Sulkapalloakin vielä, eli parhausviikko 17!

Tänään tosiaan viikkoliikuntalistalle pääsi vielä sulkapallokin ja mm. siitä lisää listauksen jälkeen kuvineen päivineen! Tällä viikolla liikuttu seuraavanlaisesti:

Maanantai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:19, keskisyke: 101, max: 138, kulutus: 179kcal.
+ 20 min crossarilla, keskisyke: 135, max: 165, kulutus: 105kcal.

Tiistai: selkä, hauikset. Kesto: 1:11, keskisyke: 106, max: 147, kulutus: 187kcal.
+ 12.47km kävelylenkki, kesto: 2:16, keskisyke: 106, max: 139, kulutus: 346kcal.

Keskiviikko: jalat. Kesto: 1:15, keskisyke: 113, max: 160, kulutus: 217kcal.
+ 9.05km kävelylenkki, kesto: 1:39, keskisyke: 105, max: 139, kulutus: 265kcal.

Torstai: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:15, keskisyke: 103, max: 144, kulutus: 173kcal.
+ 8.07km kävelylenkki, kesto: 1:26, keskisyke: 102, max: 140, kulutus: 216kcal.

Perjantai: luistelua, kesto: 1:15.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: selkä, hauikset. Kesto: 1:23, keskisyke: 109, max: 158, kulutus: 226kcal.
+ 58min sulkapalloa, keskisyke: 131, max: 158, kulutus: 238kcal.

Älä huoli, kamera vääristää. Ei ne noin isot oo.

Ihan huikea viikko ollut, voisinpa sanoa, että paras viikko aikoihin. Eikä vähiten näiden loppupään erikoisempien liikuntojen vuoksi, vaikka kaikki muu tutumpi on myös maistunut ihan hemmetin maukkaalle. Niin kuin elämä muutenkin! Semmoisen kahden viikon pahan PMS -oireilun jälkeen on pikkasen parempi fiilis pään sisällä, kun ei aamusta iltaan tunne kiukkua.. Nyt on niiiiin hyvä olla!

Hammer.

Mutta joo, käydään vähän tätä päivää läpi, kun luistelusta (ja intialaisesta ravintolasta) pölistiin jo perjantaina. Tein habat tänään samaan tapaan kuin viimeksikin, kun siihen tapaan niin ihastuin. Liekö syynä intialainen sapuska, kun potkua riitti niin, että painot oli kevyttä ja piti taas siirtyä suurempiin. Tämä on kyllä niin loistokaava hauistreenille, että tällä mennään varmasti ja pitkään. Olin ihan fiiliksissä koko treenin ja irvistelin tunteella kameralle – niin tunteella, että täällä näkyy päättömiä tai sensuroituja naamoja tällä kertaa aika paljon. :D

Treenin jälkeen mieskin saapui sopivasti juoksulenkiltään todistamaan, miten koitin lusikoida palkkariani (raejuusto + ananasmurska) suuhun ihan pikkasen tärisevillä käsillä. Veivasi aika tautisesti ja hyvä että tavara pysyi lusikassa. :D Eli kyllä sai kätöset kyytiä tänään!

Treenattu ja palkkari nautittu.

Keksin myös asettaa koneen kuvaamaan ikkunasyvennykselle tänään treeneissä, ja saa uutta kuvakulmaa taas. Nämä on siis erittäin tärkeitä asioita. :D Mutta kuitenkin, sivuvalon sijaan saadaan nyt valoa myös suoraan kuvaussuunnasta. On meinaan välillä ollut aika vääntelehtimistä, että kuvassa on jotain muutakin kuin pelkkää varjoa ja mustaa.

Aika kivan keltainen tuo ensimmäinen. WTF?

