Perjantain sekasoppa

Kiitokset kaikille viesteistä edelliseen postaukseeni. Tsempit tuli perille ja tänään on jo parempi mieli. :)

Nyt on siis kaksi päivää takana perusarkea. Eilinen oli vielä vähän häsläyspäivä ja koko päivä meni oikeastaan kaksi tuntia normaalista aikataulusta jäljessä kun nukuttiin univelkoja pois, huimaan kahdeksaan asti.. :) Crossaritreeni jäi tuon kaiken vuoksi väliin. Ei se mitään, sillä kevyt viikko menossa kuitenkin ja perustreeni on aina se ykkösasia. Eilen oli myös jotenkin edelleen niin uupunut olo, että päädyin mittaamaan kuumeenkin. Ei sitä ollut, hyvä. Olo oli kuitenkin sen mukainen. Varmaan henkinen uupumus uuvuttaa kehon siinä samalla.

Tänään heräiltiin jo normaaliin aikaan ja edessä oli ensimmäinen päivä viikkoon, kun ei ollut mitään menoa minnekään. Normaalin treenin lisäksi oli hyvin aikaa myös crossailla. Voimat on toisissa liikkeissä ollut nyt kateissa ja toistoja vähän vähemmän, kun taas toisissa liikkeissä on voimia ollut enemmän kuin ennen ja toistot lisääntyivät. Huomenna ajattelin olla pitämättä peruslauantailepopäivää ja tehdä sunnuntain jalkatreenin, kun tuntuu hassulle lepäillä tuossa välissä, kun koko viikko on eiliseen asti lepäilty. Sunnuntaina ajattelin vähän ehkä käydä aamupäivällä pyörällä polkemassa tai jotain vastaavaa. En vielä tiedä. Miehellä on huomenna illemmalla puolimaraton ja sinne menen mukaan, tälläkin kertaa.

Huh, löytyi se haba tänäänkin. Ei ollut surkastunut tässä välissä! :’)
Tuntuu, että viime aikoina on tuo lempparilihakseni (jonka esittelin täällä) pinkaissut kasvuun. Ei kai se ihmekään ole, kun toistot pinkaisivat myös kasvuun.

Loppupäivälle toivoisin mahdollisuutta köllötellä parvekkeella auringossa. Täällä on pääsääntöisesti ollut nyt todella nätit ilmat ja seuraaville päiville on aika tuskaisen kuumat kelit luvassa. Seuraavat viisi päivää on ennusteen mukaan tällaiset:

Vähän liian lämmin.

Taivaalla on nyt auringon edessä välillä pilviä. Saas nähdä. Menen ehkä parvekkeelle huutamaan niille, että pois sieltä. Tämä täti tahtoo kölliä nyt auringossa! Ja tyhjentää mielenkin siinä samalla, hikikarpaloiden mukana. Kehokin kaipaisi sellaista ylimääräisten nesteiden tiristämistä. Aiemmin kertomani nälkävaihe lopahti kaksi päivää sitten ja nyt ei ole nälkä ollenkaan ja vatsa vähän turvoksissa taas. Suurena syynä tuohon on varmasti se, että ruokailut ei nyt viimeiseen viikkoon ole noudattanut ihan niin säännöllistä kaavaa kuin normaalina arkena. Sisällöltään niissä ei ole ollut juurikaan eroa, eli hyvin terveellisellä linjalla ollaan edelleen tietysti menty, mutta tien päällä kun on viettänyt aikaa, niin sitä on joutunut autossa nauttimaan välillä eväitä. Mm. proteiinipatukoita on välillä mennyt kaksi päivässä, normaalin yhden sijaan. Keho huomaa heti, että nyt poikettiin normaalista ja kertoo siitä minulle tyypilliseen tapaan, eli turvotuksella. Hikoilulla siitä pääsee onneksi kivasti eroon. Paistakoon siis aurinko minulle tänään! Painohan on ja pysyy sadan gramman tarkkuudella samassa. On se jännä. :)