkki: ”Minustako mallia? Älä!”

   Tässähän ny voisis vedota siihen; että no voisit olla se aikuisempi henkilö etkä vajoaisi samalle tasolle kuin tappelun aloittaja, mutta itse en siihen ainakaan tällaisessa tilanteessa varmaan kykenisi, kun aloittaja pelkurina käyttää netin valtaa hyväksi ja piiloutuu sen taakse, eikä anna perusteluita perättömille väitteilleen. Kultainen sääsntökin menee; Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Asiat voisivat olla toisin jos tämä ”superammattilainen” olisi ilmaissut asiansa asiallisesti ja antanut väitteittensä tueksi jonkinnäköisiä perusteluita.

  • Nimenomaan ja hyvä kun toit esille. Tapa, jolla kysymys esitetään, määrittää sen, miten siihen vastataan. Kun en täällä ole ketään miellyttäkseni muutenkaan, en varmasti ole miellyttäkseni yhtäkään, jonka päätarkoituksena on kaikkea muuta, kuin keskustella oikeasti rakentavasti. Eikä yksikään voi oikeasti väittää, että superammattilaiskommentti olisi oikeasti asiallinen. Tai edes todellinen. Eipä näissä muissakaan anonyymikommenteissa ole paljoa asiallisuutta näkynyt.

   Jos joku kysyy minulta asiallisesti näistä samoista asioista, vastaan satavarmasti asiallisesti, niin kuin olen aiemminkin tehnyt. Niitä löytyy täältä pitkin blogia. Jos tarkoituksena on vain yrittää loukata tai muuten vain huudella syytöksiä, näen sen pelkkänä ajanhukkanani vastailla niihin. Vastata korville jotka eivät kuitenkaan tahdo kuunnella, tai sellaisille, joita ei varmasti mikään vastaus missään vaiheessa miellytä. Jos siis haluaa vastauksia, kannattaa miettiä millä tavoin kysyy. Hyviä tapoja saada vastauksia ei varmasti ole syyttely ilman perusteita, syyttely asioista jotka tietäisi helposti vääriksi jos ottaisi silmän käteen ja edes lukisi blogia, analysoi minua tuntematta edes blogitasolla, vastausten tivaaminen asioihin joihin pienellä vaivalla löytyisi vastauksia kysymättäkin, virheiden jatkuva kaivaminen kaikista sanoistani tai toimistani sekä syömisistäni ja treeneistäni, ja ihan vihonviimeisenä keinona on vetää läheiseni mukaan aivan käsittämättömiin syytöksiin.

  • Mitä siitä saat, jos esimerkiksi minä laitan tähän kuvani,osoitteeni ja puhelinnumeroni ja sosiaaliturvatunnuksenkin? Tekeekö se sitten jotenkin enemmän oiketetuksi kommentoida täällä? Vai miksi se ihmisten henkilöllisyys on niin tärkeä kovin monelle?
   Monet ihmiset eivät vaan jaksa rekisteröityä tälläiseen palstaan, mutta haluavat kommentoida, koska siihen annetaan mahdollisuus(kuten aikaisemmin sanoit, kaikilla on oikeus sulle laittaa täällä mitä vaan, sä et välitä!?!). En minäkään henkilökohtaisesti tykkää paskanjauhannasta tms. mitä näissä blogeissa suolletaan, mutta edelleenkin, jos kuitenkin jaksat kommentoida samalla mitalla takaisin, miksi jatkaa huonon palautteen tai kommentin tulemisen sallimista? Välillä kerrot, että olet ns. kovanahka ja sinulle saa laittaa paskaa tulemaan, mutta kuitenkin valitat siitä ja kuinka törkeitä juttuja tulee?

   Selailin tätä blogia, ja en oikeesti saa tästä kysymyksiä herättäneisiin juttuihini vastausta. Plus, että se on aika haastavaa, jos haluaa alkaa seuraamaan blogiasi, pitää lukea 4 blogia alusta loppuun, että edes jotenkin ”tuntisi” sinua paremmin, mutta ei kuitenkaan tunne, koska et kerro itsestäsi täällä kaikkea, varsinkaan suoraan. Aika kovat vaatimukset päästä niihin hyviin lukioihin, joista aikaisemmin puhuttiin.