Sitten siihen superparhausosioon, meinaan sulkapalloon! <3 Meillä oli kenttä varattuna paikalliseen liikuntakeskukseen ja vuokrattiin sieltä mailat ja pallot. Oli ihan älyttömän kivaa. 55min aika meillä oli ja pari minuuttia etuajassa alettiin lätkiä menemään. Etukäteen mietin, että ei varmasti syke nouse ja kulutus on ihan minimaalinen, mutta mitä vielä (kesk. 131 max. 158)! Ollaan miehen kanssa aika yhdenvertaisia pelaajia ja molemmat juoksutti ihan kivasti toinen toisiaan puolelta toiselle. Toisiamme vastaan ei pelattu, mun mielestä sulkapallo on sellaista hauskaa yhdessä tekemistä, eikä toisiaan vastaan kilpailemista. Nauroin, huutelin, säntäilin ja hikoilin koko tuon vajaan tunnin siellä, enkä nyt äkkiseltään tiedä milloin olisi viimeksi ollut noin hauskaa. Sulkapallosta olen aina tykännyt ja se on ollut yksi projekti täällä löytää se molemmille sopiva hetki mennä sitä lätkimään ja tänään, ensimmäistä kertaa yhdessä, päästiin vihdoin toteuttamaan tuo. Ja tulee kyllä tavaksi! :)

Aika loppui, saa pelleillä!

Mulla oli aivan liikaa vaatetta päällä.. :D Pitkät Adidaksen verkkarit, toppi ja sen päällä pitkähihainen treenipaita. Oli hiki! Jostain syystä olin ajatellut siellä olevan hirveän viileää. :’) Päässä mulla oli lippis, ihan noin niin kuin tukan kannalta helpoin, kun lyhyttä ei juuri kiinni saa. Tuo osoittautui kuitenkin niskan kannalta aivan hirvittävän huonoksi valinnaksi, kun muutenkin saa katsella ylöspäin ainakin puolet ajasta ellei enemmänkin, saati sitten, että lippa estää näkyvyyttä niin, että saa taivuttaa päätä vieläkin enemmän. Alle puolen tunnin jälkeen niskaa oikein särki eikä se tahtonut enää millään taipua niin paljon kuin olisi pitänyt. Mutta eipä tämäkään haitannut menoa, fiilis pysyi koko ajan ihan taivaissa! :) Olen niin iloinen nyt. Mä niin odotin sulkapalloilua. Tykkään siitä niin kovin ja tykkään miehestäni niin kovin, että tämmöinen yhdessä urheileminen on aika lailla melkein parasta maailmassa!

Uusi takki päälle ja toiset lenkkarit jalkaan ja kotia kohti!
Päässä Adidaksen lippis, sitten Niken takki, sitten Adidaksen
verkkarit, sitten Niken lenkkarit.. Hih. Jos pitäisi valita, niin eniten
fanitan kyllä kolmea raitaa. Ulkonäkösyistä. Ne on hienoja.

Nyt on lyöntikäden forkku niin kipeä, että särkee. Puristusvoimaa ei ole ja koko käsi on ihan viraton. En tiedä mahtoiko se oikein revähtää, edes vähän, kun alkoi jo sattua kesken tunnin. Olihan se varmasti saanut jo habatreenissä osumaa ja sitten riehutaan tunti eri tavalla kuin mihin on tottunut.. No nyt tuntuu ja tosi kovin! Toivotaan, ettei mitään muuta kuin perinteistä lihaskipua vaan. Ei sillä, että mä vieläkään valittaisin. Oon edelleen ihan taivaissa. :D Ihan parhaista parhainta tämä tämmöinen liikkuminen ja miehen kanssa vielä. Olen onnellinen! Vaikka koko käsi pitäisi amputoida! Ei haittaa menoa! On mulla sitten vielä vasen!

Löytyykö muita sulkapallofaneja?

Parhaudellista viikkoa kaikille!

18 vastausta artikkeliin ”Sulkapalloakin vielä, eli parhausviikko 17!”

