Syntinen aamupalavinkki

Se on kuulkaas niin, että täällä ollaan täysissä normaaleissa voimissa ja kunnossa vatsaa myöten! Mutta siitä ei sen enempää, sillä tahdon tänään jakaa ihanaisen aamupalavinkin. Mun olisi eilen pitänyt tehdä taas tulevia aamuja varten banaanitattarivellipuuroa jääkaappiin oottamaan, mutta koska banaanit olivat eilen vielä makuuni liian raakoja, päädyin kehittelemään vaihtoehtoisen aamupalan nyt tälle yhdelle aamulle ainakin. Olen itseasiassa tätä himoinnut jo ajat sitten, mutta ei ole ollut tarvetta testata, vaikka pieniä maistiaisherkkuannoksia joskus olenkin samaan tapaan tehnyt. ;)

Mitä siinä sitten on? No jotain niinkin yksinkertaista, että illalla kypsensin uunissa myskikurpitsan ja koversin puolikkaat kippoon aamua odottamaan. Vähän haarukalla liiskasin, että sain kunnon muussiksi. Noin puolet siitä laitoin aamulla kulhoon ja lämmitin mikrossa. Päälle pellavansiemenrouhetta, mantelilastuja, vadelmahilloa, mantelivoita ja raejuustoa. Sitten kaikki sekaisin ja syömään. Ja oli sitten niin hyvää, että suustani saattoi päästä lause: ”EI J*MALAUTA TÄÄ ON TAIVAALLISTA”. :DD Siis ihan käsittämättömän hyvää! Tuo myskikurpitsa on vaan niin makeaa, että se on herkkua ja nähtävästi sitä voi syödä aamullakin, jonkin sortin puurona. Tuo manteli-hillo-myskikurpitsaseos tuo mulle aina mieleen sellaisen kaupan pullapitkon, jossa on keskellä vadelmahilloa ja vaniljaa! Aina silloin tällöin, kun olen myskikurpitsaa kokannut, olen pienen määrän laittanut itselleni kippoon ja lisännyt sinne nimenomaan noita kahta herkkuainesta ja tuntenut oloni suorastaan syntiseksi herkuttelijaksi. ;)

Suosittelen tätä settiä koko mahallani ja myskikurpitsaa joka muodossa muutenkin! Esimerkiksi pannarina, muussina, kasvissopassa.. Omnomnom DROOL!

4 vastausta artikkeliin ”Syntinen aamupalavinkki”

 • just ostin heräteostoksena kaupasta myskikurpitsan ja kerkesin jo ihmettelemään että mitä ihmettä siitä teen :D no enää ei tarvi miettiä :p

  • Sepäs sattui sopivasti! :) Se on herkkua onneksi ihan sellaisenaankin, kun vaan kypsentää. Ei välttämättä tartte siis tehdä mitään muuta kun heittää uuniin ja syödä nassuun! :)

 • Oot tehnyt mustakin ihan myskikurpitsafanin! Siis niin törkeen hyvää <3

  Melkonen mahapöpö sulla ollut ja noi ruokamyrkytysbakteerit varmaan kyllä aiheuttaa mojovia vatsakipuja :/

  • Jee! Mä olen iloinen jokaisesta käännytetystä myskikurpitsarakastajasta! :’)

   Mahapöpö oli kyllä kaikkea muuta kuin mukava. Onneksi oli edes pikainen, ettei tarvinnut siitä suurimmasta kivusta kärsiä kun päivän vaan. Yyyh. :/

Kommentointi on suljettu.