   Ja mitä Superammattilaiseen tulee, niin kyllä, hän kirjoitti ehkä pintaraapaisun (halusi mahdollisesti aloittaa keskustelun?) mitä halusi sanoa/varoittaa, ja ehkä mahdollisesti oletti, että osaisit aikuismaisesti kyseinalaistaan hänen kommenttinsa josta aiheutuisi ehkä keskustelu ”alan” vaaroista jne. Tämä olisi hyvää luettavaa ja kuuluisi tänne sinun blogiisi. No mutta miten siihen lähit vastaamaan, halveksuen ja vähä sellanen ”kaikki mukaan nauramaan ”alan superammattilaiselle” meiningillä. Ja kun joku kyseinalaisti ja oli samaa mieltä superammattilaisen kanssa (virhe!), ja kysyi/heitti ilmoille jotain psykologia juttuja, sai hän samanlaiset paskat niskaan näiltä ”hyviltä” lukioilta. Niiltä, ketkä motkottavat nettiparjaamisesta ja anonyyminä olemisena. Jos te haluatte kitkeä niitä huonoja kommentteja pois, mikä nyt selkeästi täällä aiheuttaa eniten keskustelua (kuitenkin pitäis ehkä enemmän sellasta urheiluläppää heittää?), niin miksi lähette siihen itse mukaan, kun kaikki sen tietää, että aiheuttaa vaan lisää ja lisää ja lisää ja lisää jatkoa paskoille kommenteille?

   Minusta nämä kaikki nimimerkit täällä ovat anonyymejä. Eihän täällä kukaan kirjoita omalla nimellään, ja kuvan voi repästä vaikka tadaa, internetistä, kuvakaappauksella.

   IRMELI (kyllä se on mun nimi, kirjoitan OMALLA nimellä)

   p.s. ”Älä kokeile tätä kotona” on vanha sanonta ja aiheuttaa hyvin monelle vastareaktion.

  • Ehkä minun on hölmöä kyseinalaistaa sinun juttujasi täällä, koska luin tuolta jostain, että et ole sosiaalinen ihminen internetin ulkopuolisessa elämässä ja ilmeisesti aika vähän ihmisten kanssa tekemisissä (lukuunottamatta läheisiä, korjaa jos olen käsittänyt väärin), niin ei sinulta voi vaatia taitoa käsitellä näitä kommentteja jne. muulla, kuin ilmi tulleilla, aika samantyylisillä tavoilla.

   I

  • Jos superammattilainen olisi halunnut saada rakentavan keskustelun aikaiseksi urheilun vaaroista, niin miksi hän esitti asian noin jyrkästi ja tylysti? Suoraasanottuna hänen komentilleen ei voi muuta kuin huokaista, sillä se on perustelematon ja tyly täynnä syytöksiä. Mm näinen syiden takia en usko että hän yritti saada rakentavaa keskustelua aikaiseksi.

   Ja anonyymy-mahdollisuus netissä on hyvä jos sitä OSAA KÄYTTÄÄ OIKEIN. Sen avulla ihmisille ei muodostu minkäänlaisia ennakkokäsityksiä siitä millainen olet. Esimerkiksi jos olisi ihan aina pakko julkaista vaikka oma kuva, syntymäaika ja paikka, koulutus, ammatti ja harrastukset, ihmiset muodostaisivat heti käsitys millainen olet. Ja koska netti on aika ”petollinen” paikka (koska täällä on paljon väärinkäyttäjiä = ihmiset jotka käyttävät anonyymi mahdollisuutta vain provosoidakseen ja kiusatakseen muita) niin tämä anonyymiys antaa mahdollisuuden pitää turvallisen etäisyyden muihin ihmisiin internetissä ja antaa yksityisyyttä. Se on vain huono asia, että monet ihmiset käyttävät sitä väärin ja tulevat vain haukkumaan, syyttelemään ja haastamaan riitaa.

  • Erimieltä asioista voi olla ja negatiivista kommenttiakin voi laittaa omasta mielestäni, kunhan se on RAKENTAVAA eikä ketään syytellä tai haukuta perusteetta. Jos nämä toisinajattelijat olisivat ilmaisseet asiansa toisin, niin olisiko tällaista hulabaloota syntynyt? En tiedä. Mutta jos joku toisinajattelijoista olisi ilmoittanut asiansa vaikka esimerkiksi kommentilla jossa huomautetaan urheilun vaaroista, kysytään mihin hänen ruokavalio tietämyksensä perustuu sillä se vaikuttaa erillaiselta mihin olen tottunut (<– kysyjä siis) ja kerrotaan HYVIN PERUSTELUIN että pitäisikö tänne hänen blogiin vaikka asettaa jokin tietty ikäraja, sillä nuoret ja kokemattomat ihmiset saattavat ymmärtää jonkin asian väärin hänen blogissaan ja ottaa mallia niin kuin nuorilla on tapana, ja he eivät vielä tiedä että kaikki treenit ja ruokavaliot eivät sovi kaikille.

