Se on syksy ny!

Mainiota maanantaita! Olipas ihana herätä aamulla ensimmäisen kerran siihen, kun kello herätti. Ei siis suinkaan kissa! Tarkoituksenani oli lähteä aamulla jo kävelylle ja hoitaa sen jälkeen punttitreeni. Mutta koska ulkona oli sateinen ilma, pidin aika epätodennäköisenä sitä, että tykkäisin puntteilla likomärkänä kävelylenkin jälkeen. Siispä puntti nousuun ekana!

Tota treenattiin! Ja selkää tietty kanssa! Kuvan laatu on kamala, koska oli ihan tosi hämärää vielä.

Habat meni heti alussa karmaisevaan pumppiin – ei karmaiseva kokonsa puolesta, vaan tuntumansa puolesta. Tuntui, että ihan kohta kuuluu poks! Ei onneksi kuulunut, mutta lähellä varmasti oli. ;) Aloittelin taas tangolla hauisten tekoa ja tällä kertaa toistoja tuli saman verran kuin viimeksi. Ajattelin, että tää on sitten tämmönen päivä, kun ei enää lisäillä painoja tai toistoja. Mutta kun päästiin keskitettyyn hauiskääntöön, siinä tulikin toistoja yllättäen 12-12-10 (viimeksi 3×10). Eli tänäänkin sai tuntea kehittyneensä!

Hauiskäännöt tangolla -videokuvaus paljasti, että se Erbin pareesi vaikuttaa tässäkin. Oikea puoli kuvassa vasemmalla. Jokainen toisto meni tanko vinossa. Voinee johtua siitä, että lapaa ei saa rintakehää vasten, toisin kuin vasemmalla puolella. Oikealla vaan törrötetään.

Pimeä täti pimeässä huoneessa!

Viimeisessä liikkeessä, eli hammereissa, päädyinkin tällä kertaa tipauttamaan painoa 10kg -> 8kg. Oli habat niin hirveässä pumpissa, ettei niillä oisi saanut kymppiä varmaan liikahtamaankaan. Kasi nousikin 3×15, eli ihan normaalisti kuitenkin. Mutta kymppi oisi ollut ihan mahdoton. Ainakin puhtaasti.

Treenin jälkeen pääsi sitten sinne pihalle. Toki siinä ooteltiin taas hyvä tovi, että palkkari laskeutuu ja imeytyykin toivottavasti rauhaksiin, ennen kuin laitetaan taas seuraavaa liikuntaa kehiin. Välissä söinkin vielä, kun en tahdo tosiaan näitä aerobisen puolen liikuntoja tehdä kuluttavana sen enempää kuin punttiakaan.

Heippa vaan kylppäri, meikä lähtee!

Ulkona oli asteita semmonen +9°C ja tuulta, sekä paikoitellen kovin kastelevaa tihkusadetta. Mun reissun aikana kuitenkin ne suurimmat tihkusadekuurot pysyivät poissa, vaikka ei olisi kyllä haitannutkaan. Sateli siellä nytkin jonkun verran ja tuuli oli aika kova, mutta nautiskelin kovin. Oli ihanan raikasta ja tykkään muutenkin sateesta, syksystä ja harmaudesta, siinä missä tykkään auringosta ja lämmöstäkin. Kaikki kelpaa. Ei oo huonoja ilmoja, on vaan erilaisia ilmoja.

Nyt on syksy. Viime viikolla vaihdettiin vihdoin vuodenaikaa. Oli +26°C ja
seuraavana päivänä tipahdettiin alle kymmeneen ja siitä se syksy alkoi.

Kovin pitkää lenkkiä en tehnyt, jos oisikin satanut kaatamalla niskaan. Lähinnä ei ole kiva kävellä litimärillä tossuilla, kun varpaat niin herkästi palelee. Tänään oli kuitenkin taas mahtava huomata, että vaikka viima oli kylmä ja otti mm. poskipäihin, sormet (ja varpaat) olivat lämpimät. Veri kiertää näillä kävelyillä nykyään paljon paremmin kuin ennen. Kävelin tänään 6.40km ja aikaa meni tunti ja kuusi minuuttia. Ja tykkäsin.

Päivän ruokalautanen näytti alla olevan kuvan kaltaiselta. Parsakaalia (uunissa, tietysti) ja papuja. Ja ne perinteiset lisukkeet. Namskis.

Toivottavasti muillakin on ollut yhtä kiva maanantai, ootte saaneet nukkua hyvin, ootte liikkuneet tahtomallanne tavalla ja saaneet lautaselle semmosta sapuskaa, mistä tykkää sekä keho, että mieli. :)

2 vastausta artikkeliin ”Se on syksy ny!”

  • Pareesit tai ei, niin ei se tanko tahdo suorassa pysyä muillakaan. Ainakaan mulla :D Ihan hirvitti katsoa videota maanantain rinnallevetotreenistä, kun ekaa kertaa kuvattiin takaapäin. Kamalaa!

    Ja hei, i feel you ♥ mullakin oli varsin mahtava maanantai – hyvät yöunet takana, treeni maistui ja ruoka oli hyvää ja ravitsevaa. Kyllä kelpaa!

    • Jos sulla on joku piilevä pareesi? :D Hihi. Kai se on noissa tankoliikkeissä suhteellisen yleistä, että vinossa menee, kun harvemmin varmaan molemmin puolin on samanlaiset voimat. Ekoissa moisissa videoinneissa olen itsekin ollut suu auki, että kyllä on rumaa. :’)

      Mahtava maanantai on iloinen asia! Ihanaista, että sullakin oli moinen! <3

Kommentointi on suljettu.