Rahkaa viinilasissa, tatuointia jalassa

Perjantaita! Poikkeava päivitystahti jatkuu edelleen. Irtautuminen blogista ja blogeista on tehnyt ihan valtavan hyvää ja on saanut keskittää ajatuksensa ihan täysillä muihin asioihin, jotka ovat tällä hetkellä olleet kovin mieluisia. Eilen täytin 30 ja päivässä oli kyllä hurjin määrin parhautta! Mutta sitä ennen lyhyesti keskiviikkoillan kevyestä treenistä.

Kevyen treenin paras puoli on se, että niihin ei tarvitse juuri valmistautua, eikä tarvitse olla tietyssä vireystasossa ja syönyt tietyllä tavalla. Siispä tuli tuokin treeni suoritettua keskiviikkona illalla joskus kahdeksan aikaan, mikä on myöhäisyydellään varmasti myöhäisin ikinä. Oli ehdottomasti kiva päästä hakemaan hetkellisesti vähän muotoa näihin kuihtuneisiin olkapäihin ja ojentajiin. Huikeana lisäplussana oli se, että se vatsataudin aikainen lepotauko korjasi käden vihlomisen, eli se jokin selästä pääsi itsekseen paranemaan. Todennäköisesti ärtynyt triggeri tai muu vastaava. Nyt onnistuu taas kaikki liikkeet, mukaan lukien sivuviparit tehtynä rystyset eteenpäin. <3 Treeniin kulutin aikaa vaivaiset 48min, josta jäi vatsaliikkeet pois toisessa poskiontelossa tuntuneen paineen vuoksi, joka aiheutti vähän päänsärkyä laittaessa päätä alaspäin. Ilmeisesti sain tuon vaivan huuhdeltua nenäkannulla tälläkin kertaa pois. Koputetaan puuta kuitenkin. :)

Ruokalautasella keskiviikkona kesäkurpitsoja (pitsoja, hihii) uunissa.

Eilen heräsin synttärisankarina ja sankari oli edellisenä päivänä saanut kaupasta hienon viinilasin, josta nautiskeltiin päivän aikana kaikki juotava ja vähän syötävääkin.

Smoothieta, vettä..
..rahkaa, protskua.

Eilinen päivä alkoi hieman poikkeuksellisella tavalla, kun lähdettiin aamupäivällä tuonne suureen kaupunkiin. Olin edellisenä iltana kuullut, että tietyillä tatuoijilla olisi vapaita aikoja, ja niitähän menin metsästämään. Olin oven takana avaamisaikaan ja sainkin ajan. Ei voisi synttäreitä paremmin viettää! Jalkaan pääsi muistotatuointi Saksassa asumisesta, meidän pienestä kotikylästä siellä, siitä talosta missä asuttiin, kirjaimellisesti keskellä maatilaa, lehmien seurassa. Mikään paikka ei ole koskaan merkinnyt mulle niin paljoa ja tuskin tulee merkitsemäänkään. Siksi jalkaan pääsi ammun kuva <3

Turvonnut ryppyinen koipi. Mutta söpö lehmä.

Mulla oli vaatimuksena vain, että söpö lehmä, eikä värejä. Kiitos. Sain mitä halusin. :) Tekeminen tuohon kohtaan sattui aika valtavasti, kun on herkkää ohutta ihoa ja paljon luuta. Välillä teki mieli tirvaista tatuoijaa, kun silleen satutti, mutta onnistuin hillitsemään itseni. :D Puolisentoista tuntia sitä kesti ja varoiteltiin, että se sitten turpoaa ja sattuu seuraavat kolme päivää. No sehän turposi eilen melkein heti, enkä saanut sille varattua painoa enää ollenkaan. Oli ihan todella kipeä myös. Oli kunnon synttäriprinsessapäivä, kun mies sai oikeasti kantaa mua ympäri asuntoa :DD Tänään on turvotus ja kipu laskenut sen verran, että nilkuttaminen onnistuu niin, että varaa painoa vähän jalan ulkosyrjälle. Mutta edelleen on niin turvoksissa, että varpaat eivät kosketa lattiaa, kun lasken sen maahan. Onneksi ei ole mitään menoa. :) Kaiken arvoista tämä tietysti on ja voisin jossain kohtaa myös harkita toisenkin jalan tatuoimista, vaikka se sattuikin kovin. Ei vissiin tarpeeksi kovin kuitenkaan. ;) Kestän muutenkin tuollaista kipua vähän keskivertoa helpommin ja sanoisin, että mun muut (neljä) tatuointia on olleet aivan kivuttomia tehdä. Tämä oli siis viides, mutta niitä on silti yhteensä vain neljä, kun yksi laitettiin piiloon viime kesänä.

