Pudotussarjarakkautta

Pääsinkin treenien pariin jo tänään! Voiko tyttö olla onnellisempi?! :D Alunperin oli suunnitelmissa jatkaa treenejä keskiviikkona, mutta nyt kun mahdollisuus tulikin jo tälle päivälle hypätä treeniviikkoon kiinni, piti tuo mahdollisuus käyttää. Hinku oli hirvittävän suuri. Niin suuri, että tavoistani poiketen tein treenin päivällä, kun olin jo suihkutellut ja laittautunut ja käynyt kaupoilla ja sellaista. Enpä muista milloin viimeksi olisi käynyt näin. Siis treenasin meikit naamalla. Käsittämätöntä.

Poolon uumenista..
..treenivaatteiden sisuksiin! Kuvassa muuten kyseinen
rajaus siitä syystä, että oli sitten ihan pikkasen
meikit toisesta silmästä levinneet. :’D

Hassua tietysti oli myös se, että tiistain treeni on selkä/haba/vatsa -treeni. Eli juuri se, minkä viimeisenä tein perjantaina. :) Ja taas tein! Ja vielä huikeamman! Viimeksi pudottelin painoja liikkeissä viimeisiin toistoihin tai sitten kahteen viimeiseen. Nyt tein niin, että jokaiset toistot tein eri painoilla. HUIKEAA. Olen rakastunut habatreeniin nyt, kun keksin tämän tavan! <3 Ei se ehkä ihan oppikirjapudotussarjasta mene, koska pidän kyllä välin siinä liikkeiden välillä, jonka aikana kerään vähän voimia niin kuin normaalistikin.

Tätä treenattiin taas. Kyllä, kuvat on taas samanlaisia kuin viimeksikin. Mutta nää on tältä päivältä! Piti olla kyllä silmät mukana kuvissa, mutta kun.. vähän oli toinen silmä poskea myöten mustana.. :D Mut hei mä hymyilen! :O

Tällä kertaa treeni oli tämänmoinen, hauisliikkeiden osalta:

Keskitetty haba:
12kg: 12
10kg: 15
8kg: 20

Hauiskääntö seisten:
12kg: 15
10kg: 18
8kg: 22

Haba tangolla:
24,4kg: 12
20kg: 16
10kg (mutkatanko): 30

AAAAAAHH melkein tein kuolemaa! Normirutiiniin paluu ei ole ehkä tuntunut koskaan näin hyvältä. <3 Sykemittarin lukemat kertoivat hyvin samanlaista numeroa kuin viimeksikin. Kestoa oli 1:26 (viimeksi 1:28), keskisyke oli 120 (121), maksimi 169 (166) ja kulutus oli 432kcal (455kcal).

Kyllä niin on, että pudotukset tulee pysymään mulla nyt habatreenissä jonkin aikaa. Ja otan satavarmasti käyttöön niitä myös muissa treeneissä, jos alkaa tökkiä. Julistaudun pudotussarjarakastajaksi! <3

Loppuun vielä kissalta terkkuja. Voi lukea tuosta mun kaulasta:

Niih. Ressukka oli olalla ja hörisi siinä tyytyväisenä ja kun piti lähteä pois, jäi kynnestään kiinni mun huppuuni, eikä siitä sitten lähdetykään niin ketterästi enää pois. On se semmonen, sietämätön kakkiainen, maailman paras elukka. <3

17 vastausta artikkeliin ”Pudotussarjarakkautta”

 • Moro!

  On jäänyt joskus häiritsemään kommenttisi Soijatuotteista ja siitä että niitä ei ole hyvä naisen käyttää päivittäin. Mistä olet sellaista lukenut?

  • Terve!

   Onhan noita tietoja internet pullollaan, puolesta ja vastaan. Täyttä totuutta en tiedä eikä tiedä kukaan muukaan, mutta itse en lähde riskeeraamaan. Kuka uskoo mihin uskoo. Itse uskon siihen, että on olemassa todennäköinen mahdollisuus, että ei ole hyväksi joka päivä. Siispä en käytä joka päivä.

 • Oot kyllä yks motivaattori koko nainen! :) Voit uskoo, että kun kesken treenin pamahtaa verkkokalvoille kuva noista siun hauiksista, niin jaksaa painaa vaikka läpi harmaan kiven!

 • Kissasta puheenollen, saako kysyä, oletko sen ruokavaliosta yhtä tarkka kuin omastasikin? Mitä ruokaa syötät sille?

