Red Passion

Nyt on tukka sen värinen, kuin tahdoinkin. Kun olen tahtonut jo vuosikausia. <3 Värin nimi on siis Red Passion, eli otsikko viittaa suoraan siihen. En puhunut itsestäni tai mistään muustakaan. :D

Mutta jotta pysyttäisiin vähän aiheessa ja välillä ruokajuttujenkin ulkopuolella, niin kerrotaan välillä vähän treenistäkin.

Joskus kirjoitin, että en saa koskaan hauiksia kipeiksi treenin jälkeen. Treenin aikana saan tuntuman ja pumpin, mutta eivät koskaan kipeydy seuraavaksi päiväksi. Esimerkiksi ojentajat kipeytyvät joka kerta, hauikset eivät koskaan. No nyt kävi toisin! Onkohan ensimmäinen kerta ikinä, mutta hauikseni ovat tänään eilisestä treenistä kipeät. Viime viikon treenissä nostin painot 10kg -> 12kg keskitetyssä habassa, jota siis pakerran kauniisti jakkaran päällä, jossa on sopiva korkeus ja hyvä reuna, jota vasten pitää kättä. Oikeasti, se toimii. :’) Syitä ei oikeastaan ollut tuolle nostolle muuta kuin vaihtelu, sillä kympilläkin olen maksimissaan saanut 12.

Sain kahdellatoista kilolla viime viikolla vaivaiset 3×4 toistoa, joista osa meni avittaen toisella kädellä. Eilen varauduin tuohon niin, että otin tuon treenin ensimmäiseksi hauisliikkeeksi. Se auttoikin toistomäärissä ja sain tehtyä 6-6-4. Niistä vain heikommalla kädellä tuli pakkotoistettua (eli avitettua toisella kädellä) toisessa ja kolmannessa kaksi viimeistä toistoa.

Lisämukavuutena oli myös se, ettei tuon liikkeen ottaminen ensimmäiseksi syönyt yhtään toistoja seuraavilta habaliikkeiltä, mikä yleensä tapahtuu, kun niitä liikuttelee paikasta toiseen treenin sisällä. Ai tuliko supervahva fiilis? No tuli tietysti! Ja nyt odotan räjähdysmäistä kasvua tietenkin, kun kerran kipeytyikin. Vielä ei oo jättisuurta habaa näkynyt. :( :D

Ei vielä Punaista Intohimoa päässä. Jaa mikä kireä lihas taas niskassa?

4 vastausta artikkeliin ”Red Passion”

  • Tuohan on jo jättisuuri!! :D mun oma on ihan herne tuohon verrattuna. Ja tuo punainen sopii kyllä sulle hyvin :)

  • ihanat hiukset,sopii siulle super hyvin! Vedätkö muuten leukoja?:)

    • Kiitos! :) Yritin vetää leukoja tuolla meidän kyykkytangolla silloin kun se makaa telineellä, muttei siitä oikein mitään tullut kun polviltaan piti lattialta lähteä ja heilahti eteenpäin aina niin että oli polvet seinässä.. :’D Eli en. Olisi kivaa kyllä! Tosin taitaisi ottaa ehkä pahasti noihin mun jumihartoihin. Ehkä. Kokeilisin, jos olisi mahdollisuus!

Kommentointi on suljettu.