Se viikkokertaus

Minä ja minun pakarat täällä hyvää päivää! On meinaan sellaiset kivut eilisestä treenistä ettei ole tainnut ennen ollakaan. :D En voi edes kivuitta istua pehmeällä sohvalla. :’) Lisäksi alkaa reidetkin kipuilla ja tässähän alkaa kävellä hassummin ja hassummin. Eikä sukkia ole saada jalkaan. Ihanaa. <3

Mutta se viime viikko:

Maanantai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:37
Keskisyke: 97
Maksimisyke: 143
Kulutus: 187kcal

Aerobisen jätin pois kun oli vasta ensimmäinen treeni sitten pikkuflunssan.


Tiistai:
Selkä, hauikset

Kesto: 1:32
Keskisyke: 114
Maksimisyke: 163
Kulutus: 264kcal

Keskiviikko:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:35
Keskisyke: 112
Maksimisyke: 158
Kulutus: 260kcal

Torstai:
Ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet

Kesto: 1:36
Keskisyke: 107
Maksimisyke: 154
Kulutus: 221kcal

+ 30min kuntopyörällä

Keskisyke: 126
Maksimisyke: 141
Kulutus: 130kcal

Perjantai:
Selkä, hauikset

Kesto: 1:45
Keskisyke: 113
Maksimisyke: 163
Kulutus: 288kcal

Aerobinen pois, sen sijaan kämpän kunnollinen kuuraus illan asuntonäyttöä varten. Todennäköisesti ajoi jopa saman asian.. :D


Lauantai:
Lepo

Sunnuntai:
Jalat, vatsa

Kesto: 1:50
Keskisyke: 123
Maksimisyke: 162
Kulutus: 346kcal

Perus. Tällä kertaa erikoiset oli liian erikoisia. :D

Hirrrrrveän hyvä viikko! Kohokohtia onkin varmaan tullut mainittua ihan tarpeeksi edellisissä postauksissa, joten mitäpä sitä itseään toistamaan. Aerobisia jätin suosiolla pois, niin kuin edeltävälläkin viikolla, eli pääpaino menee puntissa. Varsinkin nyt, kun syön (väliaikaisesti?) entistä enempi kaloreita ja treenit ovat ihan huisisti nousujohteisia! Aina ne on nousujohteisia olleet, mutta tuntuu nyt olevan sitäkin enemmän. Lisäksi olen tässä sanonut, että kerätään nyt sitä vararavintoa vähän tuota muuttokokemusta varten. :D Silloin kuitenkin mennään omilla eväillä (protskupatukat, pähkinät ja hedelmät) kaksi – kolme päivää, eikä lämmintä ruokaa tule syötyä. Eikä kylmääkään. :D Ainoastaan autossa säilyvää, eli noilla kolmella yllä mainitulla ravintolähteellä mennään. Paino putoaa, se on suhteellisen selvä. Eli on vain hyvä, että on jotain ylimääräistä, mistä sitä tipauttaa, edes sitten nestettä jos ei muuta. Ja siihen asti tietysti treenataan miljoonaa!

Huomaan venyttäväni treenejä vähän pidemmiksi ja tekeväni vähän ylimääräistä pumppailua, varsinkin kun aerobisia jää pois, eli on niin sanotusti aikaakin vähän ekstrailla. Energiaahan piisaa! Sitäkin olen tainnut mainostella täällä aemmin jo.. :’) Jossain kohtaa sekin varmasti lopahtaa, niin eiköhän paineta siihen asti sitten täysillä. Joo!

Sitäpaitsi muuttohan on jo ensi viikolla. :O Iiik!

7 vastausta artikkeliin ”Se viikkokertaus”

 • Kirjoittelit aiemmin, että olet ollut viljattomalla ja huomannut, että susta hyvältä. Itsellä vähän sama tilanne, eli kroppa ei tunnu oikein viljoja sietävän ja tämän vuoksi mietinkin, että mitä protsupatukkaa sä syöt? Oletko siitä löytänyt jonkun hyvän gluteenittoman?

  • http://www.questproteinbar.com

   Parhaita! Ja uskomaton asiakaspalvelu, eilen ja tänään taas todettu. Ihan suu auki joutuu olemaan, että tuommoista on nykymaailmassa olemassa. Justiinsa viitisen minuuttia sitten kävin huutelemassa sosiaalisissa kanavissa heidän tileilleen, että parasta asiakaspalvelua ikinä! :D

   Itse tosin uskon, että kyseessä ei ehkä ole edes gluteeni itselläni, vaan viljat ylipäätänsä. Tutkimukset asian suhteen jatkuvat.. ;)

  • Kiitos, pitääpäs kokeilla jos noita kroppa kestäis :) Kuulun hassuun porukkaan, joka sairastaa raskausajan keliakiaa, mut viime raskauden jälkeen tuo viljojen sietokyky tuntui myös muulloinkin olevan aika heikko… ja nyt ei asiaa tämä uusi raskaus tunnu auttavan. Mut todellakin, tutkimukset jatkuvat myös täällä päässä :)

 • Hahaa! Vitsi mulla oli toi sama fiilis viime viikolla jalkapäivän jälkeen, en pystynyt ees sohvalle istumaan ettei ois sattunut peppuun ja reisiin.. :D Haha!

  Voi että miten jännät paikat kun teillä se muutto on jo noin pian!! <3

  • Ihan paras fiilis kun persposket aristaa ja kävelee kuin.. no, kävelee hassusti :D :D

   No onki jännät paikat!! Iiiik!! <3

 • Pakko kehaista että näytät timmimmältä viljattoman aloituksen jälkeen kuvissa. Vaikka sun paino olisi noussut? Niin mieti kannaattaako sitä tiputtaa siitä kun se on lihasta sitten? Ja näytät jo vähän voimanaiselta ;)

  • Kiitos! ;) On tuntunutkin timmimmältä, joskaan ei ihan enää. :D Vatsaa sisään vetämällä saa kyllä vielä pömpön pois. :’D Ja tarkoitus ei suinkaan ole laihduttaa, vaan paino putoaa väkisinkin tuon matkan aikana koska ei ole mahdollista mättää ruokaa normaalisti kahteen-kolmeen päivään. On siis pelkästään fiksua syödä nyt enempi varastoon, ja sitä nestettä alkaa kyllä kertyä jo.. :D Ettei putoisi sitten sen nesteen lisäksi paljoa muuta.

   Vastaavia päiviähän on tähän vuoteen mahtunut useampi ja aina siinä käy niin, että vaikka kalorit saa eväistä syötyä kasaan, nesteet ainakin putoaa kehosta pois ja sen lisäksi vielä vähän muuta. Voimme kiittää ilmeisen nopeaa aineenvaihduntaa.. Onneksi on edes nuo protskupatukat, että saa protskut helposti kasaan per vuorokausi.

   Hih, voimanainen. Awwww! <3 Kiitti!

Kommentointi on suljettu.