Puolikas treeniviikko 23 ja eilisestä reissusta

Täällä ollaan hengissä selvitty eiliseltä. Juuri ja juuri, mutta ensin viikkoraportti treenien osalta. :)

Maanantai: hauikset (ja takaolkapäät). Kesto: 1:14
+ 4.76km kävelylenkki. Kesto: 50min, kulutus: 168 kcal, keskinopeus: 10:30min/km.

Tiistai: jalat. Kesto: 1:17

Keskiviikko: ojentajat, olkapäät, vatsa + kyljet. Kesto: 1:14.
+ 6.50km kävelylenkki. Kesto: 1:06, kulutus: 227kcal, keskinopeus 10:13min/km.

Torstai: hauikset, selkä. Kesto: 1:14.

Perjantai – sunnuntai: lepo (KOSKA TATSKAT HIHIII).

Ja koska olen kuluttanut kaikki treeniaiheiset kuvat jo viikolta, käytän täytekuvia!

O.O

Joo. Eilen istuin autossa suurimmaksi osaksi sen aikaa, kun mies juoksi maratonin puolikasta (ja teki taas uuden ennätyksensä, btw). Kaikki on tietty jännityksellä ootellut, että miten mulla meni tuolla mun tatskojeni kanssa? :D No hyvin meni! Pidin kelmussa ja keskellä päivää (tuossa autossa istuessa) pesasin pullovedellä ja pidin huolen, että sormet oli koko ajan puhtaat kun niitä pesasin. Kului muutama puhdistusliina.. :) Rasvaa tietty päälle ja takaisin elmukelmupakettiin. Kotona sitten ensimmäisenä elmut pihalle ja tatskat puhtaaksi ja rasvaa ja ilmaa. En ottanut hirveitä paineita tästä enää, kun tajusin, että yöksi ne pitää paketoida ja mä nukuin ruhtinaalliset kolme ja puoli tuntia, joten suurin osa koko päivän elmutuksesta meni vielä heittämällä yökelmutuksen piikkiin. :D

Oli kyllä ihan h*lvetinmoinen reissu. Tosiaan unta sain superjännän ja henkisesti tärkeän päivän päätteeksi sen kolme ja puoli tuntia. Puoli kolmelta soi kello ja yllättävän pirteenä heräsin, vaikka olin varma, että illan magnesiummäärä pitäisi unta yllä. Olin myös illalla ollut varma, ettei varmasti ole nälkä siihen aikaan aamusta, mutta mitä vielä, oli oikein huutava nälkä! :D Banskupannaria ja jogurttia naamaan ja kahvia päälle, kaikki kamat valmiiksi ja ittensä sen verran edustavaan kuntoon, että kehtaa pihalle ees mennä. Neljältä starttasi auto. Kaupan kautta, pullovettä ja pussillinen banaania ja sitten mentiin. Ja väsymyshän iski heti. Sitkeesti olin silti hereillä koko matkan, jos ei lasketa sitä, että pilkin vähän väliä. Viitisen tuntia taisi mennä. Kun oli nälkä niin syötiin ja vessataukoja piti tietty kanssa pitää. Eväänä mulla oli hedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä, ja kylmälaukussa yksi rahka lisukkeineen valmiiksi sotkotettuna ja sitten maustamattomia jogurttipäniköitä kaksi (450g). Jogurtit söin pähkinöiden/siemenien kanssa kerta-annoksina ja hedelmiä päälle. Rahkan söin hyvällä ruokahalulla ja hedelmiä kului tosiaan useampi pitkin päivää. Protskuja tuli tarpeeksi, eikä tarvinnut edes turvautua protskupatukoihin, vaikka mulla niitäkin oli kaksi mukana. Syömättä jäi.

Kuvassa näkyvä eläin ei liity aiheeseen.

