Sekopää

Eilisestä jalkatreenistä on koivet ihan todella kipeät. Yleensä (ikinä) etureisiin ei koske laisinkaan, koska niitä en pyri treenaamaan juurikaan, vaan keskitän ajatukseni tuonne takaosastolle. Mutta nyt koskee! Etureidet, sisäreidet, pakarat ja takareidet. Ilmankos tein välikuolemaa lattialla kesken treenin muutaman kerran. ;)

Katos vaan, perskannikat ne siinä taas. Jalkatreenin ainoa kuvamateriaali tällä kertaa. Näyttääkin ihan lituskalta
 todellisuuteen verrattuna, mutta nyt ei oo muuta tarjolla.

En tiedä kyllä missä mun pääni oli olevinaan treenin aikana, kun kaksi pientä mokaa tein. Toinen oisi voinut olla isompikin moka, mutta onneksi ei mitään sattunut. Aloitin tapani mukaan split squatilla (johon sain muuten lisätä painoa!) ja siitä seuraavana on takakyykky. Splitissä on tangossa enempi painoa, joten takakyykkyä varten kiekkoja piti ottaa pois tangosta. Ja sitten kyykylle. Tankoa piti vähän asetella oikeaan kohtaan, kun koitti kipata vähän enemmän toiseen suuntaan. Kyykky sujui hyvin ja olin innoissani, että sujuu niin hyvin, että sitä saa seuraavassa treenissä lisäillä painoa. Seuraava sarja ja taas tanko oli olevinaan vinossa. Sarjan jälkeen katsoin sinne päähän, mikä veti alemmas, että jätinkö sinne jotain ylimääräisiä kiekkoja. No ei näkynyt. Kolmas sarja ja taas sama juttu. Siitä kun seuraavaksi valmistautui syväkyykkyä varten, eli painoja piti tankoon taas fiksailla, niin tuli vilkaistua sinne kevyemmältä tuntuvaan päähänkin. Joopa. Olin jättänyt lukituksen laittamatta. Siellä siis kymmenen kilon kiekko oli tangossa ilman lukitusta. Yksi lukituspala painaa 2,2kiloa. Ilmankos tankoa oli vaikea tasapainottaa ja ilmankos kyykky tuntui kevyeltä.. Onneksi tanko pysyi kuitenkin suorassa, eikä kiekko lennellyt sieltä mihinkään. Tiedä millaista tuhoa olisi saanut aikaan.

Toinen mokani tapahtui viimeisessä liikkeessä, eli pohjetreenissä. Ensimmäistä settiä tehdessäni tajusin roikottavani painoa vastakkaisella puolella, kuin mitä pohjetta treenasin. Meni ihan väärinpäin. Tuntui tyhmältä, kun piti jatkaa samaan tapaan kaikki sarjat tasapuolisuuden nimissä. Automaattisesti se oikea jalka hakeutui treenin alle ja se piti aina vaihtaa väärään jalkaan. Ihme sekopäätouhua. Mutta voi sitä jalkatärinän määrää treenin jälkeen.. Syväkyykkyyn(kin) sain laitettua lisää painoa, varmaankin siitä syystä, että sitä edeltävässä takakyykyssä oli se 2,2kg normaalia vähemmän. Samapa tuo, pääasia, että nyt tuntuu! Enkä varmasti vähennä nyt nostettua painoa seuraavaan treeniin. :)

Eilistä sapuskaa. Edellisen päivän jämiä myskikurpitsamuussin kanssa.
Eilen myös mm. irvistelin likaiselle peilille.

Tänään pääsikin aloittelemaan aamua sillä uudella aamupalalla. Eilen oli vielä banaanitattarivellipuuron jämät jäljellä. Sinne sain jo sekaan muutaman palan banskupannaria ja voi pojat, että maistui! Ihan kuin oisi ollut pieniä taikinamöykkyjä siellä puuron seassa. <3 Tänään pelkkää pannaria mikron kautta, hillot ja mantelivoit päälle ja raejuustoa kaveriksi.

OMNOMNOM

Niin hyvää! Saattaa kyllä olla, että jätän hillot ja mantelivoit pois, kun tuntuu, ettei se niitä nyt kaipaa laisinkaan. Mutta suurta herkkua se on miten vaan! Vatsakin oli heti tänään iloisempi kuin mitä se on ollut muutamat viime päivät. Tattari vaan tauolle joksikin aikaa ja sitten voi taas joskus kokeilla uudelleen, jos ylipäätään on tarvetta. Sillä tämä on niin hyvää. :)

Ranskalainen maaten, mutkatangolla.

Päivän treeninä oli ojentajat ja olkapäät, plus vatsa. Vatsan treenit piti jättää kahteen sarjaan, kun mm. hooverit oli etureisien arkuuden takia hieman liian haastavia! Väkisinkin selkä meni notkolle, koska arat etureidet ei jaksaneet pysyä ojossa. Mutta tämähän on vain positiivinen ongelma, tietää tehneensä. ;) Ojentajat ja olkapäät saivatkin sitten sellaista kyytiä, että etenkin ojentajat eivät ole tainneet moista fiilistä koskaan kokea. En tiedä miten menikin niin hyvin perille, tuntuma oli ihan justiinsakin kohdillaan (ei ole aina niin hyvin kohdillaan) ja niihin suorastaan särki sen vuoksi/ansiosta. Lisäksi tulivat pitkälti heti kipeäksi, joten voin vaan kuvitella millaista huomenna on koittaa aamulla lykkiä itteään sängystä ylös!

Tänään lautasella kaalia, vihreitä papuja ja tofua.

Pitkälti koko loppupäivä onkin nyt aikaa rentoutua ja siitä nautiskelen nyt parin hektisemmän päivän jälkeen. Kirjaakaan en ole ehtinyt lukea lausettakaan näinä päivinä, joten ainakin moista aktiviteettia tulee rentoutumisen merkeissä harrastettua. Nautin! Tälleen me tytöt ollaan täällä sohvalla tänään:

Okei, mä olen kyllä siveämmin.

2 vastausta artikkeliin ”Sekopää”

    • Pehmee se kyllä on. Sillä on aika iso massu, vaikka muuten on pieni. Painaa vaan vähän päälle viisi kiloa. Tosta mä saan rapsuttaa tai vaikka pusuttaa ja päristellä massua koska vaan, mutta mies ehtii yleensä silittää vaan muutaman sekunnin, kun jo tulee kynsistä ja hampaista. :)

Kommentointi on suljettu.