   Lisäksi muutama anonyymi on täällä hyvin tylysti laittanut viestiä mm näistä asioista: heidin treenaamisesta kotona + siitä että hän kuvaan treeninsä + hän ei ole kovin sosiaalinen ihminen, ja esimerkiksi nuokin asiat olisi voinut helposti ilmaista AIKUISMAISESTI ilman että pilkataan/ivataan/haukutaan.

   En tiedä miten heidi olisi reagoinut tuollaisiin kommentteihin, joissa kommentin sisältö eroaisi hänen ajatusmaailmastaan ja hänen metodeitaan kyseenalaistettaisiin ASIALLISESTI kysymyksin ja perusteluin. En osaa enkä aijo vastata heidin puolesta, sillä en tunne häntä niin hyvin enkä aio tehdä pitkälle meneviä päätelmiä hänen persoonastaan tai elämästään parin blogin perusteella sillä en ole koskaan tavannut häntä kasvotusten.

  • Ei koskaan voi tietää millä ”äänellä” Anonyymi kirjoittaa viestinsä. Toiset eivät osaa käyttää esimerkiksi hymiöitä ja käyttävät huutomerkkejä väärin. Itse en ainakaan lukenut Superammattilaisen viestiä mitenkään huonolla äänensävyllä, vaan normaalina kysymyksenä (vaikkei hän kysynytkään mitään). Lisäksi Heidi halusi tehdä Superammattilaisesta idiootin ja nolata hänet nostamalla hänen kommenttinsa päivitykseensä, koska kukaan ei aikaisemmassa päivityksessä nostanut siitä suurempaa haloota. Uskon että lukiat kuitenkin lukevat myös näitä kommentteja ja näin ollen olisivat kommentoineen siihen jo aikaisemmin, jos se olisi suuremmin ärsyttänyt. Mutta koska näin ei ollut, hänet piti nostaa kommentti oikein suuresti framille, ja koska suomalainen ihminen tarvitsee ponnistaa toisen silmäkuopasta, lähti melkonen ”minäkin haukun tota, koska siinä on enemmistö”-lumipallo vyörymään.
   Jos joku ihminen on äidinkielellisesti kömpelö ja ilmaisee ajatuksensa jotenkin huonosti/antaa tylyn vaikutelman tänne, eikö sitä voi koittaa ymmärtää ja vastata fiksusti ja yrittää saada tylyistäkin keskusteluista kehittäviä?

   R.R, eikö sinusta Heidin reaktiot tyhmiin kommenttehin lyö vaan vettä lisää myllyyn? Mitä mieltä olet siitä, että tylyt ja ikävät kommentit ylipäätänsä julkaistaan?

  • …jatkoa edelliseen.
   R.R, ihanaa keskustella asiallisesti asiasta. Ilman itkunauruhymiöitä tms. Kiitos. :)

   I

  • Niin, mitä sitten? Ei sillä ole mitään väliä.
   Säälitkö minua Heidi?

   I

  • ”Lisäksi Heidi halusi tehdä Superammattilaisesta idiootin ja nolata hänet nostamalla hänen kommenttinsa päivitykseensä, koska kukaan ei aikaisemmassa päivityksessä nostanut siitä suurempaa haloota. Uskon että lukiat kuitenkin lukevat myös näitä kommentteja ja näin ollen olisivat kommentoineen siihen jo aikaisemmin, jos se olisi suuremmin ärsyttänyt. Mutta koska näin ei ollut, hänet piti nostaa kommentti oikein suuresti framille..”

   Sun kovilta puheilta lähti vähän niinkuin pohja pois. :)

  • Mut mä jätän hei teidät tänne keskustelemaan tai tappelemaan nyt ihan keskenänne vaan. :D Mun kiinnostukseni on tässä vaiheessa aika lailla nolla. Jännä nähdä, kauanko Irmeli jaksat täällä vielä puhista. :)

 • HeidI!! SÄ OLET IHAN SUPER TYYPPI!!ja sanompa vaan näille kaikille super – vittu mitä lie, että ottaisivat sen oman pään sieltä perseestä pois! LOVE U <3

 • Hauskoja juttuja. :D Onnittelen sinua erinomaisesta kyvystä ottaa vastaan (joidenkin muiden anonyymikirjoittajien mielestä ilmeisesti rakentavaa) kritiikkiä. Eihän tuollasille ”superammattilaisten” viesteille voi muuta kuin nauraa. Ai että se joitain kirpasee ja kovasti, jos on elämä ja itsetunto kohillaan. You go girl!