Väsymys oli tosiaan jotain ihan jäätävää. Ja mitä sitten vielä? No menkat alkoi siellä kun oltiin perillä! :D Voi jee. Hirviät vatsakivut, eikä pillereistäkään ollut apua. Kolme kipupilleriä sain ottaa ensimmäisen kahden tunnin aikana ja sitten mulle sai riittää. Ne tietty väsytti entisestään ja muutenkin menkkojen aikana olen aivan kuollut. Öärgh. Kyllä oli olosuhteet kunnossa. Osasin varautua noiden alkamiseen, vaikka toivoinkin, että vasta oisi tänään alkaneet. Mutta niin niillä on tapana valita aina se mahdollisimman huono ajankohta, p*rkele. :D Viimeksi alkoi viikon liian aikaisessa, nyt viikon myöhässä. Kauhun tasapaino säilyy. :’D Veikkaampa, että stressasin ja jännäsin tatskoja niin paljon, että ne ootti sen yli ennen kuin alkoi. :)

Takaisintulomatka oli vielä kamalampi kuin menomatka. Maisemat oli aivan huikeat sen mitä niistä tajusin siinä tajunnan rajamailla. Pilkin ihan koko matkan, olin aivan loppu. Kahvia oli saanut silloin puoli kolmen jälkeen aamuyöstä eikä me mihinkään pysähdelty, edes kuvia ottamaan maisemista (se oisi ollut yhtä pysähtelyä koko reissu). Kotona jaksoin oikeastaan enää juuri ja juuri paistella tälle päivälle aamu- ja välipalabanskupannarit ja menin seitsemältä nukkumaan. Nukuin aamuseitsemään asti. Ihan kun oisi ollut vähän poikki. Mä en edes muista milloin oisi viimeksi nukkunut kaksitoista tuntia, saati että olisi mennyt nukkumaan seitsemältä jo. Kyllä se uni maistuikin! Aamulla heräsin jäätävään päänsärkyyn, mitä saattoi odottaakin, kun edellisestä kahvista oli niin kauan aikaa. Onneksi sitä aamulla taas sai. Ja illallahan en jaksanut enää edes iltapalarahkaa syödä! Olin niin väsynyt, että oli oikein kuvottava paha olo. :( Kyllä aamulla maistui pannari jogurttihillokasan alla, kun olin ollut syömättä, öh, 14-15 tuntia?

COME TO MAMA

Tänään oon vaan lepäillyt. Jos ei lasketa sitä, että imuroin ja vähän kuurasin. Huomenna tulloo pesukoneenkorjaaja taas vaihteeksi kylään. Pitää olla siistiä tietty, että on kiva korjata. Huomenna vielä ainakin lepoa. Voi olla, että tiistaina kattelen, jos jalkoja treenaisi, siinä kun ei käsivoimia hirveesti tartte ja harvoin hikoan ihostani muuta kuin tietyiltä alueilta, ja käsivarret ei kuulu niihin. Käsiä en tiedä milloin viittii treenata, ei nyt ihan justiinsa ainakaan. Voi olla että otan lepoa vielä tiistain ja keskiviikonkin. Hih. Kevyt viikko on kiva viikko! Kävelylle pitää kyllä päästä. Kunhan vaan ois kylmä, kun pitää pitkähihasella mennä. :)

Ja tänään oli tietty taas myskikurpitsapäivä. Muussia muussia, as always. Portobelloja ja sipulirenkaita pannun kautta lautaselle kaveriksi. Voi vitsit nii. Että osaa olla hyvää.

Tässähän oli nyt taas ehkä vähän kaikkea aiheesta ja sitten kaikesta muusta. No siinä nyt kuitenkin. Kattellaan mitä mä keksin kirjoitettavaa kun ei oo treeneistä juttua. Saa toki ehdottaakin, jos jokin aihe kaipaa mielestänne postausta. Treenien osalta täti lepää nyt ja viettää aamusta iltaan vaan omia käsiään toljotellen. Ne on niin kivannäköiset nykyään. :)

5 vastausta artikkeliin ”Puolikas treeniviikko 23 ja eilisestä reissusta”

  • Enpä ollut edes aiemmin huomannut että sulla on tatska. Hienot on kyllä uudet. Eroaako myskikurpitsa maultaan tavallisesta kurpitsasta?

    • Joo kaksikin. :) Selässä on ensimmäinen. Kiitän!
      En oo koskaan tehnyt tavallista kurpitsaa, mutta veikkaan, että eroaa aika hirveän kovin. Tuohan on englanniksi butternut squash, eli maistuu voimaiselle ja pähkinäiselle. Ihan älytöntä herkkua, eikä tartte ees mitään maustetta. :)

  • Niin, miten sä ton kurpitsasoseen teet? Paistat ensin uunissa ja soseutat sitten?

    -Anna-

Kommentointi on suljettu.