Sika vai lehmä, eli treeniviikko 13

Maanantai: selkä, hauikset, vatsa. Kesto: 1:11.

Tiistai: 40min crossailua, 15.20km.

Keskiviikko: jalat, vatsa, kyljet. Kesto: 1:17.

Torstai: olkapäät, ojentajat + hauikset. Kesto: 1:25.

Perjantai: 40min crossailua, 14.30km.

Lauantai: lepo.

Sunnuntai: jalat, olkapäät. Kesto: 1:12.

Split squat.

Mainio treeniviikko takana. Ei yhtäkään ulkoilua, mutta näitä nyt tulee aina välillä. Ulkoiluun menee aina huomattavasti pidemmän aikaa kuin crossailuun ja aina ei sitä ylimääräistä aikaa ole. Sitäpaitsi jos tehokasta liikuntaa hakee, niin (mulla ainakin) crossailu on paljon tehokkaampaa kuin kävelylenkki, vaikka reippaasti menisikin. Onhan crossarissa vastuksen säätö ja muuta sellaista.

Perjantain crossailussa jäi kilometrit hieman vähemmälle kuin normaalisti, sillä jalat oli keskiviikon treenistä vielä rikki. Tuli mentyä siis aika hissuksiin ja palauttelufiiliksellä.

Laitoin paremman naaman.

Treenien kestot ovat olleet sopivia, jos ei lasketa torstain treeniä.. Siitä kirjoittelinkin torstaina, että tuli tosiaan kokeiltua yhtä sun toista ja siksi treeni venähti. Ensi kerralla tietää mitä tehdä ja minuutteja tulee tipahtamaan pois ihan reilulla kädellä.

Aamupalaa lauantailta. NOMNOM.

Tänään oli aika huikea treeni. Jostain syystä rauta oli kovin kevyttä. Liekö sillä tekemistä asian kanssa, että kissa antoi meidän nukkua normaalia pidempään viikonlopun molempina päivinä.. Yleensä herätään joskus puoli kahdeksan paikkeilla ja nyt saatiin molempina aamuina tunti lisää unta. Ja nyt kun kelloja oli siirretty, niin tuli herättyä tänään puoli kymmeneltä, mikä oli varsin kummallinen näky meidän taloudessa, kun herätessään kelloa katsoi!

Rauta oli siis kevyttä. Niin kevyttä, että siinä missä tein split squattia keskiviikkona 3x60kg niin tänään tein 2x60kg + 1x65kg + 1×67,5kg. Ja jokaisella sama määrä toistoja. Sarjoja tuli siis neljä, mistä yksi oli ihan vain treenaamisen riemusta sinne lisätty! Samoin syväkyykky onnistui paremmin kuin ennen. Toistoja sama määrä ja painoa sama määrä, mutta useampi toisto meni ilman etunojassa nousua. Hyvää huomenta -liike sai aikaan järjetöntä puuskutusta ja jalkojen tärinää, eli kivasti tuntui sekin. Oli kyllä makoisa treeni, kun olkapäätkin sai niin kovaa kyytiä, ettei pari tuntia treenin jälkeen meinannut ruoanlaitossa pysyä lasta kädessä.

Väliin pieni vinkki, jos kaipaa vaniljan makua rahkaansa, eikä käytä mitään vaniljamaustettua protskujauhetta tai muita vaniljamakeuttajia. Nimittäin vaniljatee! Itse valmistan aina tämän yhden rahkan jääkaappiin valmiiksi ja samaan aikaan mulla on vaniljateetä tulossa. Puristankin sen teepussukan kuivaksi rahkakupon yllä, sen sijaan että puristaisin sen teekuppiin. Kiva vaniljavivahde tulee rahkan sekaan, entistäkin herkumpi välipala. <3

Eilen kesäkurpitsaa.
Tänään riisiä, raastettua porkkanaa ja linssejä.

Ja sitten viimein otsikon sikaan ja lehmään, nimittäin taas on vähän rahkamustetahratyyppistä testiä luvassa! Onko se Pumba Leijonakuninkaasta, vai Cow and Chicken -sarjan Cow? Vai ehkä joku muu elikko?

Nöfnöf ja muumuu kaikille uuteen viikkoon!

8 vastausta artikkeliin ”Sika vai lehmä, eli treeniviikko 13”

 • Selvästi Pumba! :’)
  Katsoin muuten vahingossa ensin että tuossa aamiaiskuvassa olisi jotain ribs-kylkipaloja! Taisi olla kumminkin pannaria? :D

 • Oih, taas kaikki ruokakuvat. :P’ Ja ihan hirveän hyvä vinkki tuo teepussinpuristusjutska! Aion ehdottomasti kokeilla!

  Ja vitsit, mikä teräsjalka. <3 Ihan huikeeta. :’)
  Mullakin on kipeän koiven vuoksi jäänyt ulkoilut oikeastaan kokonaan, kuntopyörällä olen yrittänyt polkea lenkkien tilalta – ja vähän tylsäähän se on. :/ Ehkä tämä tästä ulkoiluksi taas muuttuu!

  Ja ihan selvä Pumban kärsä/kuono/nokka/nenä. :’)
  Hurjan kivaa maanantaita, ihanuus. <3

  • Iloinen asia, että vesi herahtaa kielelle ruokakuvista! Sitä mä niillä ehkä ajankin takaa.. Hihi. :’) Ja seuraavaksi syön vaniljaista rahkaani! ;)

   Huomaa kyllä mihin liikkeeseen on panostanut eniten, kun menee isoja painoja. Sitten taas syväkyykyssä ollaan vähän päälle neljänkympin vaan. :’)
   Voi itku sun koipea! Ei saisi kipuilla noin. Heristän sille nyrkkiä! Tästä näin! Ja vielä vähän, näin!

   Pumba se siis selkeästi enemmistön mielestä on! :’)
   Ihanaista viikkoa sulle ihanainen Elinainen. <3

Kommentointi on suljettu.