Tatuointisession jälkeen nilkuteltiin vielä hakemaan sapuskaa, sillä synttäripäivä vaatii (sitä terveellistä) intialaista sapuskaa, tietysti! Otin samat määrät ruokaa kuin aina ennenkin, mutta tällä kertaa ei näin pian vatsataudin jälkeen uponnut ihan samaa määrää.

Pöytä ei niin koreana, mutta iso kasa parhausruokaa pöydällä on aina kaunis näky. :D

Kokonainen naan -leipä toki meni ja puolet muista sapuskoista, eli pari lautasellista upposi. Hyvää oli, niin kuin aina! Ja koska sitä jäi, niin tietää mitä tänäänkin syödään ruoaksi. :) Vatsa on normalisoitunut hienosti jo muuten, vaikka tilavuus onkin normaalia pienempi, että mitään närästyksiä tai muitakaan oireita ei näistä sapuskoista tullut. Iloinen asia.

Tälle viikolle olisi vielä yksi kevyt treeni tekemättä, kun pitäisi selkä ja hauikset treenata. Mieluiten olisin tuon tehnyt tänään, mutta jalalle ei oikein voi varata painoa, jota tarvitsee ainakin tietyissä selkäliikkeissä. Hauiksethan voi tehdä vaikka istuen. Tai sitten vaihdan vain selkäliikkeitä toisenlaisiksi täksi kerraksi (esim. alataljaa kuminauhan avulla). Aerobisia ei luonnollisesti voi tehdä nyt hetkeen, vaikka jalka kestäisikin, kun hikoilua tulee nyt välttää. Kevyissä treeneissä sitä ei niin tapahdu, varsinkaan jaloissa, ja itse jalkatreeninhän tein tämä tatuointimahdollisuus mielessä jo alkuviikosta. Ja tämän vuoksi tämä kevyt viikko otettiinkin tähän kohtaan, vaikka en tiennytkään, että onnistuuko koko tatuointi, kun aikaa ei ollut varattuna. Onneksi onnistui. :)

Oli ihan paras synttäripäivä ikinä. Kaikki kohdillaan. Tatuointi, intialainen ruoka, miehen seura koko päivän ajan, hieno blingbling 30v. -lasi, ja illalla vielä Emmerdalen tuplajakso. :) Menin nukkumaan huikean onnellisena.

Hyvää ystävänpäivää!

36 vastausta artikkeliin ”Rahkaa viinilasissa, tatuointia jalassa”

 • Synttärionnittelut sinne näin jälkikäteen! Hieno tatuointi!

  Mahtavaa, että lapajumitus, tai mikälie triggeri olikaan, on kadonnut! Taukoillen tässä nyt itsekin ja toivon, että omalleni käy samoin. :)

  • Kiitos! Ja kiitos! :)

   En olisi uskonut, että levolla oisi lähtenyt, mutta näin kävi. Samalla päivittäiset hieronnat meni tauolle, eli sai olla kunnolla rauhassa se mikä lie kohta sieltä. Toivottavasti sullakin helpottaa pian! :)

 • Hieno tatuointi! Haluun myös jalkaterään kuvan, mutta enemmän nilkan puolelle (tai siihen sivulle oikeastaan), mutta pelkään sitä kipua. :D Ehkä tänä vuonna uskallan.