  – P

 • Voiskohan tämäkin keskustelu jo loppua? :) Superammattilaiset, ja vähemmän supermmattilaiset vois alkaa rauhottua. Tälläkään mahtavalla keskustelulla ja omien mielipiteiden jakamisella maailma ei parantunut tippaakaan :)

  • Olen eri mieltä. Aihe levisi muihinkin blogeihin ja sitä tarkasteltiin useasta eri suunnasta. Katso pari viestiä sitten ylempää vastaukseni Irmelille. Hienoa, että aihe aiheutti keskustelua! Maailmasta itseasiassa taisi jopa tulla hieman parempi paikka. ;)

 • Morjensta.

  ”Ilo” huomata, että vinkuvankujia on muillakin kuin minulla. Annan itselleni selittää valittajien olevan kateellista ihmisryhmä, jolla ei ole muuta tekemistä kuin valittaa ja arvostella jonkun ihmisen elämäntapaa ja harrastuksia.
  Anonyymeistä valittajista pääsisi eroon, jos poistaisi kommenttimahdollisuuden anoilta, mutta samalla se syö tiettyä vapautta, joka ihmisille on ihan kiva antaa. Myös niille hölmöille.

  Tsemppiä treeneihin! :]

  • Terve Arttorius!

   Täällä näitä aina välillä riittää. Onneksi ehkä kuitenkin suhteellisen harvoin ihan tällaisessa määrin. :’) Yksittäisiä kitinöitä tulee useammin.
   Ja hyvin kiteytit ajatukseni tuosta kommenttipuolesta. Vähän noin näen asian. Myös niille hölmöille.. :)

   Kiitos treenitsempistä ja right back at ya! :)

 • EI hitto kuinka minäkin täällä nauran näille kommenteille. Oot niin huippu tyyppi ja mä nautin sun blogista niin täysillä<3 -mari

 • Apua, löysin tän ”kommenttisodan” vasta tänään. En tiiä itkeäkkö vai nauraakko? Molempia ehkä :D Ihmiset on niin hassuja ja ahhh, niin kateellisia. Onneksi niistä ei tarvi välittää :)

 • Olipa vain mielenkiitoista luettavaa.. Vähän kyllä häirittee tuo anonyymien yleistäminen negatiivisiin ajattelijoihin. Ite ainaki tykkään lukea sun blogia. Minun mielestä on ihan hyvä, että et sekota tänne mitään muuta elämää ja pidät tämän treeni blogina..minua ei yksinkertaisesti kiinnosta sinun yksityiselämä vaan enemmän nämä treenaamiseen liittyvät jutut ja niistä saatavat vinkit. Ja mitä tulee kotona treenaamiseen, niin se on ihan helkkarin hieno idea! Ei se tarkoita, että on jotenki mielen vikainen, jos haluaa treenata kotona! Siihen voi olla monia syitä, esim. itselläni vaikuttaa se, että kuntosaleilla käynti maksaa aika paljon ja olen pienen lapsen äiti.

  • Kiitoksia palautteesta! Anonyymeistä löytyy mahtavia tyyppejä. Jopa muutamia heistä voisin kutsua kahville! Ja se on paljon se. :D Blogista riippumatta nämä ovat kuitenkin niitä, jotka laukovat niitä järjettömimpiä kommentteja. Mutta mainitsinkin jo tuolla jossain ylempää, että kaikki anonyymeistä ei suinkaan kuulu moiseen joukkoon.

   Kotona treenaaminen ei minustakaan ole mielenvikaista, saati sitten että kertoisi aviopuolison mielenvikaisuudesta.. Kotona treenaaminen jos mikä on kätevää! Tsemppiä kuntoiluun! :)

 • Tuo sun munakoiso näytti ihan suklaamunkilta :D Onneks luin kuvatekstin :D

  • Hah, et oo muuten ensimmäinen! :D Jossain täällä kaikkien kommenttien keskellä joku sanoi, että tulee mieleen suklaakuorrutettu possumunkki :’D