 • Luistelu, sulkapallo…innolla odotan mikä laji on seuraavana vuorossa! ;) Oisko eukonkanto mitä, Aki? ;)

  Ihana Heidi, pidä toi fiilis <3

  • Mä luulen, että se ei päättyisi hyvin. Mä niin näen meidät kaatumassa johonkin nokkospuskaan… =) Mut kiitti ideasta. =)

  • Joo mä luulen, että toi eukonkanto ei ois ihan meidän laji, siinä ei hyvin kävisi. :D

   <3 Mä pidän tän fiiliksen, jos hormonit vaan suo sen mulle! :’)

 • Älä sinä siälä puhu mistää käden amputoinnista!!! :D kyllä voin sanoa että nirhin kaikki jos mun käpäliin tulee vielä joskus jotain, edes pientä. Tuskaa, tylsää, kuolema. Siinä ei paljo nappaa vaikka olis miliuuna markkaa ja vitu hyvä päivä! :D

 • Meil on kenttä töissä ja käydään kans puoliskon kaa pelaamas:) Ihan loisto touhuuu!! Mul ei pysyny ekan kerran jälkee lusikka kädes pariin päivään,mut enää ei kipeydy:D onneks!

  • Oooohh mä olen kateellinen! Ja samalla iloinen, että toisillekin otti noin kovin käden päälle, ettei lusikkaa kykene pitelemään. :D Eli kyllä tää tästä! :)

 • Sulkis on kyllä tosi kivaa! Käyn yhden kaverin kanssa silloin tällöin pelailemassa, ja forkkuhan siinä tosiaan kipeytyy. Aluksi vaan pelailtiin, mutta kyllä siihen hommaan tuli uutta mielekkyyttä, kun ruvettiin ihan laskemaan pisteitä. Ei missään verissä päin silti taistella, ja ollaan aika tasaväkiset, mutta nyt pelillä on selkeä ”kaari”. Tenniksestä/kössistä en oo koskaan innostunut, mutta sulkiksella on mun sydämessä aina paikka :).

  • Heh, kyllä mäkin voisin kaverin kanssa pelailla säännöillä ja pisteistä, mutta miehen kanssa siihen on tuhat syytä, miksi pidetään tämä sellaisena hauskana yhdessä tekemisenä vaan.. :D Ja sama täällä, sulkapallo on ihan huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin esimerkiksi tennis, mikä ei herätä sen suurempia intohimoja. Voisin kokeilla kyllä, mutta sulkis on aina sulkis. :)

 • Käytiin viime vuoden loppupuolisko pelaamassa kaverin kanssa sulkista. Sitten vähän kyllästyttiin ja vaihdettiin racketballiin. Sykkeet molemmissa koholla ja vaihtelu virkistää :) Tykkään, kun koko vartalo on liikkeessä. Luultavasti jossain vaiheessa tätä vuotta siirrytään taas sulkikseen ellei keksitä jotain ihan muuta.

  • Uih, racketball on kanssa varmasti huippukivaa! Tuommoiset lajit, joissa koko vartalo saa riehumista osakseen, on kyllä tosi kivoja!

 • Nainen sä olet kyllä kunnossa!!! Ja oi vitsi, sulkapalloa ei oo kyllä tullut pelattua muutamaan vuoteen, taitaa olla kyllä aika tehokasta touhua :-) Pitääpä siis varata jostakin tunti!

 • VAU! Mikä kroppa! Huhhuh! Mun tavoitekroppa! :D Onneksi olkoon, näytät mahtavalta! Ja hirmu mielenkiintoinen blogi sinulla, harmi etten ole aijemmin eksynyt. Jään kyllä lukijaksi :)

  • HERRAMUNJEE, kiitos paljon!! :’) Kiva kun jäät lueskelemaan! Mä lukaisin sun blogista taannoisen sipsinsyöntitarinan ja sen seuraukset ja koukutuin samantien. :D

Kommentointi on suljettu.