  Ja myöhäistä onnea & hyvää ystistä! :)

  • Eikö ookkin, minun ammuni <3 En kyllä voi sanoa, ettei sattuisi, mutta sietämätöntä se ei ole! Alueet on niin pieniä ja siksi se teräkin on aina vain hetken kerrallaan siinä iholla, joten siinä saa aina niitä helpotustaukoja. En mä kironnut paljoa, enkä kertaakaan kunnolla ääneen asti. :D Uskaltaa vaan! Jos oon kulmilla niin tuun pitämään sua kädestä kiinni. :DD

   Kiitos ja kiitos! :)

  • Tämä oli toivottavasti tatuointikommentti.. :D Hehee, tatuoitsija oli ihan pähkinöinä lehmän tatuoimisesta, että lähetti kaverille tekstarin heti, että ’I’m tattooing a cow!!’ ja kaveri vastasi, että mitä ihmettä se nainen on tehnyt, että kutsut sitä lehmäksi?!

 • Synttärionnittelut ja ihana lehmätatska :D

  Et sattuis haluu lemmikiks tänään syntynyttä länsisuomen karjan rotuista sonnia ;)? Mun työpaikalla ois myynnissä :D Maitotilalliset ku ei tee semmosilla mitään, vaikka ne hirmu söpöjä onkin <3

  Mahtaa olla hankalaa keksiä lehmän nimee saksaks, ku se on välillä kovin vaikeeta iha suomekskin :D Etenkin ku ois aina kiva yrittää keksiä semmonen nimi joka jotenkin liittyy vasikan äippään/sukuun ja ku se vielä pitää alkaa tietyllä kirjaimella joka vuosi. Eli esim tällä viikolla poikineen Hyrrän lehmävasikan nimeks annettiin Lelu (L-vuosi menossa vasikoitten nimissä).

  • Kiitosta! Ja mä aattelinkin, että tää tatska saattaisi olla sulle mieleen, jostain kumman syystä.. :D

   Voi apua, sonnivauva hetimullenyt!! <3 Meidän kissalla saattaisi tosin olla asiaan jotain sanottavaa.. Ja ehkä miehelläkin. :D

   Joo ei oo helppoo keksiä nimeä! Tämmösen sivuston löysin:
   http://www.kuhnamen.de/kuhnamen-mit/A.html
   Siellä on vaihtoehtoja vaikka kuinka paljon. Ei auta kun selata, sitten sen tietää kun se kohdalle sattuu!

  • Hiukan ehkä hymyilytti et ihminen joka ei varsinaisesti oo lehmien kaa tekemisissä ottaa lehmätatskan ;) Jotenkin olettais et ennemmin vaik esim lehmien kaa työskentelevä ottais tommosen :D Mut on se silti hieno tatska ja sopii sulle :) Itelläkin tatuointihaaveet liittyy eläimiin, vielä ku joku päivä sais ne sit iholle :)

   Kyllä ne siihen sonnivauvaan sopeutuis ;) Täytyy kyl myöntää et sonnivauvaa söpömpi on noin kuukausi sitten syntynyt lehmävassu, joka tuli maailmaan kuukauden liian aikaisin, keskosvauva siis. Voi että mun sydän suli ku hoidin sitä pientä rääpälettä, pidin sylissäni ku yritin saada sitä juomaan ees pieniä maitoannoksia. Rakastuin täysin ku toinen juoton jälkeen painoi pään mun syliin ja sulki tyytyväisenä silmät ja nautti silittelystä <3 En ois millään hennonnu laittaa korvamerkkejä ku korvat oli nii pienet et just ja just merkki mahtu suonien väliin. Korvista tuli samalla lurppakorvat ku merkit painaa korvalehtiä alaspäin :D Tällä hetkellä tästä rääpäleestä on tullut ”iso” tyttö joka syö reippaasti ruokansa ja kirmailee kavereittensa kaa ja elelee semmosta normaalia vasikan elämää :) Nimeksi muuten annettiin Lilliputti, joka sopii kuin nenä päähän :)

   Aika kivan olosia nimiä, ja melkonen liuta :D Siinä on kova työ valkata oikea, mut kyllä sen tietää ku se tulee vastaan.

