Raskaita rautoja ja palauttavaa kävelyä

Eilen on selkeästi ollut olkapäätreeni. Tänään koskee! Ja vaikka kovasti kehuin nimenomaan ojentajien toimineen kerrankin hyvällä tuntumalla, on niissä sitten taas kipua hyvin minimaalisesti. Sinänsä hassua, kun ne taas kipeytyvät normaalisti jokaikinen kerta. Ehkä treenasin vahingossa olkapäitä niissä ojentajaliikkeissäkin.. Selkä sitten taas on ihan kamalan hellänä, ilmeisesti kun eilen löysin niitä kipukohtia sieltä, joita rullalla aukosin oikein kunnolla.

Mutta ei auta valitus. Tököttiä taas eilisen tapaan levitellään selkään yöksi ja taas pärjää joten kuten. Juntturoista huolimatta tänään treenattiin taas, selkää ja hauiksia. Selälle tulevat liikkeet eivät ole kovin raskaita, kun selkää en koskaan siihen malliin treenaa (koska jännitysniska) ja lisäksi kipukohdat on tuolla ylempänä, kuin mihin treeniliikkeeni edes ottaa. Joten hyvin saatoin treenata. Tänäänkin. Jos pitäisi aina olla selkää/hartioita treenaamatta kun mulla niihin koskee, niin ehkä joka toinen viikko saisin yhden treenin tehtyä. :D

Hauisliikkeissä taas ne raudat on kovin raskaita:

Kuuden toiston sarjoja. Tuossa kuvat jälkimmäisestä viidestä toistosta. :D Ensimmäinen meni vielä suhteellisen ilmeettömästi, mutta loput oli aika kamalia. Ihanan kamalaa touhua. Ja ne jotka ei ole vielä olleet niin pitkään matkalla mukana, niin siellä on juu tyyny paidan sisällä.

Treeni meni kivasti tunnissa ja kahdessa minuutissa. Pikkasen tärisytti käsiä sen jälkeen. Olin ihan töttöröö niiden kanssa, kun palkkariakin sekoittelin niin, että laitoin vain riisimaidon sheikkeriin ja aloin sheikata. Sitten vasta tajusin, että pitäisi sitä jauhetta sinne vissiin laittaa kanssa..

Pihatie.

Kun nuo jalat on vielä jonkin verran juntturaiset ja huomenna oisi mahdollisesti edessä jalkatreeniä taas, niin päätin käydä niiden kanssa vähän leppoisalla kävelyllä crossailun sijaan, kun oli niin hieno ilmakin. Tuuli tosin oli kamalan kylmä, mutta tarpeeksi vaatetta vaan päälle niin hyvä oli. Ensimmäistä kertaa tämän talven (tai mikä ikinä tällainen vuodenaika onkaan) aikana laitoin lämpösukkahousut jalkaan. Oli muuten aikamoista ahtautumista, kun ovat todella napakkaa ja tuhtia tavaraa. Juuri ja juuri mahduin niihin ja ne litistivät mun takapuolenkin aivan kunnolla littanaksi, se ei oikein mahtunut. :D Lattapyllyllä sitten vaan käveltiin!

Tuolla jossain vasemmalla olevan metsän takana on meidän koti.

Koska kyseessä oli vain palautteleva kävely, päätin tallustella viitisen kilometriä ja senkin oikein rauhallisesti. Ilma oli kyllä aivan ihana viimasta huolimatta, ja aika pian tulikin aivan liian kuuma.. On tämä jännä vuodenaika, kun kukat kukkii ja ötökät pörrää. Samaan aikaan viima on jäätävä. No, joskos sitä joskus saapuisi tännekin lunta. Muistaakseni joskus tammikuussa viime vuonna meille tuli lumipeite, mikä pysyikin hetken. Muutenhan täällä on lämpötilat samanlaiset olleet koko ajan kuin ymmärtääkseni Suomessakin. Onneksi aurinko paistaa suhteellisen usein, vaikka en koekaan, että harmauskaan muhun vaikuttaisi negatiivisesti. Vähän tykkään sellaisestakin ilmasta.

Kotona taas. Pyörät olleet pihalla lukitsemattomina yli vuoden. Siinä ne vaan pysyy.

Matkaa rauhalliselle löntystelylle tuli 5.13km ja aikaa kulutin 58min. Keskisyke oli 113 ja maksimit eräässä pidemmässä ylämäessä 140. Kotona vähän välipalaa ja suihkun kautta kokkailemaan. Tänään tehtiin paahdetusta myskikurpitsasta soppaa, jonka päälle laitoin paistettuja herkkusieniä ja sipulia.

On olleet pieniä kurpitsoja viime aikoina. Piti ostaa kaksi. Halki, siemenet ulos ja pellille. 200°C ja puolisentoista tuntia meni.

Kulhoon koverretut kurpitsat, mausteet, valkosipulinen oliiviöljy ja ihanan makeaa riisimaitoa niin paljon kunnes koostumus on hyvä.

Soseutuksen jälkeen sekaan persiljaa ja ruohosipulia.

Paistetut herkkusienet ja sipulit.

Soppa piti lämmittää uudelleen, kun sinne meni niin paljon kylmää riisimaitoa. Siinä välissä suoraan kulhosta sormineen salaattia. Tää Ikean purnukka on kätevä. Siihen kuuluu lävikkö, jossa salaatti huuhdellaan. Sitten lävikkö laitetaan purkkiin, kansi päälle ja pyöritetään. Saa vedet pois. Ja sitten kipataan salaatit säilytykseen jääkaappiin samaan purkkiin. Hyvä ostos ollut.


Tuli niiiiiiin herkullista soppaa taas. Jätin koostumuksen aika tuhdiksi ja se oli aivan kuin kermaista herkkua. Otin kyllä aivan liikaa, kun oli sen verran tuhdimpaa, että ei se ihan sisuksista katoakaan sillä, että käy seuraavaksi pissalla. :D Jäi teekin juomatta. Keitin sen ja otin viereen, mutta sain otettua pari hörppyä. Ei ollut tilaa. Mutta en valita. Oli niin hyvää ja sitä vielä jäikin. Ei kuitenkaan huomiseksi, sillä tämä repunahimoinen tahtoo huomisena jalkapäivänä saada repunaa. Valkosipulirepunaperjantaiparhautta <3 
On se sana.

5 vastausta artikkeliin ”Raskaita rautoja ja palauttavaa kävelyä”

  • Siellä alkaa jo kevät kohta pilkottaa. Täällä odotellaan vielä koko talven alkamista.. =D

    • Ei täälläkään ole vielä talvi tullut, sitä samaa ootellaan. :D Luontokin on mennyt vähän sekaisin tästä kaikesta. On ollut aika pitkä syksy. :’)

  • nauroin ääneen tolle sun palkkarijutulle, kun just eräänä päivänä itekin heitin sheikkeriin vaan mantelimaidon ja rupesin sekoitteleen… sit vilkaisin jauhepussia pöydällä ja tajusin että ainiin :D

    tuli muuten mieleen, että mun oli ihan pakko alkaa googlettelemaan että mistä sais jonkun samantyyppisen tappajarullan kuin se sun musta :D ja minä löysin sellaisen! Juuri samanlaisen! Heti kun budjetti sallii, niin klikkailen sen kotiin whiiiiiii

Kommentointi on suljettu.