 • Mikä minua ärsyttää teissä kuntoilijoissa(ja mikä näkyy näissä kommenteissakin) on se, että te kuvittelette joka ikisen maailman ihmisen olevan teille ihan hirveän kateellinen. Ihan kiva, että sinulla on niin hyvä itsetunto, että luulet jokaisen haluavan olla kuin sinä, mutta camoon… Mutta joo, sinä olet ainoa ihminen maailmassa, jolla on rohkeutta olla sitä mitä haluaa ja jos joku uskaltaa sanoa jotain negatiivista tai olla eri mieltä, niin kateellinenhan se vain on. On teidän täydellisten ihmisten elämä varmaan vaikeaa…

  Ja sitten toinen asia on tämä, että jos ihminen käyttää tunteja päivästään ajatellen ulkonäköään ja tehden työtä ulkonäkönsä eteen, niin on silti muka jotenkin ihan älytöntä ajatella, että tämä ihminen on pinnallinen. Mitä muuta se sitten on kuin pinnallisuutta? Terveelliseen elämäntapaan riittäisi paljon vähempikin, joten kyllähän sinä tätä teet ulkonäön takia. Enkä sano, että siinä olisi mitään pahaa, mutta turha sitä on väittää, että oikeasti olet äiti Teresa ja blogisi vain antaa väärän kuvan. Uskoisin että blogisi antaa hyvinkin realistisen kuvan sinusta.

  Jos haluat päästä eroon ”kateellisten kommenteista”, niin mitä jos hyväksyisit, että ihmiset on erilaisia ja haluaa eri asioita. Oletus, että kaikki kadehtii minua, herättää ihan ymmärretysti ärsytystä.

  • Missä minä olen sanonut, että ihmiset ovat minulle kateellisia ja siksi kommentoivat niin kuin kommentoivat? Tuskin se kateutta on muuta kuin ihan harvoissa tapauksissa. Uskon, että ihmiset eivät vain pidä minusta. Se nyt on selkeää. En usko koko kateusasiaan niin vahvasti kuin moni muu.

   Olen myös sanonut, että tottakai teen tätä myös ulkonäön vuoksi. Itse ihailen lihaksikasta kroppaa enemmän kuin muita kroppia ja tottakai tahdon silloin sellaisen myös itselleni. Ei tämä ole salaisuus. Se on satavarmasti yksi syy siihen, miksi tätä teen.

   Et nyt saanut sinäkään minua kiinni mistään hirveestä virheestä. Ihan näitä asioita on aiemminkin täällä blogissa käyty läpi.

 • Aina yhtä jännää, miten omasta kehostaan ja kunnostaan huolehtivalle jaksetaan auokoa päätä!
  Ei kukaan mene sille läskillekään ( anteeksi suora ilmaisuni!! ) sanomaan, että ” Älä syö sitä pullaa, sulle tulee enemmän vain tuota läskiä. ”

  – Kertokaa nyt ihmeessä mikä siinä on, että asia on näin?
  Miksi niitä pullahiiriä, karkinmättäjiä, sipsihirviöitä ja muita mässäilijöitä suojellaan, mutta urheilullisia ja omasta itsestään huolenpitäviä arvostellaan jatkuvasti??

  Itse olen meinaan kokenut saman. Laihdutin viimevuoden puolella -26kg.
  Kolme lasta, no ne herkut, laiskat jalat…
  Vaan kun napsahdus kävi korvien välissä niin se oli menoa se. Urakkani aloitin viimevuoden helmikuussa ja marraskuussa juoksin ekan kymppini. Rauta ei ole yhtä rakasta minulle kuin Heidille, mun sydän sykkii aerobiselle :D
  Mutta samaa sössötystä olen saanut kuulla; ” älä nyt enää laihduta. Luutko sä haluat näkyviin? …. ” yms turhaa.

  Ensviikolla aloitan Fitfarmin Liten, koska nyt on tullut aika tutustua siihen rautaankin, että saa nämä lasten venyttämät paikat kuosiin. Arvatkaas vaan mimmonen siunaus siitäkin saatiin aikaseksi… Hohhoi!!

  • Mä niin ymmärrän! Olisi mielenkiintoista tietää tämä. Epäterveelliset elämäntavat omaavat saavat osakseen paapomista ja päähän silittelyä, mutta esimerkiksi laihduttaneet/kuntoilevat/itsestään tosissaan huolta pitävät saavat jatkuvasti kuulla elävänsä ihan väärin.

   Huikean työn olet tehnyt, hienoa!! Paljon tsemppiä jatkoonkin! :) Jatketaan samaan malliin ja antaa toisten huudella. :)

Kommentointi on suljettu.