Pasmat kestosekaisin

TÖTTÖRÖÖÖÖ

Huhhuh. Mulla oli eilen koko päivän pasmat ihan sekaisin. Pahemmalla tavalla, mitä ovikellon pimpotus saa aikaan! ;) Osa varmaan on lukenut netistä tai kattellut uutisista, että täällä oli pienoinen myrsky eilen. Aamulla tuuli heti jo semmoset 40m/s kun herättiin ja mulla meni heti pasmat sekaisin. Eihän mistään tullut mitään. Mitään meille ei sattunut, eikä lähistölläkään tapahtunut tuhoja, sähkötkin pysyi vaikka satatuhatta oli ilman. Mutta en millään kyennyt normaaliin päivään, kun puhuri oli semmoinen, että seinät natisi ja sisälläkin tuuli, kiitos vetoisen brittiasunnon. Päätin siirtyä treenin pariin vasta joskus puolen päivän nurkilla, pitkin hampain, kun pää oli ihan yhtä sekaisin kuin ilmakin. Lisää ei yhtään houkuttanut se, että treenihuone on meillä kämpän kylmin huone. Eilisen myräkän johdosta siellä taisi olla jotain viitisentoista astetta. :’) Ei muuta kuin kunnolla vaatetta päälle. Sen lisäksi käytin jokaisen vaatekappaleen kuuman patterin kautta. :’) Tämmönen tyylilyyli sieltä sitten kuoriutui:

…ja vielä tyyny paidan sisään. Se on siinä!

Kesti hetki lämmetä treeniin, mutta tulihan se hiki sieltä niin, että piti hupparikin ottaa pois jossain kohtaa. Yksi pitkähihainen riitti niin kauan pysyi liikkeessä. Eikä mennyt kovin lähelle ikkunaa, kun siinä kohtaa tuuli. Mitään huikeita suorituksia en saanut aikaan, mutta perushyvän treenin sentään. Punnitsin siinä monta kertaa edes takaisin, että crossailenko myös vai enkö ja siinä vaiheessa kun päätin, että antaa olla, muistin sen jo kirjoittaneeni treenivihkoon. Siispä crossailin silti. Parit villasukat piti vain ottaa pois, että mahtui kengät jalkaan..

Pasmat oli sekaisin tosiaan ihan koko loppupäivän, kun aikataulu oli niin normaalista poikkeava. Söin ruokani vasta joskus neljän – viiden välillä, kun normaalisti tulee ruokailtua kahden paikkeilla. Kokkailin tomaattista kesäkurpitsawokkia kidney -pavuilla. Tuli kyllä hyvää.
Tänään oli tuulet jo laantuneet, eikä ollut täti enää niin sekaisin heti aamusta. Mutta lusmu olo oli. Tunnistan tuon hormoneista johtuvaksi, viimeksi tässä vaiheessa kiertoa oli samanlainen olo (viimeinen viikko ennen menkkoja). Koko viikon on ollut treeneihin tarttuminen jotenkin valtavan hankalaa. Ei siksi, ettei tekisi mieli treenata tai motivaatiota ei olisi, tai treenifiilistä ylipäätään. Jotenkin sitä vaan ei saa aloitettua! Miettii tuntikaupalla, että pitäisi treenata.. pitäisi treenata.. pitäisi treenata.. kohta kyllä aloitan.. pitäisi treenata.. Hirveää saamattomuutta, oikein itseä raivostuttaa. :D No, ensi viikolla se on jo takanapäin. Koitetaan kestää siihen asti. 
Kävin taas syvällä irvistelemässä.
Siispä treenautin tänään myös vasta joskus puolenpäivän aikoihin. Ja niinhän siitä menee taas ne pasmat sekaisin, kun päivän aikataulu on jälleen kerran ihan sekaisin. Sain kuitenkin onneksi tehtyä oikein makoisan jalkatreenin ja mm. kankkuihin koskee tässä istuessa jo. Syväkyykyssä revin tankoa käsillä alaspäin samaa tahtia, kun hiiiitaasti nousin sieltä kyykystä ylös takaisin. Mikä siinä on, että pitää riuhtoa sitä tankoa käsillä heti, kun menee hankalaksi se nouseminen? Vai onko se vain minä? :D
Leg curl on ball ja repesin tuolle Hello Kittylle siellä pää lytyssä reppana. :DD
Koivet täristen pääsin köpöttelemään treenihuoneesta vasta puoli kahden aikoihin. Minä, aamutreenari?! Kyllä odotan kovin, että tämä vaihe on ohi ja pääsee taas normaaliksi itteksi. Aamutreenariksi. Ei oo mun juttuja nämä tällaiset aikataulumuuttujat! Onneksi huomenna on lepopäivä ja sunnuntaina koitetaan taas, että mihin aikaan se treeni luistaa vai luistaako.
Treenihuoneen ikkunasta maisemia tänään. Vähän pyrytti.
Valkosipuliperjantain kunniaksi eilisten jämien lisäksi myskikurpitsamuussia, parilla isolla valkosipulinkynnellä maustettuna. Herkkua.
Jos huomenna ei sitten antaisi pasmojen sekoittua laisinkaan, kun on kerran lepopäivä. Annetaan pasmoillekin lepoa. Notta hyvää viikonloppua ja itsenäisyyspäivää! Minä siirryn kokkailemaan aamupalasatsia taas, jääkaapissa on tyhjä kolo banskupannarikipon kohdalla. 

4 vastausta artikkeliin ”Pasmat kestosekaisin”

 • Onneksi ei sattunu mitään tuon myrskyn aikana! Itärannikko se näköjään otti eniten osumaa, ihan teki pahaa katsoa uutislähetystä niistä mereen valuneista taloista. :(

  Tuo myskikurpitsamuussi. Oon niin pitkään suunnitellu että pitää ostaa yks kurpitsa ja tehdä muussia kun se näyttää siun lautasella niin jumalaiselta. :D

  • Niinpä! Hirvittänyt on itteäkin kattella noita tuhoja. :(

   Hihii. Myskikurpitsamuussi on suorastaan pakollinen testattava! :D Todennäköisesti se ei jää siihen yhteen kertaan.. ;) Nimim. kerran viikossa ainakin saatava!

 • Hih, mullakin on pasmat ihan sekaisin. Ennen oli aikaa vaikka kuinka ja treenin pystyi tekemään millon tahansa, mutta nyt tuntuu, ettei ollenkaan ehdi. Koko ajan kiire ja sitten kun ois aikaa, niin ei saa aikaseks :’D Ja minä, vannoutunut iltatreenari, oon joutunu ihan oikeasti miettimään sitä vaihtoehtoa, että alkaisin treenata aamuisin. Hui kamala! :D

  • Huh, hyvä etten ole ainoa pasmojen sekoittelija! ;) Se on muuten valtavan rasittavaa, kun ei saa aikaiseksi mitään mitä tahtoisi, kun vaan lusmuttaa ja on ihan saamaton kaiken sellaisen suhteen. Hmph! :D Tsemppiä mahdollisiin aamutreeneihin iltatreenarille! ;)

Kommentointi on suljettu.