Sanaton

Olen ihan hämilläni tämän päivän treenistä. En ymmärrä miten se meni niin hyvin. :D Siis että kehitystä on tapahtunut niin paljon sitten VIIME PERJANTAIN. Onhan siinä välissä tosiaan ollut jo ainakin kolme päivää. Apua jos musta tuleekin näitä naisia, jotka käy salilla kerran vääntämässä rautaa ja samantien kasvaa hervottomat lihakset. Huhhuh. Se oiski OMG.

Mutta jos ihan asiaa puhutaan, niin oli tosiaan ihan käsittämätön hauistreeni. Kiitän suuria plussakaloreita varmaan. Ja sitä protskupatukkaa ja omenaa, mitkä söin ennen treeniä aamupalan jälkeen. Ja että treenin ajankohta oli aamulla se, milloin olen oikeasti virkeimmilläni. Ja.. kai ne planeetat oli nätisti linjassa (tai nuo lehmät nätisti ojossa tuossa viereisessä navetassa, oisi kaiketi todennäköisempää).

Meni muuten kramppiin kun jännitin sen tuossa. Tää on taas pumpiton. Ja naama punalla suihkun jälkeen.

Saksan viimeinen selkä-/hauistreeni oli vuorossa ja habassa taas tehtiin niin perkuleesti. Ja kyllä on kannattanut tehdä, sillä ihan selkeää kehitystä on tullut (viime perjantaista..). Viime viikolla toistoja tuli haballe 222 ja toisessa treenissä 262. No tänään tuli 311, mutta ei se ollut tarkoitukseni! Palataan siihen pian.

Verratakseni perjantain treenipainoja ja toistoja näytti tämä päivä tältä, sulkeissa viime treeni:

Preacher Curl mutkatangolla, 
15kg: 20 17,5kg: 8-10-6-6
(15kg: 18 17,5kg: 6-6 15kg: 16-16)

Hauiskääntö tangolla,
26,9kg: 12-10 24,4kg: 12-10 20kg: 15-15
(26,9kg: 10-8 24,4kg: 10-8 20kg: 12-10)

Hauiskääntö käsipainolla,
12kg: 12 10kg: 18 8kg: 20
(12kg: 10 10kg: 12-12 6kg: 18)

+ Preacher Curl mutkatangolla,
12,5kg: 15-15-15
(12,5kg: 10-10-10)

+ Preacher Curl mutkatangolla,
10kg: SEITSEMÄNP*RKELEENKYMMENTÄ 12,5kg: 12-10
(10kg: 20-20-20)

WTF!!

Siis tuossa loppuvaiheella mulla pitäisi olla habat ihan kuolleet ja rikki ja katkipoikki, eikä silloin kuulu jaksaa kuin tehdä pienellä painolla vähän näitä extroja. Ja mitä mä tein? NO SEN SEITSEMÄNP*RKELEENKYMMENTÄ. Veivasin ja veivasin ja ei tuntunut yhtään missään. Se tuntuma pysyi täysin samanlaisena koko sen seitsemänkymmentä toistoa. Lopetin siihen, koska ei mulla ollut koko päivää aikaa veivata!! MUTTA MITÄ P*RKELETTÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU. Tätä ennenkin oli kuitenkin toistoissa jo paljon nousua muissakin liikkeissä ja painoja tuli jonkin verran nostettua. Rauta vaan tuntui koko treenissä ihan älyttömän kevyelle. Siis musta on vaan tullut voimanainen tässä kolmen päivän aikana, ei kai siihen muutakaan selitystä ole.

Siis rumempaa posea ei oo. Enkä kykene edes jännittämään tuossa treenin loputtua enää kovin, kun kädet
tärisi niin perkuleesti. Mutta kattokaa nyt noita. Siis onko ne nyt ihan silmissä kasvaneet HÄH?
En mä enää tiedä mitä tässä ajatella. Eri paria ne ainakin on. :D Okei, toista en ihan jännitä.
Mutta on ne silti.

Ja kuulkaas tätä: treeni kesti kaksi tuntia ja kaksitoista minuuttia. Näin pitkää punttitreeniä en oo kai koskaan tehnyt, tällaisella intensiteetillä. Keskisyke 120 ja maksimit 168. Energiat ei loppuneet missään vaiheessa ja treenin jälkeenkin oli sellainen hassu fiilis vielä, että annoinko nyt ihan kaikkeni. :D No, paljon ainakin, kaikkeni jos oisin antanut niin oisin ehkä sitten veivannut sitä kymmenen kilon mutkatankoa kaksisataa toistoa. Tai kolmesataa. Tai neljäsataa.

Viimeinen Saksahabapallero.

Onneksi päivään kuuluu aikataulu, joten pakko se oli olla veivaamatta ikuisuuksiin. Viimeinen kauppareissu Saksassa tehty, ruokaa kokattu ja syöty, ja kohta alkaa taas kuuraaminen kun näyttöä pukkaa illaksi. Huomenna sitten viimeinen treeni tässä maassa ja vuorossa jalat. Huhhuh, samalla viikon viimeinen treeni. Ensi viikolla onkin uudet kujeet ja vähemmän treenivälineitä. Vähän ehkä itkettää, ettei ole tankoja ja penkkiä ja tommosia, kun tuo preacher curl on ihan selkeä lemppari ollut. No, omassa asunnossa sitten taas kun semmonen löytyy. Heilutaan käsipainoilla siihen asti.

Vieläkin ihan WTF -olo. Jos mä sitten vaan alan kuurata. :)

SEITSEMÄNKYMMENTÄ!! Woooot.

10 vastausta artikkeliin ”Sanaton”

  • Ääää sä oot ihana! <3 ja mulla ois kysymys.. oletko ikinä miettinyt että osallistuisit body fitness kisoihin…?

    • Ääää kiitti! :’) <3 Hih, aihetta oon ajatellut sen verran, että kun joku joskus aikaisemmin kysyi ja totesin, että en. :D En oo kilpailuhenkinen ollenkaan, paitsi itseäni vastaan tietty. ;)

  • Vähän vois kyllä laittaa viljattomuudenkin piikkiin. Ite ainakin oon hurjasti energisempi jätettyäni viljat <3

    • Niin juu, sen mä unohdin mainita! Ja tuon rautakuurin tietty kanssa. Hah, onneksi muistin kuitenkin mainita miten lehmät on olleet sievästi ojossa navetassa, mutten sitten näitä ihan oikeita asioita. Hmph. :D

  • No voihan p*rkele, siellä on taas niin sanotusti rauta ollut nöyrää siun käsittelyssä! En kyllä voi kuin ihailla :)

  • Juuh, pakko olla niitten lehmien ansiota. Ne on niin lutuisia ja ihania eläimiä. <3

Kommentointi on suljettu.