Plättyjä siellä, pyllyjä täällä

Voi kiirusta! Eilen olisi ollut treeneihin liittymätöntä asiaa, mutta päätin kuluttaa aikani blogin sijaan muihin asioihin. Kyseinen asia tulee sitten toisessa kohtaa, kun treenikuulumisia ei ole kerrottavaksi, eli varmaankin perjantaina sitten. Ainakin uusi yritys silloin. ;)

Eilisestä kuitenkin sen verran, että piiiiitkästä aikaa aamupalalle palasi banskupannaria. Se jäi joskus puolivahingossa pois, kun yhtenä iltana en enää jaksanut tehdä uutta satsia seuraavalle neljälle päivälle. Silloin tein aina tämän ohjeen mukaan. Nyt tahdoin kuitenkin ihan plättyjä enkä uunipannaria ja näitä plättyjä söinkin ennen kun keksin tuon uuniversion. Nyt siis jatkossa taas paistelen aina illalla ittelleni aamuksi plättysen. Tämä on mun mielestä kylmänä parasta. Ja hillolla. Ja raejuustolla. Nomnom.

Eiliseksi ruoaksi tein pinaattiplättyjä taas! Samalla ohjeella kuin viimeksi, paitsi että nostin pinaatin määrää sieltä 170 grammasta jonnekin 220 grammaan. Hyvin toimi silläkin, ellei jopa paremmin. ;) Munhan oli tarkoitus tehdä porkkanalettuja ja laitoin kaikki valmiiksi ja sitten menin hakemaan jääkaapista niitä porkkanoita.. eikä mulla ollut niitä. :D No onneksi oli pinaattia pakkasessa, että sain tehtyä siitä lettutaikinasta jotain kun olin sen jo aloittanut. Täytteeksi pääsi edellisen päivän raastewokin jämät ja olipas muuten niin valtavan hyvää ruokaa, ettei meinannut kestää!

Noin, nyt on eiliset ruokakuviot käyty läpi ja voidaan siirtyä tähän päivään! Tämä päivä alkoikin aika sumuisissa tunnelmissa..

Treenivuorossahan oli jalat, vatsa ja kyljet. Viime viikon kevyen jälkeen taas tositoimissa ja tekikin mieli ihan kunnolla kurittaa. Treenin aloitus lykkääntyi tosi pitkälle kaikenlaisen tekemisen vuoksi, mutta ei se treenissä tuntunut mitenkään huonona juttuna. Vaikka yleensä tuntuukin, että puhtia oisi jo vähän poissa, kun se oma aamupäivän pirteyshuippu on takana. Treeniä edeltävään rullailuunkin meni aikaa vaikka kuinka, kun etureiden ulkosivut oli jotenkin ihan juntturassa ja niitä en melkein edes kyennyt rullaamaan. Ja silti oli pakko, jotta saa jotenkin järkevästi treenattua koipia. Kyllä ne siitä aukesivat hyvin lopulta.

Lämpöä crossarilla.

Oon viime aikoina tehnyt split squatit niin, että vinyylipaino on lattialla päkiän alla, jolloin kantapäällä työntäminen tapahtuu automaattisesti ja liike kohdistuu kankkuun. Tänään noita reisijuntturoita ihmetellessäni keksin niille varmaan syyn juuri tuosta. Mun jalka kääntyy siinä vinyylillä työntämään vähän ulkosyrjällä ja se on vissiin juntturoituttanut (on se sana) nuo etureiden ulkosyrjät. Tänään siis ilman vinyylejä päkiän alla ja tuntui paljon mukavammalle. Pienellä painolla tehdessä ne vinyylit on ok, mutta suurempi paino ei tee hyvää. Ja tänään päätinkin tavoistani poiketen tehdä kolme kovaa sarjaa, eikä yhtä keveämpää sinne alle. Kuudellakympillä tein 3×10 per jalka. Nam!

Hyvä pumppi tuli!

Syväkyykyissä tein 3×6 ja takakyykyissä 3×8. Hyvää huomenta -liikkeessä sain nostaa painoja, kun ensimmäisellä meni 12. Seuraavissa kahdessa sarjassa toistot jäi kymmeneen. Tahdon siis kokeilla nyt jotain muuta kuin niitä pitkälti ikuisia kahdentoista toiston sarjoja, mihin mulla aina usein toistot vaan aina jotenkin menee.

Vatsaliikkeissä täytyy taas hehkuttaa liikeparia vatsarutistukset pallon päällä ja voimapyörä. Superina ihan killeri. Sietämättömän ihanan kamalan killeriä. Semmosta.

Oli kyllä tosi hyvä treeni. Luulenpa olevani huomenna ja ylihuomenna aika rikki. Nyt jo koskee vähän joka osaa koivista ja takamuksesta. Ihanaa on, että kevyt viikko on ohi ja saa puurtaa taas täysillä!

Jalkapäivän sapuskana lautasella taas jättimäinen uunipottu ja kaveriksi paistelin herkkusieniä valkosipuliöljyssä ja tuoreyrteissä. Pottu näyttää kuvassa pieneltä mutta iso se on.

Ja seuraavaksi taas banskuplätyn paistoon!

4 vastausta artikkeliin ”Plättyjä siellä, pyllyjä täällä”

    • :’DDDD Mulla oli kyllä vähän sama reaktio kun tuon kuvan näin. Näyttää ihan suhteettoman suurelta! Ei se normisti oo noin suuri, pumppi vaan oli vissiin aika messevä. :D

  • Tuo sumukuva on kuin jostain mainoksesta, vau! :)
    Ja hyvältä näyttää kyllä sun persus ja reidet!! Mäkin haluun! ;)

    • Oli kyllä jännän näköinen aamu, kun oli sankka sumu, mutta silti aurinko pääsi sen sumun läpi. Oli todella kirkasta, kun tuo valkoinen sumu oli paikoin yhtä kirkas kuin lumihanki auringossa!
      Ja kiitos! :’)

Kommentointi on suljettu.