  • Tottakai kissa saa sitä ruokaa, mitä se tarvitsee. Markettisapuskoihin ängetään yhtä sun toista millä kissa ei tee yhtään mitään, ja lopulta se on todella ravintoköyhää ruokaa. Meidän kissa kasvatti massurepun sen jälkeen kun leikkautin sen joskus nelivuotiaana. Siksi syö sterilized -ruokaa (Royal Canin), suositusmäärän päivässä. Lisänä tuoreruokaa, eläinkaupasta ostettuja, merkki vaihtelee. Suositusmäärän päivässä niitäkin. Ja esimerkiksi Purinaa ei tueta, koska se on Nestlen merkki, ja Nestleä ei tueta. ;)

  • Ok, kiva kun vastasit. Aika samat linjaukset kuin meilläkin boikotti mukaanlukien :). Raksuja tosin meillä eivät kaikki syö. Ylipainoon taipuvainen kun ei hiilareita tarvitse yhtään ja stressipissailija pysyy oireettomana, kun syö pelkkää tuoreruokaa. Mutta maksasairas laiheliini syö sitä, mikä sattuu kulloinkin kelpaamaan ja samoin nirsoakin nirsompi kolli. Melkoinen ruokintasirkus siis näiden kanssa, ja satuin lueskelemaan postaustasi juuri kissojen ruokailuaikaan, niin tulikin mieleen kysyä :).

   Ja voin niin kuvitella tuon tilanteen hartioiden päältä häipymisestä.. Kissat <3

  • Meillä on kanssa nirso elukka, tuoreruoat pitää olla merenelävää ja hyytelö harvoin kelpaa, kastiketta sen olla pitää. Ja keittiövaa’an kanssa punnitaan nuo raksut aina, että tyttö saa sen oikean määrän.. :’) Eli ihan samanlaista meininkiä tosiaan hyvin pitkälti kuin meillä ihmisilläkin. :D Ei turhuuksia, vaan sitä mitä tarvitsee (ja mikä niistä lopulta maistuu). Voin vain kuvitella millaista on, kun noita elukoita on useampi ja jokaisella omat tottumukset. Kissat, indeed! <3 :’)

 • Niin siis pudotussarjassahan on kyse siitä, että saman sarjan sisällä tehdään ensin niin monta toistoa kun menee painomäärällä X, nopeasti vähennetään esim. 20% painoista ja jatketaan välittömästi taas niin monta toistoa kun menee. Käsittääkseni sä vähennät painoja seuraavaan ns. ”kokonaiseen” sarjaan, että ei sillä varsinaisesti ole mitään tekemistä pudotussarjan kanssa.

  • Mä teen maksimit tietyllä painolla. Sitten seuraaviin toistoihin vähemmän painoja ja niillä maksimit. Ja taas vähemmän painoja ja maksimit. Ei kokonaisiin sarjoihin, vaan seuraaviin toistoihin. Ja tosiaan lepäilen välissä, enkä jatka välittömästi, kuten mainitsinkin.

 • Ihana kaunotar on siellä haba-treeneissä ollut meikit naamassa! <3
  Mä tykkään myös kovasti ”pudotussarjoista” ja myös pyramiditreeneistä toisin päin, eli ”kasvatussarjoista”.. :D Tai mitä näiden oikeat nimitykset ja termit sitten lieneekään, ehkei se termitys oo niin tärkeetä vaan ite treeni. ;D S**tana!! :D :D

  • Meikit ne oli naamassa joo, ihan eri paikassa lopuksi kun missä olivat sitä ennen :D :D S***tana nii :D :D EN KESTÄ!! :’D

 • Teet aika pitkiä sarjoja. Teetko koskaan lyhyempiä, 8-10 toistoa? Ts. kuinka usein vaihtelet treeniä ja mitä treenissä vaihtelet?

  -Anna-

  • Täällä olikin siitä kysymys ja vastaukseni: http://eioorakettitiedetta.blogspot.de/2012/09/vastauksia-kysymyspostauksen_27.html

   Lisänä vielä tuohon, että taitaa olla puhtaita se 8-10 ja loput sitten jotain muuta, kun ei hei millään malta lopettaa. :D Ja tässä pudotussarjailussa tietysti tulee enempi toistoja kun tiputtaa painot niin alas.

   Treeniä tulee vaihdeltua silloin kun tuntuu siltä. Jos jokin tökkii niin vaihdan sen. Joko vaihdan liikkeen toiseen tai sitten teen näin kun tässä kyseisessä treenissä tai sitten myllään vaikka liikkeiden järjestystä, eli lopun liikkeitä treenin alkupäähän ja sama toiseen suuntaan.

Kommentointi on suljettu.