Tallustellen

Niin erikoislaatuista viikkoa vietetään, että rutiinit on onnellisesti sekaisin, toisina päivinä ei tule postausta ja toisina päivinä tulee sitten postaus jo ennen kun päivä on edes kunnolla startannut. Kai vielä nähdään sekin päivä, että tulee kaksi postausta samana päivänä. ;)

Ruokailut alkavat jo rutinoitua takaisin normaaleille paikoilleen ja lähes normaalin kokoisiksi. Edelleen välillä vähän jotkin tökkii ja tietyt ruoka-aineet taisivat jäädä ihan kokonaan pois, mutta ne on sellaisia, ettei niitä edes tahdo syystä tai toisesta syödä, joten ei haittaa enkä jää kaipaamaan. Yleisvointi tuntuisi olevan jo normaali. Ne klommoposket, tyhjät lihakset ja pienentynyt kroppa vain enää muistuttaa siitä, että viime viikolla oltiin vessassa enemmän kuin oli alunperin tarkoitus.

Eilen oli sitten taas särkypillereidensyömispäivä, joten puntteja en siinä pöhnässä nostele edes kevyesti. Sen sijaan tuli miehen kanssa lähdettyä leppoisalle kävelylle. Taivaalta sateli aamupäivän ajan lunta/räntää, jonkinmoisia rättejä, ja sinne teki ihan hirveästi mieli mennä. Ensimmäistä kertaa tänä talvena tuli laitettua oikein pipo päähän! Talvitakkiahan mun ei ole tarvinnut kaivaa kaapista ulos laisinkaan, vaan kesätakilla on menty ja varmaan tullaan menemäänkin. Asteita eilen oli yksi tai kaksi plussaa, mutta pienenkin viiman kanssa se on aina enemmän, joten kävelylenkille valitaan silloin se vähän paksumpi kahdesta takista.
Teki hyvää saada raikasta ilmaa oikein kunnolla! Jatkuvasti sisällä istuminen nuuduttaa. Mulle ei riitä se, että saa vähän happihyppelyä kaupassa käydessä tai muilla asioilla juostessa. Mun täytyy säännöllisesti päästä luontoon. Siellä on mun happi. :)
Bloggaajan velvollisuuksia.. ;)
Rauhallisesti me tallusteltiin. Syke ei noussut edes normaaleihin lukemiin, kiitos särkylääkkeiden vaikutuksen, eli ei tämä niin suurta aerobista ollut. Mielelle vaan ja hapetuksen vuoksi. Ilma oli ihan täydellinen valitulle vaatetukselle. Hanskat piti tosin ottaa välillä pois ja olisin ehkä jossain kohtaa tahtonut hetkeksi vaihtaa pipon lippikseen, mutta parempi näin. Eniten pelkäsin, että aurinko alkaa paahtaa, mutta niitä hetkiä tuli onneksi vain ohimenevästi pari.
Välillä oli vähän vettä tiellä.
Mitään hirmuisen pitkää lenkkiä ei ajateltu kävellä ja päädyttiin noin kuuteen kilometriin, mikä tuntui sopivalta. Mullahan on lisäksi siitä kevyestä maanantain jalkatreenistä pakarat ja koivet todella kipeät, eli meni se kevytkin treeni pienen tauon jälkeen aika hyvin perille. :D
Kotona oltiin takaisin tunnin ja kahdenkymmenenneljän minuutin kuluttua. Lenkille tuli mittaa 6.18km, keskisyke oli 103 ja maksimit 138. Keskimääräinen nopeus oli 13:36min/km, eli hitaasti mentiin, niin kuin pitikin.
Eilen illalla meni rahkaa jo normaalissa muodossa. Miinus maapähkinävoi, joka vähän vielä tökkii.
Smoothieita on uponnut edelleen.
Tänään tarvitsee taas lähteä liikenteeseen. Kevyttä punttitreeniä on todennäköisesti luvassa illalla. Siitä nuo kevyet on kyllä kivoja, kun niitä voin tehdä milloin vain. Raskaat taas pitää tehdä aamupäivällä, tiettyjen aterioiden välissä. ;) Postausideoita on päässä yhtä sun toista, vielä kun löytyisi se aika kirjoittaa ne ylös! Mutta jossain kohtaa sitten, sillä nyt pitää taas mennä. :)