Synttäritreenari

Synttärityttö täällä hyvää päivää! Miten kauan saa kutsua itseään tytöksi? Onko se sallittua vielä 29 -vuotiaana?

Tänään kun heräsin, oli päässä aika villi synttärikampaus!

Selkeesti kranaatti räjähtänyt takaraivolla yön aikana.

Ojentajat ja olkapäät oli vuorossa tänään (ja vatsa ja kyljet). Supereita tietty taas ja siinä ohjelmaa ylös kirjatessa aattelin vielä kokeilla semmosta yhdistelmäliikettä, missä teen ensin viparit eteen, sitten sivuille suorina ja sitten 90° kulmassa sivuille. Nuo kolme yhdessä siis yksi toisto. Eli:

Ihan kun oisi jotenkin radikaalisti naama muuttunut ekan jälkeen.. :O

Eteen, alas, sivuille kädet suorina, alas, sivuille 90° kulmassa ja alas = yksi toisto. Nimesin nämä nyt triplavipareiksi. Otin ensin aika ahneesti 6,8kiloa kätösiin ja sillä sain juuri ja juuri kamppailtua kaksi kokonaista toistoa. Tiputin kuuteen kiloon, ja sillä sai sentään jo 3×6 tämmöstä. Oli kyllä aika mojova tripla! Tosi yhtenäisesti meni muuten etuvipareissa alaslasku..

Setti oli kokonaisuudessaan tämmönen tänään:
Hoover 20kg selän päällä 2min

Superina:
Jalkojen nostot penkillä alavatsalle 2×30
+ hooverit ilman lisäpainoa 2x2min

Triplaviparit (6,8kg 2) 6kg 3×6

Kylkitaivutus 26kg 2×18/kylki

Superina:
Ranskalainen punnerrus käsipainoilla, penkillä maaten 6,8kg 15-12-12
+ kickback 6,8kg 3×12

Superina:
Pystypunnerrus tangolla 24,4kg 12-10-10
Ranskalainen seisten käsipainolla 6kg 3×10/käsi

Vatsaakin välillä, vaikkei se siitä
oo tainnutkaan juuri muuttua.
Alavatsalla nestettä.
Uffff! Jo alun vatsoissa meni lihakset niin kramppiin että alkoi miltei oksettaa. Ihanaa. :’) Viimeinen superipari oli aika kamala. Sen jälkeen kun on ensin tehnyt nuo pystypunnerrukset niin ei käsi jaksa yksinkertaisesti enää nousta. Ja ei muuta kuin heti vaan paino käteen ja heilauttamalla (kun ei muuten nouse) se ranskalaisen aloitusasentoon, jossa se jo särkee, saati sitten että sitä pitää liikuttaa siellä kymmenen toistoa. Apua! Tuon jälkeen ei käsi sitten enää noussutkaan hetkeen. Oli ihan rikkipoikkikatki! Jee!
Aikaa treeniin kului 1:08, eli oikein kelpomitta taas. Tosi hyvä fiilis jäi ja semmoinen tunne, että tämmösillä treeneillä tahdon kyllä jatkaa!
Ruoaksi tahdoin tänään tehdä jotain erityisen herkkua, kun eilen tehty kasvissoppa oli mulle melkeimpä vastenmielistä. Pikkasen tökki se hamppuproteiini silloin kun sitä veteli muutaman päivän ja selkeesti jäi pieni (suuri) ällötys sitä kohtaan. Eilen tein kasvissosekeittoa, johon soseutin papuja sekaan (lanttu-pinaatti-papu). Se oli vihreetä ja se maistui ihan hirveesti hamppuproteiinille. Sain oikeesti sen vaivoin alas. Mies vetelee meillä edelleen hamppua, joten hänelle kyllä kelpasi. :D Yff. No tänään sitten tein tämän hetken ehdotonta lemppariani, eli portobello -sieniä taas ♥. 

Mun mielestä nuo on kaikista parhaimpia kokonaisena, joten tänään paistoin ne kokonaisina pannulla, kaveriksi laitoin tomaattisilppua, sipulia, kikherneitä, pinaattia, tuoretilliä, -ruohosipulia ja -basilikaa, ja kasan mausteita tietty. Oli hyvvee!
Siinä porisoo.
Enää ei porisoo.
Kohta aattelin naatiskella ihan ittekseni vähän omatekosta banaanijätskiä. Ihan vaan synttäreitten kunniaksi! Muutenhan en sitä koskaan syö. En.

38 vastausta artikkeliin ”Synttäritreenari”

 • Paljon onnea!
  On sallittua kutsua itseään tytöksi vaikka 91-vuotiaana :] Minä miellän itseni usein aikuispojaksi kuin mieheksi, vaikka toki mies olen reilusti keski-ikäisenä.
  Hyvältä näyttää ruoka! Syötkö paljon kasvisruokaa, siis et ilmeisesti mitään älyttömiä määriä lihaa?
  Mietin, kun itse olen koko ikäni ollut kasvissyöjä, kananmunia toki syön ja maitotuotteita, mutta ”kaikkea millä on silmät” jää välistä eikä ole koskaan ollut vaikeuksia koostaa ravinto-opillisesti oikeita annoksia. Silti olen näin suureksi henkilöksi kasvanut.

