Pöperöitä

Viikon pöperökatsaus. Miehellä on menossa hiilaritankkaus huomista maratonia varten, joten vähän on ruoat tässä olleet eroavaiset.. :D Siinä missä hän syö kaksi kertaa päivässä hirveän annoksen pastaa (herkkusienillä, sipulilla ja valkosipulilla), minä pitäydyn meidän normaaliruoissa – eli kasvispöperöissä.

Esimerkkejä viikolta:

Kesäkurpitsapastaa ja kasvissyöjän pippuripihvi.
Siellä alla muhii..
..munakoisoon käärityt herkkusienet. 

Ja sitten, kuka sanoo että ruoanlaiton pitäisi olla hankalaa? Tai aikaavievää? Tai että maistuvia kasvisruokia on vaikea tehdä ja keksiä? En tiedä mitään yksinkertaisempaa kuin tämä:

Kesäkurpitsat neljään osaan, pellille ja kirsikkatomskut viereen. Heittää mausteita päälle ja laittaa uuniin. Kypsentää mieleisekseen ja sitten vaan lautasen kautta suuhun (saa toki syödä vaikka pelliltä käsin jos tykkää :D). Tekemiseen meni viisi minuuttia ja uunissa pidin vissiin 45min. En vahtinut tai käännellyt välissä, vaan hääräsin jotain muuta. Ja kylläpäs vaan maistui. <3

12 vastausta artikkeliin ”Pöperöitä”

 • Hei,

  Olet ihan mahtis tyyppi! :) pakko aina jokapäivä käydä kattomassa onko tullu postausta ja yleensä onkin :)

  Voisitko vähän kertoa miten teit tuon munakoiso- herkkusieni jutun ? kiitos :)

  • Heippa hei, ja kiitos! :)

   Mulla meinaa melkein joka päivä jotain asiaa tosiaan olla. :D

   Mun kokkailuni on sellaisia, etten enää jälkeenpäin muista miten mikäkin tapahtui.. :’) Mutta pääasiassa munakoisot viipaleiksi, kypsentäisin niitä pannulla hetken, jotta niistä tulee taipuisia (minä en tehnyt tätä ja osa raksahti poikki), sitten vaan sopivan kokoisen herkkusienen ympärille ja tikulla tai kahdella kiinni. Enää en muista mitä kaikkea tuossa tomaattikastikkeessa oli, muuta kuin että se on purkista, lisäksi silppusin sekaan sipulia ja valkosipulia + heitin mausteita, mitä sitten tahdoinkin laittaa. Uunissa muhivat varmaankin lähemmäs tunnin. Asteita en enää muista. Ehkä 180°C. :’)

   Tämmönen kokki tosiaan oon, kun heittelen kaikkea mitä juuri silloin tulee mieleen ja jälkeenpäin ei enää mitään havaintoa miten se meni. :’) Kuvasta koitan katsella, että mitä siinä näen. :D

Kommentointi on suljettu.