Ruokaa tulvillaan on lautaseni tää

Tänään kun heräsin ojentajat eilisestä ihan hellinä, tuli mietittyä, että mitenköhän hauiksen ja selän treenaaminen mahtaa sujua, kun ei käsiä tykännyt liikutella edes ilman painoja. Jo eilen illalla tuntui ojentajissa ja tänään tosiaan sitäkin enemmän. Mutta eipä ne sitten treenissä tuntuneet laisinkaan, eli ilmeisen oikeaan osoitteeseen meni liikkeet, kun vain hauiksissa tuntui. :)

Täytyy kyllä myöntää, että vähän laiskotti, enkä edes tiedä miksi! Kaiken tein niin kuin pitikin ja nostin painoakin jopa tuohon tangolla tehtäviin kääntöihin (22,5kg -> 24,4kg). Mielessäni yritin pitää tauot lyhyinä ja siihen pyrin, ettei treeni venähdä pitkäksi. Mutta koska sarjataukojen aikana päässä pyöri muita asioita (en edes muista mitä ajattelin), niin jäi fiilis, että tauot venähtivät pitkiksi.

Takaolkapäitä.

Siksi olikin yllätys, kun treenin lopuksi vilkaisin kelloa ja aikaa oli kulunut vain tunti ja viisi minuuttia. Eli täysin perinteinen mitta sille tuli sittenkin. Päässä vaan haritti tänään vähän. Maanantaiharitus! Tai sitten naisena olemisen erinäisiä puolia tämäkin, tässä vaiheessa kuuta.

En muista milloin olen mittailut tuota habaa viimeksi, joten tänään kattelin, että onko jotain kasvua tapahtunut (koska tavoite). Ilokseni vaaleanpunainen mittanauhani kertoi taas parin millin kasvusta, joten se on semmonen puoli senttiä lisää tavaraa tullut tuon tavoitteen tänne kirjaamisen jälkeen. Hitaasti kasvaa kun millejä saa mittailla, mutta pääasia, että kasvaa! Jee! Mulla kun tuo yläkroppa ei kerää kyllä mitään tavaraa helposti, vaan kaikki tulee tuonne keskivartalon ja alavartalon seuraksi. Mua ei haittaisi, vaikka yläosio keräisi rasvaa. Aika paljon saisi kerätä, että näkyisi yhtään missään.

Laiskotti treenin jälkeenkin ja kesti varmaan pitkälti yli tunnin, ennen kuin suoriuduin crossarille riehumaan neljänkymmenenminuutin ajaksi. Siinä meni aika taas lennokkaasti kikatellessa dvd:n antia.

Ruokalautaselta meinasi taas vyöryä kaikki yli. Uuniparsakaalit, pannutetut sienet ja sipulit, sekä keitetyt vihreät pavut. Ja salaatit tomskuineen ja kurkkuineen + tietty raejuusto. Heh, mulle tulee aina tomsku -sanasta mieleen, että tiiti ei siitä sanasta tykkää. :D Muhaha mäpäs tykkään! TOMSKU TOMSKU TOMSKU. Ihhihi.

Mä luulen, että on hyvä, ettei meillä ole tämän suurempia lautasia. Kun näistä annoksista tulee kyllä hyvin täyteen. On siinä pienen ihmisen vatsa vähän ihmeissään, että mikä ruokavyöry nyt tapahtui ja mitä sille pitäisi tehdä ja millä aikataululla. Isommasta määrästä varmaan jo poksahtaisin.

Huomenna ei enää saisi harittaa pää, kun pitäisi jalkatreeniä tehdä. Tänään on jo kannikat aristamattomat siitä perjantain treenistä, eli uutta kipua kehiin vaan! Jos nyt ei erinäisiä asioita tapahdu heti aamusta. Ei tarttisi aina iskeä heti aamusta, mikähän siinäkin on? Aina aamulla. Että on sopivasti koko päivä pilalla. Hmph.