   Ensimmäisen oman kissani nimen halusin alkavan A-kirjaimella (koska eka, ja aakkosten eka kirjain). Selasin allakasta A:lla alkavia miesten nimiä ja Armas oli paras nimi. Seuraavalle kissalle nimeä miettiessäni kekkasin et Venla -> Armas -> Sulo. Eli seuraavan otuksen nimen pitäis alkaa O-kirjaimella ;)

  • Heh, onhan mulla majakkatatuointikin, enkä mä työskentele majakoiden parissa. :D Mulle tatuoinnit on muistoja ja symboleita tärkeistä asioista. Mikään ei muistuta mua Saksasta niin hyvin kuin lehmät, kun siinä tilalla asuttiin. Ehkä toiseen jalkaan tulee joskus lammas, kun niitä on sitten taas täällä Skotlannissa pilvin pimein ja vieläkin enemmän! Siinä oisi osuva muistotatuointi Skotlannista, jos/kun täältä joskus jonnekin muualle lähtee. Oisi mulla aika söpöt jalat. <3

   Awwww.. lehmävauva kuulostaa ehkä söpöimmältä ikinä. Ja luppakorvatkin vielä. :’) Iiiihhh <3

   Mun kissasta tuli vahingossa Natunen. Tahdoin sille rokkaavan nimen ja virallisesti se onkin Rokkenrolli. Piti kutsua Rolliksi, mutta tämähän vastasi lässyttelyyn, kun kutsuin siinä ohessa Natuseksi. Heti oli suu auki maukumassa ja tuli luokse. Tai siis ’maukumassa’, kun ei tää osannut pitää ääntä ensimmäiseen kolmeen kuukauteen. Mikä oli aika kivaa aikaa nykyiseen huutajaan verrattuna. :D Mutta niin, sitten siitä tuli Natunen. Itte valitsi nimensä! Mun lehmätatska ei valitettavasti osaa itte valita, joten mun pitää kaikki tehdä. :D

  • Lammas-tatska toiseen jalkaan ois huikee :D

   Supersöpöjä oli myös karitsat joita tupsahteli maailmaan vuos sitte ku olin lampolassa työharjottelussa. Yks oli niin pienen pieni et se oli kutakuinkin kissanpennun kokonen, eli noin puolet pienempi ku muut karitsat. Sitä piti hoitaa ku sen äippä ei hoitanu sitä eikä se ois niitä elämänsä ekoja päiviä pärjännykään kylmässä lampolassa. Sen suukin oli nii pieni ettei emän nisä ees mahtunu suuhun. Se oli mun kämpäs nukkumassa sängyssä ja sitä ruokittiin vauvojen tuttipullolla jne. Se oli jotain maailman suloisinta <3 siitäkin tuli oikein reipas otus vaikka rääpäle olikin :)

   Kyllähän noille elukoille tulee varsinaisen nimen lisäks keksittyy monta muutakin kutsumanimee :D Sähän varmaa sit täällä paljastat mikä lehmän nimeks tuli sit ku sen keksit ;)

  • Ääähhh mikä ihana pikkuinen lammasvauva <3 Täällä oli kiva kesällä käydä kävelyillä, kun pitkin peltoja sikisi pikkukaritsoja. Ihan vastasyntyneitä rääpäleitä näkyi joka kerta siellä täällä ja synnyttäviä lampaita makasi sikin sokin. Mä en eteeni nähnyt, kun typerä virne naamalla kattelin vaan niitä pikkusia! En oisi ihmetellyt, jos oisi auto ajanut joku kerta yli. :D

   Mä kyllä kerron, kun lehmä saa nimensä! :’)