  • Kiitos!
   Huh, eli mummoikään asti olen siis tyttö! :)
   Kasvissyöjä olen, eli minkäänlaista lihaa en käytä. Maitotuotteita joo, mutta kananmuniakaan en osta koskaan kotiin/tee niistä muutenkaan ruokaa, vaikka lahjaksi saisi. Esimerkiksi ravintolaruoassa saa kuitenkin olla kananmunaa käytetty, se on mulle suurimmaksi osaksi ok. Ei sillä, että tulisi paljon käytyä ulkona syömässä. :D Kotona saa niin hyvää ruokaa! (paitsi jos se maistuu hamppuprotskulle)

  • En yhtään ihmettele ettei hamppuproteiini uppoa! Se on yksinkertaisesti pahaa. :[ Olen vuosien saatossa yrittänyt siihen totutella, mutta ei se vaan ala maistumaan, vaikka millaisissa muodoissa yritän imeä. Ravintosisällöltään se olisi mitä parhainta ainetta ja edukas hinta, mutkun ei. Mulla on sitä 2 kg jäljellä, kun sain jostain, arghh! Olenkin siitä tehnyt mm. raskaana olevalle vaimolleni viherjuomia, koska eihän sitä voi käyttämättäkään olla ja sellaisessa tilassa olevat tarvitsevat paljon kaikkea terveellistä ja pahalle maistuvaa… :D

  • Ja sen lisäksi että se on ihan jäätävän pahaa, sain siitä ihan jäätävät vatsakivut. Yfff. Onneksi sulla on raskaana oleva vaimo kotona niin tulee hamputkin syötyä! :’D

 • Ihania kuvia synttäriTYTTÖmurunen! <3
  Ja siis hassua, että mäkin tänään mietin jossain asiayhteydessä, että saanko vielä kutsua itseäni tytöks. :D
  Hihi!
  ISO SYNTTÄRIRUTISTUSHALI vielä tätäkin kautta!! <3

  • Hihih, varmaan ainakin noi missä on parhaat ilmeet?! :D Mä olen kyllä taitava kuvien muokkaaja. <3
   Mä olen tässä viime vuodet miettinyt aina synttäripäivänä, että olenko mä nyt ikäiseni näköinen ja pitääkö mun nyt jotenkin osata käyttäytyä ja mitä vaatteitakaan sitä voi enää pitää päällä.. Mutta sitä kestää vaan päivän, ja aina jatketaan samalla linjalla vaan, eli tyttönä sitten vaan taas seuraavakin vuosi! :’)
   Ja KIITOS tätäkin kautta synttärirutistuksista Monna-TYTÖLLE!! ;) <3

 • Synttärionnittelut! Olen saman ikäinen ja kyllä minä ainakin vielä kutsun itseäni tytöksi. Tämä on hauska ikä, jolloin voit olla tarpeen mukaan tyttönen ja toisinaan rotunainen. ;)

  • Kiitos! Ja tää on muuten ihan totta! ;) Välillä tyttö ja välillä nainen – riippuu mitä tilanne vaatii ja millä mielellä sattuu olemaan!

 • Sitä se tekköö kun ikkee tulloo, että on käskii ihan rikkipoikkikatki ;) Tai sitten ikinuori kaksysi vain teki ihan törkeen hyvän treenin!

  Vielä tätäkin kautta superinta synttäriä ja halauksellinen onnea, rakas! <3

  • :D Eli vanha ja raihnainen tai sitten oli hyvä treeni.. Mä mietin tätä, katotaan kumpaan kallistuu! :’)

   Kiitos kiitos kiitos!! <3

 • Paljon onnea! Et näytä päivääkään yli 19 vuotiaalta, niin voit kutsua itteäs tytöksi ihan huoletta…

 • OnneaOnneaOnnea tyttönen ;D <3 Synttäri sankasi saa kutsua itseään vaikka supertytöksi!!!! :D

 • Vielä onnittelut täältäkin!

  Miten musta näyttäis siltä, että sulla on vatsalihaksetKIN kasvaneet?

  • Kiitos! Saimmää! Äiti on lähetellyt Suomesta jo pidemmän aikaa kirjoja joita pyysin ja niitä tupsahtelee edelleen. :) Rahaa tuli kanssa, mikä on kovin kiva juttu, saan itelleni hankkia jotakin superkivaa, kun en muuten raaski. Ja mieheltä sain pari semmosta juttua mitä olin tahtonutkin. ;) Suomesta on vissiin vielä myös pakettia tulossa, vielä en tiiä mitä tupsahtaa. Pyysin suodatinpusseja! :D Ne on täällä kalliita ja pieniä paketteja. Tulisin niiiiiin iloiseksi, jos saisin suodatinpusseja.. :’)

Kommentointi on suljettu.