  • Hiukan eri meininki siellä jos lampaat iteksee keskellä peltoa synnyttivät (toki sitähän ne on tehneet aina). Nimittäin ku olin tuol lampolas nii mun piti öisinkin herätä 3-4 tunnin välein ja käyä kattomassa et oliko joku synnyttäny/synnyttämässä. Toki asiaan vaikutti se et oli kylmä (parhaimmillaan pakkasta -30 astetta) joten jos vastasyntyneitä ei heti kuivannu nii oisivat saattaneet jäätyä. Kesäaikaan kun karitsoivat nii ei niitä sillon käyä vahtimassa iltahommien ja aamuhommien välissä. Toki kun hommaa tekee elääkseen nii myös sen takia synnytyksiä vahditaan et kaikki menee hyvin ja et sekä emä että jälkeläiset pysyy hengissä.

   Jooh, johan taas on tullu tarinoitua eläinjuttuja :D

  • Joo en mä ole kanssa nähnyt tommosta synnytysmeininkiä missään muualla. Niitä vaan tuli ja tuli pitkin peltoja jonkun parin viikon – kuukauden sisään joka hemmetin lampaalle. :D Huomasin nyt alkutalvesta, että toiset pienet oli tulleet, eli uusi setti oli pukattu taas maailmaan! Sitä en ollut todistamassa, että syntyikö nekin pitkin peltoja, vai jossain sisätiloissa. Tosin en ole varma oisiko täällä lampaat aina ulkona muutenkin, kun koskaan täällä ei hirveitä pakkasia ole, jos ollenkaan.. Mutta uskon, että ihan elääkseen täälläkin tuota hommaa tehdään, tuskin muuten jokaikinen lammas saisi kahdesti vuodessa karitsat samaan aikaan.

   Eläinjuttuja vaan pitää välillä päästä purkamaan jonnekin. :D

 • Voi ihana on ollut sun synttäripäiväsi! <3 Vaikka sitä jo hehkutinkin Facessa. :D Ja ihana toi lasi!
  Ja lehmätatuointi! Ja sinä! :D Haha! Ihanuuden ihanuus!
  Ja vielä siis kertakaikkiaan ihanaa ystävänpäivää! <3

 • Lämpimät synttärionnittelut ja ihanaa ystävänpäivää! :)
  Aivan mahtava tuo uusi tatuointisi, ihan äärettömän suloinen! Täällä on myös menossa kevyttä treeniviikkoa, kun ranteeseen kävin viikko sitten uuden kuvan ottamassa.
  Voi hitsi, olet kyllä ihan mahti-tsemppari tänne ruudun taakse! :)

  • Paljon kiitoksia! :)
   Paras syy viettää kevyttä viikkoa on ehdottomasti uusi tatuointi! ;) Ei haittaa laisinkaan, ettei pääse treenaamaan täysillä, koska tatska <3
   Ja niiiiin kiva kuulla, että tsemppiä välittyy sinne asti! :)

 • Myöhäiset syntymäpäivä onnittelut :) Ihanan lehmän sait jalkaan, niin loistava idea :D

 • Ihanaa että nautit päivästäs! Synttärilasi on aika helmi :) käsittääkseni tämä ikä tuo mukanaan ainakin yhden mieluisan mahdollisuuden? Jos oikein muistan yhden lukemani tekstin. Joka tapauksessa nauti elämästä tälläkin vuosikymmenellä ^_^

  • Nautin päivästä täysin siemauksin ja nautin tästä uudesta vuosikymmenestä aivan huikean paljon! :) Ja aivan oikein muistat, eräs tietty mahdollisuus on nyt auennut. :) Katsotaan miten sen kanssa käy. Vaatii aika paljon rohkeutta multa viedä prosessi läpi. Tällä hetkellä en ole tarpeeksi rohkea, vaikka halun määrä on iiiiiiiso. Toivon, että jossain kohtaa se rohkeuskin riittää! ;)

Kommentointi on suljettu.